Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:


Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ (Βενιζέλος-Σαμαράς)
ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…

ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ 






Tης ελληνικής αποστολής στον ΟΗΕ θα ηγηθεί ο πρωθυπουργός ή ο αντιπρόεδρος και Υπ. Εξ.;
Αν και είχε ανακοινωθεί ότι ο κ. E. Βενιζέλος θα ηγηθεί της αποστολής (το είχε δηλώσει και ο ίδιος), τώρα λέγεται ότι στην Νέα Υόρκη (τέλη Σεπτέμβριου), μεταβαίνει και ο κ. Aντ. Σαμαράς, οπότε φυσικό είναι της αποστολής να ηγείται ο πρωθυπουργός. Επειδή οι κόντρες πρωθυπουργού και αντιπρόεδρου γιά το ζήτημα ακούγονται μέχρι την... Αμερική, ας το ξεκαθαρίσουν, γιατί η διεθνής Κοινότητα ανυπομονεί, με αγωνία και συγκίνηση, να συναντήσει τους δύο κορυφαίους ηγέτες του ελληνικού μνημονιακού ''success story'', πριν τις αναμενόμενες, πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα.
( Τους Ομογενείς δεν τους ενδιαφέρει αν θα 'ρθουν οι δύο, ο ένας ή κανένας. Το ζητούμενο είναι αν θα 'ρθει ο κωμικός υφυπ. Εξωτερικών αρμόδιος γιά Απόδημους, ο κ. Γεροντόπουλος, γιά να διασκεδάσει η Ομογένεια )

ΚΙ ΑΛΛΑ ...ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΚΙ ΕΥΣΤΟΧΑ!

Με αφορμή τις φορολογικές δηλώσεις απόδημων Ελλήνων και την συνεχιζόμενη κοροϊδία εις βάρος τους
Η Ομογένεια προς το καθεστώς Αθηνών: 'Αντε να χαθείτε ΓΕΛΟΙΟΙ, παρανοϊκοί
Πριν δύο μήνες (αρχές Ιουνίου '13) με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, ζητούσαν από τους Ομογενείς, γιά να αποδειχτεί ότι είναι κάτοικοι εξωτερικού (ακόμα και αν ζουν μόνιμα έξω... 30-50 χρόνια), να προσκομίσουν μόνο MIA βεβαίωση. Μετά δύο μήνες (Αύγουστος '13) οι παρανοϊκοί κουφιοκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών, ζητούν 6 (ΕΞΙ) πιστοποιητικά!!!... (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Η Ομογένεια ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει που οφείλονται οι εχθρικές συμπεριφορές-πράξεις του κράτους των Αθηνών εναντίον της και γιατί αυτό κάνει ότι μπορεί, γιά να την κλέβει και να την κρατά μακρυά από την Ελλάδα.
Ο δρόμος γιά το... Ιράν, με τον ''χάρτη'' της Ουάσιγκτον

Οι γνωστές πράξεις ΗΠΑ (και Συμμάχων): Εισβολές στο Ιράκ (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Διεφθαρμένα καθεστώτα σε Σαουδική Αραβία, Ιορδανία και αλλού τριγύρω (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Αποσταθεροποίηση στην Αίγυπτο με ''παρεμβάσεις'' (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Επίθεση στην Λιβύη (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Προτελευταίος σταθμός η Συρία (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Και μετά, τέλος οι ''εχθροί του Ισραήλ'' στον αραβικό κόσμο. Σύμπτωση: Οι αιτίες γιά επιθέσεις, υπαρκτές ή ανύπαρκτες, σχεδόν πάντα ίδιες, δηλ. ''όπλα μαζικής καταστροφής-χημικά''. Aλλά γιά τα πυρηνικά και ειδικά τα χημικά όπλα του Ισραήλ, που χρησιμοποιεί κατά των ''πειραματόζωων''-Παλαιστίνιων, δεν μιλάει κανείς.

Σημ.: Σύμφωνα με δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos) μόνο 9% των Αμερικανών είναι υπέρ στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στην Συρία. (http://www.kalami.net/)

Έτσι για να ξέρετε ότι οι Ελληνοαμερικανοί δεν είναι... αμερικανάκια και δεν τρώνε κουτόχορτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου