Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013Καλπάζει ο τουρισμός της Τουρκίας Υψηλότερα τα έσοδα  από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα:, αναφέρει το  TÜİK (Ινστιτούτο Στατιστικής)

ΑΓΚΥΡΑ - Anatolia News AgencyAA Φωτογραφία

Το Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο (TÜİK) μας πληροφορεί πως τα επίσημα  στατιστικά στοιχεία  για τον τουρισμό,  του περασμένου έτους, που προηγουμένως υπολογίζονταν σε 23,4 δισ. δολάρια, στην πραγματικότητα έφθασαν στα  29,3 δισεκατομμύρια δολαρίων, μια αύξηση της τάξης του 5,9 δισ. δολαρίων. 

Σύμφωνα με το αναθεωρημένο πλάνο του Ινστιτούτου, τα έσοδα από τον τουρισμό, υπολογίζουν πως  η μέση κατά κεφαλήν δαπάνη,του επισκέπτη,  έφθασε μέχρι και $ 798, μια αύξηση δηλαδή των $ 161 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά  Το ινστιτούτο επανεξέτασε τις τουριστικές στατιστικές και εκτιμήσεις του τουρισμού τα έσοδα και τις δαπάνες του τουρισμού, ακολουθώντας τα χνάρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTO) και της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), τα οποία έχουν ενημερωθεί τόσο τα συστήματά τους τα τελευταία χρόνια. πραγματοποιήθηκε πέρυσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου