Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΓΥΑΛΙΩΝ..

Η ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΜΑΤΙΑ- 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΑ ΟΠΤΙΚΕ;



Περίεργα, παράξενα εξτρήμ γυαλιά , κυρίως για τη νεολαία , σχεδιάζονται σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Κίνα.
Τα γυαλιά με τα απίστευτα σχέδια είναι φθηνά,αλλά φέρουν απορροφητικούς καλούς φακούς. Σε χονδρική τιμή δεν υπερβαίνουν το ένα δολλάριο κόστος.. Σας δίνουμε πιο κάτω κατ΄αποκλειστικότητα μια σειρά από τέτοια απίστευτα μοντέλα, τα οποία δεν κυκλοφορούν σε οπτικά καταστήματα (γιατί όχι;) και δεν ξέρουμε σε ποια άλλα μπορεί να κυκλοφορούν , εκτός από κάποια εποχικά καταστήματα ιδίως κατά την περίοδο του καρνάβαλου.

Τα ΕΞΤΡΗΜ αυτά σχέδια γυαλιών έχουν φανατικούς νεαρούς πελάτες και γίνονται ανάρπαστα σε διάσημα μουσικά φεστιβάλ ή άλλες υπαίθριες νεανικές εκδηλώσεις που αφθονούν στην Ευρώπη και Αμερική. Μάλιστα μερικές τέτοιες μουσικές φιέστες υποστηρίζουν φανατικά τα παράξενα αυτά γυαλιά.

Ή και οι βιομηχανίες οπτικών υποστηρίζουν αυτά γεγονότα! 

Αξίζει δε να αναφερθεί πως οι κινέζικες εταιρίες που τα παράγουν έχουν ως μίνιμουμ παραγγελία τα 1000 ζεύγη και με τη δήλωση ότι μπορούν μηνιαίως να σας καλύπτουν ως 300.000 κομμάτια.
Η λεπτομέρεια αυτή προδίδει το μέγεθος της ζήτησης παγκοσμίως..Στην Ελλάδα παρά το ότι έχουμε πολλές συναυλίες ιδίως το καλοκαίρι, δεν είδαμε το περίεργο γυαλί να φοριέται ή να συνδυάζεται με εκδηλώσεις μαζικές ..ούτε βέβαια κανέναν επιχειρηματία του οπτικού κλάδου να ψάξει το θέμα… Είπαμε όμως πλειστάκις πως η φαντασία στον Έλληνα οπτικάνθρωπο είναι είδος εν ανεπαρκεία
.



ΣΥΝΕΧΕΙΑ:http://press-vision.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου