Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ...ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ..ΠΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ...ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ...ΚΙΟΛΑ!
Θα πρέπει για μια ακόμη φορά να υπογραμμιστεί η υποκρισία της Γερμανίας... η οποία υποτίθεται δα ότι κυνηγάει τις φάμπρικες που λαδώνουν, αλλά στην ουσία το λάδωμα(βλέπε SIEMENS) αποτελεί επίσημη στρατηγική της χώρας τουλάχιστον από τον 19ο αιώνα.. όλα τα άλλα είναι παραμύθια... Να μην ξεχνιέται δε πως η εξάπλωση διεθνώς των Γερμανικών εταιριών... επιτεύχθηκε χάρις στην πολιτική του λαδώματος! 
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα του Μονάχου “Süddeutsche Zeitung", η Εισαγγελία της Βρέμης ερευνά πληρωμές σε μίζες ύψους 18 εκ. ευρώ από γερμανικές εταιρίες σε έλληνες αξιωματούχους για τον για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρικού εξοπλισμού παλαιότερων ελληνικών υποβρυχίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι εταιριες Rheinmetall Defence Electronics und Atlas Elektronik φέρονται να κατέβαλαν από 9 εκ ευρώ σε βρετανική εταιρία γραμματοκιβώτιο, που ανήκει σε έλληνα επιχειρηματία.
Τα στοιχεία προέκυψαν μετά από φορολογικό έλεγχο το 2012  στην Rheinmetall-Defence, τα οποία διαβιβάστηκαν στη συνέχεια στην Εισαγγελία της Βρέμης. Με βάση αυτές τις ενδείξεις η εισαγγελία πραγματοποίησε κατ΄οίκον έρευνα  στα γραφεία των δύο εταιριών.
Η έρευνες εκτείνονται από το 2002 έως 2011 και αφορούν σε συμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρικού εξοπλισμού παλαιότερων υποβρυχίων του τύπου 209 , και όχι του νεότερου τύπου 214, κατηγορία στην οποία ανήκει το υποβρύχιο «Παπανικολής».
Η ερευνώμενη νέα υπόθεση δωροδοκίας ελλήνων αξιωματούχων από γερμανικές εταιρίες, φαίνεται να έχει πολλά κοινά με την περίπτωση δωροδοκίας της Ferrostaal, δήλωσε στην Süddeutsche Zeitung, η Εισαγγελία της Βρέμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου