Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΣΩΣΑΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ, έχοντας υπηρετήσει στην πρώτη γραμμή του μάχιμου ρεπορτάζ, δεν μπορεί να απεκδυθεί της ιδιότητας που τον χαρακτήριζε επί δεκαετίες: να προβαίνει λοιπόν σε αποκαλύψεις.  Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας» Μάκη Βραχιολίδη, αφού αναφέρει ότι και ο Σαμαράς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό όπως και ο προκάτοχός του Παπανδρέου, διαβεβαιώνει ότι «θα αποδώσουν λογαριασμό στη Δικαιοσύνη όσοι πλήγωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες».
Αφιερώνοντας σημαντικό κομμάτι της κοινοβουλευτικής του δράσης στα εθνικά θέματα, με συνεχή ταξίδια σε ευαίσθητες περιοχές  της χώρας, όπως στα νησιά και στη Θράκη, η συζήτηση με τον Τέρενς Κουίκ, αναπόφευκτα επικεντρώνεται στα εθνικά ζητήματα, για τα οποία εκφράζει την έντονη ανησυχία του. Θεωρεί επικίνδυνους τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλο το φάσμα της εξωτερικής πολιτικής, με συνέπεια οι γείτονές μας Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί να προβαίνουν σε συνεχείς προκλήσεις, αμφισβητώντας την εθνική μας κυριαρχία. Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα όσα αναφέρει ο βουλευτής για το πώς οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» γλίτωσαν τα νησιά από το ξεπούλημα που τούς  είχε ετοιμάσει η τρικομματική κυβέρνηση.  
Η συνέντευξη δημοσιεύεται στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" ενώ μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη αύριο απόγευμα από το makeleio.gr και το indobserver.blogspot.gr

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: "ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΠ΄ ΤΟ ΑΣΥΛΟ"!


papoulias-minima

Δεν πρόλαβε καν να πλησιάσει... Προγραμματισμένη για χθες Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, ήταν η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου στην αίθουσα που φέρει το όνομά του, αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, ο καθηγητής Ηaralab Zur Hausen.
Η επίσκεψη του κ. Παπούλια, ωστόσο, ματαιώθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε. Ενώ στην αίθουσα της εκδήλωσης, βρίσκονταν ήδη οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, περίπου 10 λεπτά πριν από την άφιξή του Προέδρου της Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο 20 φοιτητές, οι οποίοι κρατούσαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν «έξω οι ασφαλίτες από το άσυλο» και φώναζαν συνθήματα εναντίον πολιτικών, της αστυνομίας και του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια. Ο κ. Παπούλιας στάθηκε αδύνατον να προσεγγίσει το Πανεπιστήμιο... 
ipeirotika.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου