Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πόνεσε η Αλήθεια για τον ψευτοεθνάρχη... Κων.Καραμανλη.Παραποιούν την Ιστορία και τα ΜΜΕ! ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Μόνο το 3% του ελληνικού εδάφους είχε καταληφθεί στην Κύπρο, όταν ανέλαβε ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής!
Πιστοί στην τακτική τους να κάνουν το άσπρο - μαύρο παραμένουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ λόγω του κομπλεξισμού τους απέναντι στις αλήθειες της Χρυσής Αυγής, αλλά και κατόπιν εντολών τους από το Μαξίμου. Ακόμα και την σημερινή αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής στην Βουλή προσπάθησαν να αλλοιώσουν, παραπλανώντας έτσι το κοινό.

Πόνεσε η Αλήθεια για τον ψευτοεθνάρχη... παραποιούν την Ιστορία και τα ΜΜΕ!




Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα newsbomb γράφηκε η είδηση, η οποία και αναπαράχθηκε από αρκετές άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες ότι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δήλωσε από του βήματος της Βουλής: «το “η Κύπρος κείται μακράν”, την είπε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής. Με την έλευση του εδώ κατελήφθη και το 40% της Κύπρου, ενώ όταν παρέλαβε ήταν υπό κατοχή μόνο το 35%, αυτό συνιστά εθνική προδοσία και πρέπει να ανοίξει ο φάκελος για να δούμε ποιοι είναι οι προδότες».
Είναι τόσο χοντροκομμένη και αποτυχημένη η προπαγάνδα τους που καταπέφτει αμέσως στο κενό. Ευτυχώς υπάρχει και το βίντεο (03:40) από την σημερινή συνεδρίαση όπου ο συναγωνιστής λέει ξεκάθαρα: "Τη φράση "η Κύπρος κείται μακράν" που ακούστηκε από τα έδρανά μας την είπε το 1974 ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, ο οποίοςπαρέλαβε μία χώρα όπου μόνο το 3% της Βορείου Κύπρου είχε καταληφθεί από ξένες δυνάμεις και εν συνεχεία με την έλευσή του εδώ καταλήφθηκε το υπόλοιπο 40% και αυτό συνιστά εθνική προδοσία".
Οι συντάκτες της είδησης όμως θέλησαν να παραχαράξουν για ακόμη μια φορά την ιστορία, εννοώντας πως δεν συντελέστηκε καμία εθνική προδοσία, αφού ήδη το μεγαλύτερο μέρος της Βορείου Κύπρου είχε καταληφθεί. Να σημειωθεί πως η εν λόγω ιστοσελίδα δεν έβαλε το σχετικό βίντεο στην ανάρτηση, προκειμένου να μην υπάρχουν ντοκουμέντα της ψευτιάς και της προπαγάνδας τους.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-sthn-pseutia-kai-thn-upoulh-propaganda-twn-kathestwtikwn-mme#.UfqcdNI8jna#ixzz2ak0OIAMy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου