Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΚΤΡΙΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΓΒΟΟΎΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ.. ΞΕΡΟΥΜΕ...ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ...


ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ:

 Η πολιτική εξόντωσης της κυβέρνησης Σαμαρά δεν έχει τελειωμό...


Του Πάνου Λελιάτσου
Υπ. Βουλευτή Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων


18 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Τροπολογία για την ακύρωση των απολύσεων υπαλλήλων του ΙΚΑ
Γιατί ότι λέμε ισχύει για πάντα.
Τροπολογία για την ακύρωση των απολύσεων 500 υπαλλήλων του ΙΚΑ κατέθεσαν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Οι πράξεις διορισμού των υπαλλήλων, επιτυχόντων της προκήρυξης 9Κ/2008, οι οποίοι διορίστηκαν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 12 του Νόμου 3899/2010 ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διάταξη άλλου νόμου ή δικαστικής απόφασης δεν ανακαλούνται. Οι επιτυχόντες δύναται να τοποθετηθούν και σε υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και των ΚΕΠΑ βάσει των διατάξεων του Ν. 4093/2012 περί μετακίνησης και υποχρεωτικής μετάταξης των δημοσίων υπαλλήλων».
Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς και Παύλος Χαϊκάλης παρευρέθηκαν στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Ιδρύματος και τους εξέφρασαν τη στήριξή τους.
ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ δικομασ!

ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 

ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ  

ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ... 

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 

ΚΕΝΤΡΟΥ!
Καταλάβατε μωρέ δημοσιογραφάκια του Κέντρου πως είστε τρεχαντήρηδες του τίποτε; ..΄Οχι δεν πρόκειται να σας συνδράμει καμιά, αριστεροπουστερλε -αλλά και δεξιοτραφούς παλαιόθεν- ΕΣΗΕΑ.. Η ανεπάρκεια δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε ανεπαρκείς!
Η Ελληνική επαρχία σφύζει ζωής... Παραμένει παρθένο χωρίον για τους ποιούντες δήθεν δημοσιογραφία στο Κλεινόν Αστυ! Μα είναιν τόσον στραβοί δημοσιογραφικά που δεν βλέπουν την περιφέρεια... Γι αυτούς που σήμερα ασκούν τη δημοσιογραφία στο κέντρο Αθηνών..περιφέρεια σημαίνει απλά ΚΩΛΟΣ!Στη χάση και τη φέξει ενθυμούνται τα ξόανα την ελληνική επαρχία, που είναι βέβαια απείρως πιο δυναμική και δημιουργική
Βέβαια αυτά τα λέμε προ γεννέσεως όλων αυτών των μπλαζέ τυπάκων  που παριστάνουν... τον Δημοσιογράφο... Είναι όλοι τους σοκολατένια γλυφιτζούρια, χαζά, απαίδευτα, παρλαπίπες και βαθέως προβληματικά ανθρωπάκια! Τα ξέρουμε και μη μας κουνηθούν... Θα τους παρουσιάσουμε ονομαστικά και μάλιστα εκκινούντες από τον Νίκο Χατζηνικολάου (σίγουρα καλός)..Αλλά τι πάει να πει.. καλός στη δημοσιογραφία; Αυτός ο τυπάκος εξ Ορεστιάδος Έβρου, έχει τάλαντα ,μεν, αλλά δημοσιογραφικά εμφανίζεται δραματικά ελλειπής, ΛΙΓΟΣ, μη δυνάμενος να σηκώσει το βάρος της δημοσιογραφίας στα γράδα που πρέπει στην εποχή μας, και που του έλαχε να κάνει κάτι τις... απλά παρλαπιπίζει... ασχηνμωνών προς τη θεία τύχη που τον συνοδεύει... Δεν την καταλαβαίνει όμως...Για να την καταλάβει θα χρειαστεί να κάνει κάποια πισωγυρίσματα.. Να θυμηθεί πως και γιατί..μπήκε στη δημοσιογραφία. Πως και γιατί...αναδεινύεται... ο πρώτος δημοσιογρλαφος της χώρας(!!!)... από τζερτζελέ εκδηλώσεις  και ο τύπος να μη ξέρει που πέφτει το Διδυμότειχο.. ή Αρναία! 
Δεν είμαστε αντίθετοι του... Αλλά όπως ψόφησε ενδόξως το ΚΚΕ , έτσι και η δημοσιογραφία  του στυλ Κολωνακίου , με τα γνωστα φρου-φρου κάποιων που παριστάνουν τον δημοσιογράφο και το χειρότερο τον...ΡΕΠΟΡΤΕΡ, είναι πλάκα ανεκδιήγητος...
Δεν επιθυμούμε,  το ομορφόπαιδο αυτό, να τον ρίξουμε στα άχρηστα κι άπλυτα της δημοσιογραφίας... Επειδή δεν είναι ανέντιμος του συνιστούμε απλά..να σαλτάρει στην ελληνική επαρχία σε  όποια κι εκεί θα ανακαλύψει εαυτόν και Ελλάδα ..δημοσιογραφικά...
Καταλαβαίνεις Νικολάκη; Εμείς δεν καταλαβαίνουμε , ακόμη κι αν σε κάνουμε ..ρόμπα, αλλά δεν αξίζεις  τέτοιας τύχης.. Αν και η Τύχη ήταν πάντα μαζί σου, -κατά μια περίεργη συμπάθειά της -προς την περίπτωσή σου...Εσύ πάλι ..διαχρονικά, δεν καταλάβαινες... το ραβδί της επί της κεφαλής σου... 
Επί τέλους τίμησέ την... κατάλαβανε γιατί έχεις μια τόση τυχεράδα... Διότι διαφορετικά εγώ θα σε στηλιτεύω  πολυτρόπως και καθοριστικώς  για το "άστρο" που δήθεν αντιπροσωπεύεις στη δημοσιογραφία...την οποίαν μάλλον πασχίζεις να καταλάβεις...Αλλά η καθημερινότητα σου... δε σε αφήνει!
Καταλαβαίνεις Ρε ΝΙΚΟΛΚΗ ..τι νογάω; 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ... ( και μάγκας παντός καιρού...)

Δείτε κι άλλα από τη Βόρειο Ελλάδα ...που οι σταθερά αγεωγράφητοι δημοσιογραφίσκοι δεν ξέρουν κατά που πέφτει: Είναι από το ίδιο σάϊτ της θαυμαστής Αλεξανδρούπολης..
από το http://thrakilifenews.blogspot.gr

ΔΡΑΜΑ Έκρυβε 17.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων στο τροχόσπιτό του!



Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 44χρονος ημεδαπός, για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων.


Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με γερμανικές πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Ακολούθως, σε ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 16.960 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι δασμοί και φόροι.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω τροχόσπιτο και 16.960 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου