Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΕΛΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ..Μ.Κ.Ο- ΤΑΧΑ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΙ ...ΔΙΩΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!


ΟΙ ΣΚΥΛΟΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΝΟ: …ΔΙΩΚΟΥΝ BLOGGER , ΔΙΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΣΚΥΛΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΎ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΛΑ..

ΜΕΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΣΚΥΛΟΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ... ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ   ΣΕ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ...          

Την είδηση τη διαβάσαμε στο κουκουλοφόρο μπλογκ ΑΔΕΣΠΟΤΟ:

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ
( Ο συντάκτης αυτός του τετράποδου αυτού σάϊτ …λέει ότι ο μηνυθείς …θεωρεί λογική …τη φόλα.. Από που βγαίνει ρε νταβατζή αυτή η λογική;) ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΟ του BLOGGING! Κι αν ρε τρεχαντήρη μας έδινες και το ονοματάκι ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...


ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…

Μήνυση στην εφημερίδα που θεωρεί λογική λύση τις φόλες για τα αδέσποτα σκυλιά

Γράφει ο βλαξ κουκουλοφόρος μπλογκερ:

Μπορεί όλη μέρα οι συντάκτες του blog -του οποίου δεν θα ξανα δημοσιεύσουμε το όνομα γιατί δεν αξίζει διαφήμισης- να ξεσπαθώνουν και να δημοσιεύουν περιστατικά επίθεσης αδέσποτων ή και ιδιόκτητων σκυλιών από άλλες περιοχές της Ελλάδας και όχι από του Παπάγου για να δικαιολογήσουν την πρακτική της φόλας όμως η απάντηση των φιλόζωων ήταν οργανωμένη και άμεση: κατατέθηκε μήνυση.

Το adespoto.gr ενημέρωσε χθες, μόλις και είδαμε το δημοσίευμα του blog-εφημερίδας Α.Π. την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ενώ σήμερα έγινε και καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ σε περίπτωση που ο συντάκτης είναι μέλος-δημοσιογράφος της.
Σήμερα, όπως ενημερωθήκαμε από την ΠΦΠΟ κατατέθηκε μήνυση στο Β' Α.Τ. Γλυφάδας και στάλθηκε και στο Α.Τ. Χολαργού.
Η μήνυση κατατέθηκε εναντίον του ιδιοκτήτη & διευθυντή της εφημερίδας, κατά του νόμιμου εκπροσώπου της εφημερίδας & κατά του συντάκτη του επίμαχου άρθρου από την ΠΦΠΟ.
Εκτός από το αρχικό άρθρο που μιλούσε για φόλες σε ζώα με το ερώτημα ''θα φταίνε αν κάποιοι αγανακτισμένοι αν  ρίξουν φόλα στα σκυλιά'' ,που προέτρεπε εμμέσως πλην σαφώς στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ δηλητηρίαση ζώων ξεσηκώνοντας το κοινό αίσθημα η εφημερίδα συνέχισε τις επιθετικές προς τα ζώα αναρτήσεις και θεωρούσε παράλογους τους φιλόζωους που εξαγριώθηκαν για τις φόλες και τον χαρακτηρισμό ''κωλόσκυλα''.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:... Λέει ο αλήτης ο συντάκτης... πως εμμέσως πλην σαφώς ...στην δηλητηρίαση...των ζώων...
Ώστε έτσι έ, με το ...εμμέσως ... κάνατε μήνυση; ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ... ΚΟΙΝΟΙ -εμπορευάμενοι-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ της φιλοζωϊας των Ελλήνων.! Σας το λέμε ...Δεν θα ξέρετε που θα κρυφτείτε...! Η αναίδειά σας είναι μη επιδιορθώσιμη, ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ! Είστε ατελεύτητα τραυματικοί ψυχολογικά .  

Η λογική της εφημερίδας σε περίληψη είναι ότι όπως όταν μπει κλέφτης στο σπίτι σου μπορεί να τον πυροβολήσεις, έτσι και αν κυκλοφορούν αδέσποτα που μπορεί να επιτεθούν σε περιπατητή ή ποδηλάτη μπορείς να ρίξεις φόλα εφόσον ο δήμος και οι φιλοζωικές δεν τα ''μαζεύουν''.
Σαφώς οι δήμοι έχουν ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση που προκαλεί εχθρικότητα προς τα ζώα. Είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να περιθάλπτουν τα αδέσποτα, πρώτα για τη δική τους ασφάλεια και φυσικά και για την ασφάλεια των πολιτών.
Αυτό όμως απέχει από το να θεωρεί κάποιος σωστή λύση τη φόλα, την παράνομη και απάνθρωπη πρακτική που προκαλεί αργό θάνατο με αίματα, σάλια, πόνο σε άτυχα ζώα.
Επίσης, η επίθεση ενός ληστή στο σπίτι και η άμυνα ενός ανθρώπου με ένα όπλο δεν μπορεί να συγκριθεί με το οργανωμένο έγκλημα της κατασκευής τροφής με δηλητήριο (φόλας) και την ρίψη του με σκοπό να την φάνε ζώα! Αυτό μόνο άρρωστα μυαλά μπορούν και το πράττουν.
Με δεδομένο και τις συχνές δηλητηριάσεις αδέσποτων στου Παπάγου, η μήνυση κατατέθηκε άμεσα για να προληφθούν μελλοντικές αναφορές της εφημερίδας στην παράνομη δηλητηρίαση και πιθανές δηλητηριάσεις που κάποιοι ''αγανακτισμένοι'' κάτοικοι θα επιχειρήσουν.
Πέραν όμως των νόμων, των μηνύσεων κλπ, αλήθεια έχετε φτάσει ορισμένοι σε τέτοιο σημείο? Μέσα από το βήμα που σας δίνει το blog σας να ξεσηκώνετε τον κόσμο, να θεωρείτε λογική μία παράνομη πράξη, να θεωρείτει σωστό το βασανισμό ενός ζώου, τον θάνατό του? Τόσο ανώτεροι άνθρωποι είστε?


EMEIΣ ΡΩΤΑΜΕ ,ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ..ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ- ΣΚΥΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗ-ΣΚΥΛΟΠΡΟΣΤΑΤΗ... ΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!

 Καλά ρε μάγκα από ποια κλούβα σκυλίσια ξεφύτρωσες και λες όσα χαζά λες; Ο ουτιδανός, ο ανύπαρκτος χαζολογεί λέγοντας ότι..δεν θέλει να κάνει δα ... διαφήμιση σε μια ιστορική εφημερίδα..

Τι του λες του μπάσταρδου!  ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΏΝΥΜΟΥ ΒΈΒΑΙΑ! Ούτε  ονοματάκι του βρήκαμε , ούτε τηλεφωνάκι του, παρά μόνον ένα e-mail... . Ενώ οι διώκτες αμέσως κοτσάρησαν μήνυση μια και ο δημοσιογράφος και επώνυμος είναι και όλα του τα στοιχεία υπάρχουν στην ιστοσελίδα του... Δεν είναι κουκουλοφόρος Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ όπως οι τζάμπα μάγκες σκυλονταβατζήδες διώκτες του!

ΡΩΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ..Καλά δεν υπάρχει ούτε ένας μπόγιας να συμμαζέψει αυτούς τους αυτόκλητους νταβατζήδες και χαβαλέ, αργόσχολους  φιλόζωους- και δακρύβρεκτα πολιτισμένους ; 


ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ

EIKOΝΕΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ATHENS ⋅ 10/02/2012 ⋅
EΙΚΟΝΕΣ -ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ… ΦΙΛΟΖΩΟΙ! ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!                                          
Δείτε ένα σπαρταριστό …διαφωτιστικό του πολιτιστικού επιπέδου κάποιων ζωοφίλων… που ξετρύπωσε αναγνώστης μας και μας το έστειλε.Δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2012 στο μπλοκ Νέος Κόσμος… Τα λέει όλα…




  


Σε απέραντο Σκατο-Ναρκοπέδιο έχουν μεταβληθεί τα πεζοδρόμια του Νέου κόσμου από τους φιλοζωϊκά ….ευαίσθητους -τινές- κατοίκους…της. Αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπό τους …ζωόδικα επιτρέπουν στα ζα τους να αποπατούν , όπου τα κατέβει με αποτέλεσμα η διέλευση από τα πεζοδρόμια να είναι μια σχοινοβασία επίπονος. Διότι η νάρκη- σκατό είναι σε κάθε βήμα τους. Αν την πατίσουν, ανατινάσσεται και το σπίτι τους ολάκερο, όπου μεταφέρουν τη βρώμα κι αντιλαμβάνεστε τι γίνεται εκεί .. Ανάστα ο κύριος.
Δεν ξέρουμε πως να χαρακτηρίσουμε αυτούς τους φιλόζωους… Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι από την άφθονη διούρηση φιλοζωϊας που διακατέχονται έχουν μεταβληθεί και οι ίδιοι … σε τετράποδα .. Δείτε την εικόνα σε στενό πεζοδρόμιο της Αμεινοκλέους… Κι είναι μάλιστα σκατάκια από σκυλάκια …σαλονιού..Ναι και τα βλαχαδερά έχουν σαλόνια και στο Δοργούτιον…

Επίσης ο μηνυθείς δημοσιογράφος έλαβε  και την παρακάτω χαρακτηριστική επιστολή:

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ τον εκδότη ΔΩΡΕΑΝ!

Δικηγόρος έστειλε την εξής επιστολή ...στο μηνυθέντα από σκυλονταβατζήδες:

Κύριοι,
Διάβασα τα περί μηνύσεως σας από την καλούμενη Πανελλαδική φιλοζωϊκή- Περιβαλοντική Ομοσπονδία για δημοσίευμά σας, όπου φέρεστε…να προτρέπετε τον κόσμο να… ρίχνει φόλα στα αδέσποτα.
Διάβασα και το σχετικό σας ρεπορτάζ από το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν στοιχειοθετείται τέτοια προτροπή περί φόλας…
Επειδή έχω γνώση για τα αναρίθμητα σωματεία φιλόζωων ,-τα περισσότερα σωματεία -σφραγίδες και Μ.Κ.Ο, είναι κι άρα επιχορηγούνται από τον κρατικό κορβανά, άρα η συγκινητική φιλοζωία τους …μπάζει, παρακαλώ δεχθείτε τη διάθεσή μου να σας υπερασπιστώ ενώπιον των δικαστηρίων αμισθί-Δωρεάν, αν και υποπτεύομαι ότι δεν θα βρεθεί ανακριτής ή εισαγγελέας που θα μπορούσε να στηρίξει κατηγορία σε βάρος σας… Αλλά τέλος πάντων είμαι στη διάθεσή σας.. Ευχαριστώ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, Δικηγόρος

(Kατά πληροφορίες μας στου Παπάγου πέφτουν πολλές φόλες από τους ευγενείς κατοίκους του…)
Αυτό ακριβώς το σημείο τα σαϊνια ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΔΙΚΗΣ …ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ σκύλων το εξέλαβαν ως προτροπή προς τέλεση …φόνου των αδεσπότων!! και κατέθεσαν μήνυση σε αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας…κατά επωνύμου δημοσιογράφου, ενώ τα υποκείμενα αυτά κυκλοφορούν ως blogs ...ANΩΝΥΜΑ...!!!

ΜΗΝΥΣΑΝ...ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ...ΦΙΛΟΖΩΟ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗΣ... ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ



Τρία πανέμορφα σκυλάκια που ο μηνυθείς εκδότης περιμάζεψε από κάδο σκουπιδιών και σήμερα τα φιλοξενεί
στο εξοχικό του στους Αγίους Αποστόλους!... Που να φανταζότανε ο ατυχής ότι καιροσκόποι , τεμπελχανάδες επαγγελματίες φιλόζωοι θα τον μήνυαν .. ότι δα προτρέπει τον κόσμο να ρίχνει φόλες στα αδέσποτα!! 


ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΆΚΙ  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ
ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟ... ΕΙΧΕ ΤΗΝ ιδιομορφία να βγάλει
χαυλιόδοντα!...Γειάσου Ρε ΣΕΒΗ.... μερακλου!

Σημειώστε …για το ανέκδοτο της ιστορίας:Ο μηνυθείς μπλογκερ είναι ντάλα φιλόζωος.. Έχει σπίτι του στο Χολαργό ένα λαμπραντόρ κι ένα κουνέλι .Η άνω φωτό με τα τρία πανέμορφα κουτάβια που τα μάζεψε από σκουπιδοτενεκέ και τα οποία έχει στο εξοχικό του στους Αγ.Αποστόλους! Ο δε αδερφός του Μάριος έχει από χρόνια ένα ντόμπερμαν ή πάντως ένα σκηλί σπουδαίας ράτσας. (δεν ζητήσαμε λεπτομέρειες... ) Ο δε πατέρας του επίσης γνωστός δημοσιογράφος  είχε ντόμπερμαν ορίτζηναλ, που σκότωσε ο Πολωνός κηπουρός που είχε  στο σπίτι του στη Σαρωνίδα! 
Αυτόν τον άνθρωπο βρήκαν να μηνύσουν οι ανέκδοτοι κρατικοδίαιτοι φιλόζωοι…επαγγελματίες…

Ωραία αλλά προς τι η δίωξη του δημοσιογράφου, που έκανε μια σύσταση ευπρεπή ,όντας ο ίδιος σκυλότροφος μια και στην οικογένειά του περιθάλπει ουκ ολίγα τέτοια ζωντανά;
Η μόνη εξήγηση είναι ότι οι αργόσχολοι αυτοί και αυτοπροσδιοριζόμενοι ως πολιτισμένοι, γιατί δεν έκαναν το αυτονόητο και πολιτισμένο να επικοινωνήσουν μαζί με τον εκδότη ;
ΤΑ ΣΚΥΛΆΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΠΟΥ ΜΗΝΎΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΣΥΛΛΟΓΟ... Τα βρήκε σε σκοπιδοτενεκέ
και τα περιμάζεψε.. 

Να καταθέσουν τις σκέψεις τους και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ειδικά δεν θα είχε καμιά αντίρρηση να αναδείξει τις σκέψεις τους…Αλλά ..τζουπ κατέθεσαν μήνυση! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΒΑΛΤΟΙ! 
Δεν γίνεται ..κάποια κοπρόσκυλα της περιοχής θα κινητοποιήθηκαν...

Βγήκε δε στο διάβα κι ένας άλλος παλαβός-οργανέτο των σκυλάδικων- που έχει ένα σάϊτ ΑΔΕΣΠΟΤΟ το ..λέει,όπου γράφει ο τάλας τις ανοησίες της ζωής του. ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ ήδη τις διαβάσετε στην κορυφή του ρεπορτάζ αυτού  Το αδέσποτον αυτό   ορνίθιον –και κουκουλοφόρο…-μια και δεν έχει ούτε ονοματάκι, ούτε τηλεφωνάκι-λέει: "με αφορμή τη μήνυση προς τον δημοσιογράφο πως δεν αναφέρει το όνομα της εφημερίδας…, τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, δηλαδή,για να μην την κάνει διαφήμιση…Εδώ πέφτει γέλιο! Ο ανύπαρκτος σκυλοπροστάτης που δεν τον ξέρει ούτε η ατυχής μανούλα του... δεν θέλει, λέει να κάνει διαφήμιση σε μια ιστορική εφημερίδα... που υπάρχει προ υπάρξεως της θλιβερής γύμνιας του! Παλαβώσαμε Κύριοι... Τέτοια τα κουφά των σκυλοοπαδών ..που η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή των κατοικιδίων!..Δεν χρειάζεται καμιά ένσταση κι από κανένα... Το δίποδο, ο άνθρωπος, ταυτίζεται με τη νοημοσύνη του κατοικιδίου του... Επιστημονκά πιστοποιημένο!

Ο ανόητος σκυλάς ..θα κάνει ..διαφήμιση;… Ε, άει σιχτίρ πια! Μα τόσον ορνίθιον είναι; Η εφημερίδα αυτή είναι ιστορικότερη , η πρώτη στην Περιφέρεια της Αττικής και προ γεννέσεως όλων αυτών των νταβατζήδων-προστατών του ζωϊκού βασιλείου, που τα μασάνε από το κράτος για να διαπράττουν το νεφελώδες θέαριστον έργο  τους… ως Μ.Κ.Ο, που σήμερα –ευτυχώς- η Κυβέρνηση έκοψε τις χορηγίες της προς τους τίποτε και ντάλα ευκαιριακούς, προβληματικούς πολλαπλώς κι ουτιδανούς με πατέντα!
Για κάντε μας καμιά μηνυσούλα και σε  εμάς… Αντε..ΒΟΥΡ ..για να χορέψουμε καρσιλαμά! ..ΚΩΛΟΤΡΩΚΤΙΚΑ! 

Έτσι για να μάθουμε στο τάκα-τάκα και το βιό σας και την πολιτεία σας..Καθαρματάκια ανώνυμα! ..που τολμάτε να διώκετε και δημοσιογράφους!

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, μέλος της οποίας είναι ο μηνυθείς blogger...θα αντιμετωπίσει , όπως άλλωστε αντιμετωπίζει, σταθερά .. την πολλαπλή ανεκδιήγητη  απρέπειά σας να στρaφείτε κατά γνωστού δημοσιογράφου-blogger με βλακώδεις αιτιάσεις!...Την αφροσύνη σας θα τη δείτε στο διάβα σας και δεν θα ευθυνόμαστε εμείς για τις συνέπειες σε βάρος των συλλογικών -σιτιζόμενων σχημάτων που στήσατε με μόνο όραμα ..όχι φυσικά τη δήθεν  φιλοζωϊα σας... αλλά την αρπαχτή! Συννενοούμαστε; ΡΕ..ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: Περιμένετε... ακόμη είμαστε στην εισαγωγή!...

Για να δούμε πως διάολο μας προέκυψαν τόσοι φιλοζωϊκοί σύλλογοι (πάνω από 150 στην Ελλάδα) …Για να δούμε τι θα γίνει με τα αδέσποτα αυτά κολπάκια που μέσα από Μ.Κ.Ο.. τα μασάνε;

Μας φαίνεται πως βρισκόμαστε μπροστά σε δημοσιογραφικό λαβράκι… Η, πως τη λένε αυτή την καραγκιόζα Πανελλαδική Φιλοζωϊκή –Περιβαλοντικη (βλέπετε ..πως έχει απλώσει τα πλοκάμια σε όλο το ζωτικό χώρο που ζούμε… ) Ομοσπονδία . Δεν τις έφταναν τα τετράποδα... αλλά συγκινήθηκαν οι ανύπαρκτοι οι αργόσχολοι και με το περιβάλλον, το οποίο οι ίδιοι πρωτίστως σκατίζουν και μολύνουν! Ου αυτούς του ιεραποστόλους της πλάκας και της μάσας  τους ξέρουμε!
 Είναι δε και εφταμελές το Δ.Σ! Ένα από τα 7 θαύματα της οικουμένης!΄Ετσι συμβαίνει ...όλες οι Μ.Κ.Ο έχουν 5/μελη  ή το πολύ 7/μελή Δ.Σ. ..τα οποία συντίθενται από φιλαράκια και συγγενικά πρόσωπα... Βασικά ό,τι αρπάξουμε ...από το Ελλαδιστάν! Ευτυχώς που η Τρόϊκα ξύπνησε τις υπναλέες ελληνικές κυβερνήσεις που έκοψαν τις χορηγίες στα παράσιτα αυτά των ΜΚΟ...ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...
Θα χρειαστεί να ΒΆΛΛΟΥΝ ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ ΒΑΘΎ ΧΈΡΙ ..στα σκυλοτροφικά αυτά σωματεία μέχρι τελικής διάλυσής τους... Αν έχουν κα¨ημο και κάψα και κάποια ιδανικά, μπορούν να προχωρήσουν , να συνεχίσουν στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις . Όχι στην τσέπη του ελληνικού λαού! Καταλαβαινόμαστε ΡΕ τυχοδιώκτες της Πανεπλλαδικής κομπανίας φιλοζώων;
Αν δεν καταλαβαινόμαστε ... τότε η αφροσύνη σας να μηνύσετε έναν λαμπρό κι άψογο δημοσιογράφο, θα οδηγήσει στον τάφο όλα τα συλλογικά φιλόζωα -πλην όχι και φιλάνθρωπα όπως αποδεικνύεται  με τη μήνυσή σας-αλητήριοι-επαγγελματικά κολπάκια σας ΘΑ ΕΝΤΑΦΙΣΤΟΎΝ  εν χορδές και τυμπάνων... Και τα τύμπανα θα τα κρούομεν εμείς.


ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΖΩΟΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ αυτούς!
Δεν τους έβαλε κανένας χέρι.. μέχρι τώρα! Παριστάνουν δε και τον μάγκα ...  Θα σας  δώσουμε την πλήρη ταυτότητα των τυχοδιωκτών αυτών ...που ταϊζουμε...με το κλεφταραδικο  κόλπο των ΜΚΟ!  (που άνθισε ιδιαίτερα επι αλήστου μνήμης  φαύλου ΠΑΣΟΚ) Καταλαβαινόμαστε Ρε τζιμάνια της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής-Περιβαλοντικής ..και της Μελίνας το κάγκελο Ομοσπονδίας-κομπανίας; Κι εσύ αδέσποτο blog .. Διαπλεκόμενος δεν είσαι με τους τετράποδους συλλόγους... Εμείς δεν έχουμε κόμπλεξ ..Θα σε καταστήσουμε διασημότητα! ΚΑΡΙΟΛΕΪΣΙΟΝ!





1 σχόλιο: