Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Πρακτορευει ο μπάσταρδος ..Τούρκους, Σκοπιανούς, Εβραίους..Για Ελλάδα το θλιβερό κτήνος δεν βγάζει ΚΙΧ! ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ...ΕΙΔΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΜΑΣ...

Το άνοιξε το «τζαμί» ο ΆΘΛΙΟΣ Μπουτάρης

Να τον Χαιρόμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες αλλά ειδικά οι πολίτες της συμπρωτεύουσας που τον εκλέξατε για «άρχοντα» τους!  Για μια ακόμη φορά ο Άθλιος Μπουτάρης προδίδει την Ορθόδοξη Ελλάδα και την Βυζαντινή Θεσσαλονίκη! Πόσες Ορθόδοξες Εκκλησίες έχετε φτιάξει κύριε Μπουτάρη! Φαίνεται ότι η ευαισθησία σας είναι επιλεκτική μόνο για τα

 
τζαμιά και τα μουσουλμανικά μνημεία ενώ για οτιδήποτε Ορθόδοξο σας πιάνει αλλεργία. Έλεος πατριώτες, προσέχετε τι ψηφίζετε, γιατί όταν θα έρθει η ώρα χωρίς επιστροφή θα είναι πλέον αργά. Έχουμε γεμίσει παντού Αντίχριστους και ψευτοκουλτουριάριδες. Γιατί αδέλφια; Δεν υπάρχουν πλέον γνήσιοι πατριώτες; ¨Η μήπως εμείς είμαστε ευάλωτοι στη χειραγώγηση των ΜΜΕ, τα οποία μας πασάρουν ότι τους προστάξει η Νέα τάξη πραγμάτων και ο διεθνής σιωνισμός; Κλείστε τις τηλεοράσεις ανοίξτε τα βιβλία και προσευχηθείτε στον Έναν και μοναδικό Θεό μας να μας φανερώσει ηγέτες άξιους Πατριώτες, αλλιώς ελπίδα δεν υπάρχει, καλυτερο Μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας δεν υπάρχει, ΕΛΛΑΔΑ δεν θα υπάρχει πολύ σύντομα!

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση του Μπουτάρη:

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ

«Τηρώντας την υπόσχεσή μας, διαθέσαμε το Γενί Τζαμί για την τέλεση της προσευχής της λύσης της νηστείας του Ραμαζανίου την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013. Σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε τόσο τους μουσουλμάνους κατοίκους της πόλης όσο και τους μουσουλμάνους επισκέπτες που αποφάσισαν να γιορτάσουν τον τερματισμό της νηστείας του Ραμαζανίου στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, τιμώντας έτσι τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Ισλάμ. Η μικρή συμμετοχή πιστών οφείλεται στην ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά των μουσουλμανικών κοινοτήτων. Επισημαίνουμε ότι αποτελεί πάγια θέση μας η διευκόλυνση της άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων κατοίκων και επισκεπτών της πόλης στις μεγάλες εορτές του Ισλάμ».


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ

Το βίντεο στο οποίο με καμάρι ο Άθλιος Μπουτάρης ποζάρει και περηφανεύεται, σε τζαμιά έχετε σκοπό κύρια Μπουτάρη να ξοδέψετε τα χρήματα των δημοτών;υγ. Είναι τυχαία η περίοδος που επέλεξε ο Μπουτάρης για την διάθεση του τζαμιού στους Μουσουλμάνους; Απλά το συνδέουμε με το Μικρό Πάσχα των Ορθοδόξων. Σε λίγες ημέρες γιορτάζουμε την Παναγιά μας, την Θεοτόκο μας, την Μητέρα μας. Τα διάφορα δαιμόνια όμως που χορεύουν με την άδεια μας στη χώρα μας αυτή την περίοδο, δεν χάνουν ευκαιρία να Αμαυρώσουν το Άγιο όνομα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/blog-post_10.html#ixzz2blNZYuu3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου