Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ... ΕΝΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!-ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΡΕ...ΑΕΙ-ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!-ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...

Τούρκος υπουργός αμφισβήτησε την ελληνικότητα της Θράκης!

Τούρκος υπουργός αμφισβήτησε την ελληνικότητα της Θράκης!

Σε τραγικό σημείο και άνευ προηγουμένου βρίσκονται τα αντανακλαστικά του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου αμφισβήτησε ανοιχτά και εντός του εδάφους μας την ελληνικότητα της Θράκης. Στο χωριό Ραγάδα της Ροδόπης μιλώντας στους κατοίκους είπε πολλά απίθανα και άκρως προκλητικά ως συνήθως:
«Μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα. Η παιδική μας ηλικία σε αυτά τα χώματα πέρασε. Αναμνήσεις και βάσανα σε αυτά τα χώματα τα βιώσαμε. Αλλά η μητέρα πατρίδα ήταν κάτι το διαφορετικό για εμάς. Το μεγάλο τουρκικό έθνος ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Πάντοτε εκεί βρεθήκαμε για να στήσουμε τα όνειρα μας και να θρέψουμε τις ελπίδες μας. Ο δημιουργός χάρισε σήμερα μια ξεχωριστή χαρά και στις δύο πλευρές...
Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με πολλούς μας φίλους δημοσιογράφους που έχουν έρθει από Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Όσο κι αν εδώ έχουμε ένα χέρι, ένα σκέλος κομμένο, την οδύνη αυτού του σκέλους την κλείνουμε στην καρδιά μας. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ μαζί σας.
Μην ανησυχείτε καθόλου, χτες ήμασταν εδώ, σήμερα είμαστε εδώ και αύριο θα είμαστε πάλι μαζί σας. Όπου αυτό το έθνος έχει κάποια παρουσία, όπου έχει ένα ιστορικό παρελθόν, θα βρισκόμαστε και εμείς εκεί.
Μακάρι να συνεχίζουμε την πορεία μας με ενότητα, ομοψυχία και εμπιστοσύνη. Εάν σήμερα βρισκόμαστε στην Ραγάδα και επιθυμούμε και αύριο να βρισκόμαστε, τότε χρειάζεται να στηρίξετε δύο χαρακτηριστικά σας.
Πρώτον είμαστε μέλη του τουρκικού έθνους. Δεύτερον είμαστε μουσουλμάνοι και μέλη της Ισλαμικής Κοινότητας. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι».
Και το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών ακόμα ... «άλαλο»!
Read more: http://www.newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου