Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ....ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!






Ο πρωθυπουργός είδε διευθυντικά στελέχη των πολυεθνικών
ΕΜΕΙΣ θΑ ΛΕΓΑΜΕ : ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ

Την τακτική των τετ α τετ με υποψήφιους επενδυτές συνέχισε και χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.Λέει η είδηση!

To αδίκημα επαφών :. Θυμίζουμε ότι ανάλογη συνάντηση διέπραξε ο κ.πρωθυπουργός και με άλλους μάναντζερς προ ημερών ..οι οποίοι του ζήτησαν ..μείωση μισθών στην τάξη των 360 ευρώ μηνιαίως...ΤΕΛΕΙΟ! ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΟΙ ΜΑΝΑΝΤΖΕΡΣ! ΟΙ ΚΩΛΟΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ! ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ -ΥΠΟΤΑΤΚΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!.. Αντι για επενδύσεις ζητούσαν μισθούς εξαθλίωσης για του εργαζόμενους!

Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κύριο αυτόν,  που παριστάνει τον πρωθυπουργό πως γενικώς και ειδικώς οι Επενδυτές  πάσης φύσης  είναι κατά φύση ...ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ.. Δεν τους νοιάζει ο ανθρώπινος παράγων . ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ!

Είναι θλιβερόν δε Ελληνογενείς , αλλά όχι και ΕΛΛΗΝΕΣ,  manangers-ΤΕΧΝΟΚΡΆΤΕΣ της αρπαχτής , καταντούν στο επίπεδο να δολοφονούν οικονομικά όχι μόνον απλούς βιοποριστές, αλλά και ΕΘΝΗ... 

Και ο κ. Σαμαράς συναντάται ...τάχα μου για επενδύσεις..με ανθρωποειδή τέτοια υποκείμενα -πράκτορες-δολοφόνους ... τάχα μου για προώθηση επενδύσεων στην Ελλάδα.

 Τόσο καιρό Ρε Σαμαρά, που απομυζάνε τον ελληνικό λαό και κερδοφορούν πάντα ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ,προς τι ΕΣΥ ως πρωθυπουργός της Ελλάδας να συναντηείς με τα μορμολίκια αυτά ,που με χιλιάδες μεθοδεύσεις καταδυναστεύουν την ελληνική οικονομία , με κανόνες διεθνιστικών εταιριών, οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με καμιά ηθική  εμπορευματικής συναλλαγής;

Ποιά είναι αυτή η καριόλα ΝΕΣΤΛΕ; Κατέστη ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ του καφέ στην Ελλάδα. Έθαψε πολλές ελληνικές απόπειρες , υγιείς για απαλλαγή  από το άλγος της κομπίνας αυτής!
ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΣΤΛΕ είναι η πιο θρασυτάτη κομπίνα στην Ελλάδα.. Και συναντάς ,εσύ πρωθυπουργέ, τον αλήτη μάναντζέρ της; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  το εγκληματικό αυτό γαλατάδικο στη χώρα μας! ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΡΧΙΔΙΑ... ΘΑ συνεχίσει την πολιτική της αρπαγής του ελληνικού λαού... Χάυοντας και θάβοντας , με μεθόδους ΜΑΦΙΑΣ , κάθε άλλη ελληνική προσπάθεια  δραστηριοποίησης στον ίδιο χώρο! 

ΜΑΛΑΚΑΣ κ. ΣΑΜΑΡΑ δεν είσαι ...απλά είσαι λίγος , κι άφρων! Και να μας πεις ποιές σοβαρές επενδύσεις έκανε  στα τελευταία 50 χρόνια η κωλοεταιρία αυτή  και προσδοκάς ανόητε πρωθυπουργέ ότι θα κάνει κι άλλες στο μέλλον; ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδας!

Να πάμε πιο κάτω; Δεν αξίζει τον κόπο . Όμως δείτε την αλληλουχία και τα κονέξια  υποκειμένων ,βασικά απάτριδων, γζουτζέκια κι οργανέτα  ξένων συμφερότων ... που απλά καλούνται... MANANGERS -είδος που δυστυχώς για την χώρα θάλλει στην Ελλάδα. Μαφιόζικης-γκανγκστερικής νοοτροπίας , διαπλεκόμενοι κάργα, δεν ωροδούν προ ουδενός .
ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ εκ γεννησιμιού... οι λεγόμενοι ..manangers!...

Και αυτοί , οι μαυροκουστουμάτοι, μαναντζερς, με το βαλιτσάκι στο χέρι.. αυτά τα αρπακτικά είναι από τους κύριους ..ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... σήμερα...
Αν το καταλάβεις ...πρωθυπουργεύοντα Μίστερ Σαμάρας! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΤΕ...; Διόλου απίθανο!



ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ  ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ 

ΕΛΛΑΔΑ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 

Οι «ελαφρά φορολογούμενοι» πατριώτες και ο Χριστοφοράκος
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΓΚΑΡΔΙΑΚΑ
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΔΕΟΝΤΩΣ
ΣΤΗ  πονηρά ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Ως γνωστ'ον οι Γερμαναράδες στήνουν τέτοιες
σχολές στις χώρες που κατακτούν έτσι ή αλλιώς.
ΣΧΟΛΗΣ 

ΑΘΗΝΩΝ 

( Πεμπτοφαλαγγίτες και πράκτορες των Γερμανικών συμφερόντων ..ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ 
ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙΧ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΜΕΝΗ  ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ).. Τα πόστα όλα είναι πιασμένα από πρακτορίσκους...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!


Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Ο ΑΡΧΙΞΕΝΟΔΟΧΟΣ  των Αθηνών (Μ.Βρετανία, Κίνγκ Τζωρτζ...κ.λ.π.) ο δαιμόνιος εφοπλιστής,φίλος παιδικός του πανάθλιου Χριστοφοράκου... συνεχίζει να σκυλεύει...φιλογερμανικά... 

Ο Θανάσης εκτός των άλλων διαπλοκών του είναι φίλος των Παπανδρέου ( έβαλε στο Δ.Σ. του Ξενοδοχείου του τον τυχοδιώκτη ψευτο- συγγραφέα Νίκο Παπανδρέου και διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον Αντώνη Σαμαρά. Οπότε ο μεγάλος αυτός παίκτης της πιάτσας των επενδύσεων έχει από όλες τις πλευρές δεμένο τον γάϊδαρό του..! 

Δείτε όμως το πολύ διαφωτιστικό ρεπορτάζ που μάλλον έχει διαπράξει ο Κ. Βαξεβάνης, Συριζαίος μεν , αλλά καμμιά φορά κάνει και τον καλό ρεπόρτερ.. 

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ..ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ...

Τα μαθητικά χρόνια «παραπέτασμα» για τη στήριξη του Χριστοφοράκου από τον εφοπλιστή Θανάση Λασκαρίδη…
Ο εφοπλιστής Θανάσης Λασκαρίδης συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο στα θρανία της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, όπου ήταν συμμαθητές. Έκτοτε, δημιουργήθηκε μεταξύ τους μία ισχυρή φιλία, η οποία μάλιστα έμελλε να δοκιμαστεί κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες…

Ο Θανάσης Λασκαρίδης κληρονόμησε μαζί με τον αδερφό του Πάνο μία αλιευτική εταιρεία με 5 πλοία . Μέσα σε 15 χρόνια, η εταιρεία τους θα αποκτήσει περισσότερα από 80 βαπόρια και οι αδελφοί Λασκαρίδη θα συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου στον τομέα των πλοίων-ψυγείων. Με έδρες των περισσοτέρων εταιρειών εκτός Ελλάδος, όπως κάθε «πατριώτης» εφοπλιστής που σέβεται τον εαυτό του.

Στις μπίζνες βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί και η οικογένεια έσπευδε να επενδύει όπου υπήρχαν κρίσεις. Μετά τον πόλεμο των Φώκλαντ και την πτώση της ΕΣΣΔ, η «αυτοκρατορία» άρπαζε αμέσως τις επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Ακολουθώντας παράλληλη ανοδική πορεία με το συμμαθητή του, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μετά το Πολυτεχνείο της Καρλσρούης, όπου έκανε το διδακτορικό του στη Φυσική και το Παρίσι όπου ηγήθηκε ερευνητικής ομάδας, εντάσσεται στο δυναμικό της Nixdorff, η οποία το 1990 εξαγοράζεται από τη Siemens. Το 1996 ο Χριστοφοράκος, ο οποίος έχει ανέλθει στο μεταξύ στα ανώτατα κλιμάκια της εταιρείας, επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή της ελληνικής θυγατρικής. Χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς, αφού το χρήμα έχει εξαγοράσει και την ηθική στην σύγχρονη πυραμίδα αξιών. 

Ο Χριστοφοράκος λάδωνε, με περισσή ευκολία για να εξασφαλίσει πακτωλούς κερδών εις βάρος της Ελλάδας. Σε 2 δισ. ευρώ ζημία για τη χώρα, αποτίμησε την «επιχειρηματική» του δράση η αρμόδια επιτροπή της βουλής, ποσό που σήμερα αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού εξαργυρώνεται με το αίμα των χιλιάδων πολιτών που λόγω της κρίσης δίνουν τέλος στην ζωή τους.
Όλα αυτά τα χρόνια οι δύο πρώην συμμαθητές διατηρούσαν στενούς δεσμούς, οι οποίοι δεν περιορίζονταν σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς ωστόσο η σχέση αυτή να έχει απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ. Ενδεικτικά, η Siemens ήταν κάθε χρόνο μέγας χορηγός του πανελλήνιου φοιτητικού διαγωνισμού που οργάνωνε η «Βιομηχανική και Οικονομική Επιθεώρηση», ιδιοκτησίας Αλεξάνδρας Βοβολίνη- Λασκαρίδη . Το 2001, μάλιστα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα εκατό χρόνια της Siemens στην Ελλάδα, στο περιοδικό του ιδρύματος παραχωρούσε συνέντευξη ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens AG, Χάινριχ φον Πίρερ, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν το «μεγάλο αφεντικό» της γερμανικής πολυεθνικής επί των ημερών του οποίου αναπτύχθηκε, στην Ελλάδα και διεθνώς, το «μαύρο» ταμείο.

Η πρώτη φορά που η σχέση τους μπαίνει στο στόχαστρο του Τύπου και αρχίζει να κινεί τις υποψίες είναι το 2005, οπότε οι δύο φίλοι μαζί με τον τότε υπουργό Μεταφορών συναντώνται στη Γερμανία, στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου. Μάλιστα τότε, ο κ. Λασκαρίδης αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει υπέρ του στενού φίλου του Μιχάλη Λιάπη διαβεβαιώνοντας ότι ο υπουργός δεν είχε ταξιδέψει με το ιδιωτικό αεροσκάφος που είχε ναυλώσει ο ίδιος. Θα μπορούσε να είναι μία απλή σύμπτωση. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Free Sunday, πόσο τυχαία μπορεί να είναι η κοινή εξόρμηση στα γήπεδα, όταν πρόκειται για τον υπουργό Μεταφορών, τον ανίσχυρο διευθυντή-ταμία της Siemens που κυριαρχούσε στο πρόγραμμα προμηθειών του υπουργείου και τον βαθύπλουτο επιχειρηματία που επηρέαζε άμεσα και τους δύο; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

Η φιλία Χριστοφοράκου-Λασκαρίδη έμελλε να δοκιμαστεί μετά την «πτώση» του πρώτου από τη θέση του γενικού διευθυντή της Siemens. Στη δύσκολη αυτή στιγμή, ο κ. Λασκαρίδης δεν γύρισε την πλάτη στον πρώην συμμαθητή του και τον προσέλαβε σύμφωνα με την εφημερίδα, στον επιχειρηματικό όμιλο που διοικεί μαζί με τον αδερφό του.

Θα μπορούσε να είναι μία ρομαντική ιστορία για μία σχολική φιλία που άντεξε στο πέρασμα των χρόνων, αν οι άνθρωποι αυτοί δεν κινούσαν τα νήματα. Θα μπορούσε να είναι συγκινητική η έμπρακτη απόδειξη φιλίας, αν ο κ. Λασκαρίδης, ο οποίος υπεραμύνεται των προνομίων που απολαμβάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές, δεν έδινε ευκαιρίες για επαγγελματική σταδιοδρομία στον άνθρωπο που βύθισε τη χώρα στο «σκοτάδι» της διαπλοκής…

Από τα ντοκουμέντα της εξεταστικής, όμως, οι Έλληνες έμαθαν ότι ο κύριος Χριστοφοράκος είχε μετατρέψει το ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία σε άντρο των ενεργειών του. Είτε αυτές αφορούσαν στην προώθηση συμφερόντων της Γερμανικής εταιρείας, είτε σε άλλες σκοτεινές υποθέσεις όπως το C4i. Οι ευγενείς οικοδεσπότες απλώς παρείχαν το catering. Μπορεί κάποιοι να έχουν λησμονήσει αυτές τις υποθέσεις που πλήγωσαν τον Ελληνισμό, εμείς όμως θα επιμείνουμε να θυμόμαστε. Ολα αυτά υπάρχουν και στο περιοδικό του Βαξεβάνη HOT-DOG.
Διαβάστε και ξαναδιαβάστε το άνω κείμενο .Θα ανακαλύψετε πίσω από τις τυπικές γραμμές πληροφορίες σημαδιακές... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου