Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΜΑΣ ...ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ...ΤΩΡΑ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ….ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Caδδσηδσησδηδσηι










Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟ

Αυτό το καλοκαίρι πηγαίνετε στην Ελλάδα και ξοδέψτε το μάξιμουμ 2 τόνους πεπόνι παρακαλώ…δυσφήμιση..
Oι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ζώνης του ευρώ συγκεντρώΘΗΚΑΝ  ΧΘΕΣ Δευτέρα για να αποφασίσουν την τύχη της Ελλάδας....
Για τον Roland Gilet καθηγητής της οικονομίας του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών του ULB που ήταν προσεκκλημένος στο Mise au Point αυτήν την Κυριακή δήλωσε ότι το Grexit θα είχε δραματικές συνέπειες για την Ελλάδα που θα ήταν πλεόν ανίκανη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της και επομένως κι αυτές του πληθυσμού.Αλλά οι συνέπειες δεν θα ήταν μόνο οικονομικές θα ήταν και γεωπολιτικές.Ο  «Vladimir Poutine ήδη εργάζεται στην περιοχή για να αυξήσει την αποσταθεροποίηση «,ανησυχεί από την πλευρά του ο Philippe Maystadt, τ.Πρόεδρος της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων. 
«Θα δαικυβεύσουμε το μέλλον μιας ολόκληρης ηπείρου για ένα πρόβλημα ρευστότητας ; «O Philippe Maystadt ανησυχεί: πολλοί υπουργοί οικονομικών της ζώνης του ευρώ είναι έτοιμοι να βγάλουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη. «Υπάρχει μια κάποια κόπωση κάποιοι λένε ότι δεν θέλουν πια να πληρώνουν για μια χώρα που δεν τακτοποιεί τα οικονομικά της «. «Οι Ισπανοί ανα΄μεσα σε πολλούς άλλους δεν βλέπουν με καλό μάτι ότι άτομα που καταβάλουν τις μικρότερες προσπάθειες να συνεχίζουν να βοηθιούνται….», προσθέτει ο Roland Gilet. 
Μια έξοδος της Ελλάδας από την  ευρωζώνη θα είχε τραγικές συνέπειες 3 ειδών. 
Οικονομικές : «δεν ξέρουμε πως θααντιδράσουν οι αγορές αν βλέπουν ότι η ευρωπαική ενσωμάτωση μπορεί να φρενάρει την μηχανή «, εξηγεί ο Philippe Maystadt. «Η Ελλάδα οφείλει να πληρώσει 7 δις για τους τόκους του χρέους της.Αν αυτή βγει από το ευρώ το πρωτογενές της έλλειμμα θα γίνει ανεξέλεγκτο…. «, συνεχίζει ο Roland Gilet. 
Γεωπολιτικές : η Ελλάδα απομακρυνόμενη από τις Βρυξέλλες θα επαναπροσέγγιζε τη Μόσχα ορθόδοξη δύναμη πάντα παρούσα στα Βαλκάνια. «Η ζώνη γνωρίζει ήδη την αστάθεια και θέλουμε να εισάγουμε ένα περαιτέρω συναίσθημα αποσταθεροποίησης ;;;;; O κ.Πούτιν εργάζεται ήδη για να αυξήσει την αποσταθεροποίηση στην περιοχή «, ανησυχεί ακόμη ο Philippe Maystadt. 
Κοινωνικές :»αν υπάρξει μια οργανωμένη χρεωκοπία της Ελλάδας σε κάποιους μήνες αυτή θα είναι ανίκανη να πληρώσει τους συνταξιούχους και τους υπαλλήλους της.Στις αγορές ποιά κανείς δεν θα της χαριστεί αφού δεν θα είναι προστατευμένη από την ευρωπαική υποστήριξη. Μην έχοντας πια τα μέσα να πληρώσει και να καλύψει τις στοιχειώδεις ανάγκες θα δημιουργηθεί έν αχοντρό κοινωνικό πρόβλημα  βλέπε εμφύλιος πόλεμος»,  καταλήγει ο Roland Gilet. «Υπάρχουν συνταξιούχοι που ζουν με 454 eurosτο μήνα και οι οποίοι θα μπορούσαν να δουν τα έσοδά τους να μειώνονται.όταν τα χάνεις όλα είσαι έτοιμος για όλα…» 
(rtbf.be 21/6/15 κρατική ραδσιοφωνία τηλεόραση Βελγίου) 
Για ένα πουκάμισο αδειανό για μια Ευρώπη θυσιάστηκαν και θυσιάζονται ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές χιλιάδες ζωές στην Ανατολική Ουκρανία……η Μέση Ανατολή ματώνει από το διαίρει και βασίλευε των ευρωπαίων που επινοούν αντιπολιτεύσεις υποκινούν αραβικές ανοίξεις χρηματοδοτούν και υποκινούν αντίπαλα στρατόπεδα δίνουν όπλα σε παραστρατιωτικές ομάδες όπως στον FSA όταν την ίδια στιγμή επιβάλουν εμπάργκο σε τακτικούς στρατούς ανεξάρτητων και κυριάρχων κρατών που μάχονται με την ισλαμιστική τρομοκρατία.Οι αποσταθεροποιητές μιλούν για αποσταθεροποίηση.Απειλούν ουσιαστικά με εμφύλιο και την Ελλάδα εμφύλιος η συνταγή χειραγώγησης των λαών μέσο καθυπόταξης των μαζών που θα συνοδευθεί από το άνοιγμα νέων αγορών, ανοικοδόμηση.δημιουργία μεγαλύτερων εξαρτήσεων και διείσδυσης των ξένων προστατών,κέρδος των πολεμοκάπηλων,ευκαιρία για αλλαγή γεωπολιτικών δεδομένων και ζωνών επιροής,ξεπούλημα σε τιμές ευκαιρίας του εθνικού πλούτου για σωτηρία,δημιουργία εσωτερικού χάους που θα ευνοήσει ή και θα ενεργοποιήσει την  ανάδειξη εξωτερικών απειλών αφού η χώρα θα προσφέρεται ως εύκολη λεία,μοιρασιά και ισοστάθμισμα σε οφέλη με εταίρους στην περιοχή.. 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου