Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ..ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΜΑΣ ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ!
Είναι ναζιστικό καθίκι, όπως και ο πατέρας του!

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ..ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ... Γερμανοκαθίκι και Πρωθυπουργέ της Ελλαδας,  εγκληματία και οινονομικέ δολοφόνε λαών..ΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΏΣΕΙΣ ΑΡΧΙΝΑΖΙΣΤΗ! Αυτός ο λαός θα καταγκρεμίσει την εγκληματική φύτρα των Ούνων-Αλλεμάνων.. Τι είπες;... πως δεν τρέχει τίποτε... με το λάθος που κάνατε , με το πείραμα ΕΛΛΑΔΑ;.. Και τα λάθη εσείς κατά την πλιατσικολόγα ηθική σας, δεν τα πληρώνετε; .. Καλά... έχεις πολλά να σπουδάσεις ακόμη με τους ΄Ελληνες... Ως φέρετρο θα επιστρέψεις στο χωριό σου!ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ! 
Φυσικά θα βρίσκεται πρώθυμους Κουϊσλινγκς σε κάθε χώρα που βάζετε στο μάτι  για κατοχή-αρπαγή..Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Κουβέληδες και άλλους  νεροκουβαλητές , θα βρίσκετε... Αλλά οι ΄Ελληνες που σήμερα κάνουν την πάπια, να ξέρετε πως είναι γεννημένοι Αντάρτες.. Κι αυτό είναι το πρόβλημα της φαύλης Δύσης.... Μακάρι να ζεις.. αλλά λίγες οι πιθανότητές σου...να τη σκαπουλάρεις έτσι ... για να δείτε τι σκάρτα ιδανικά υπηρετείτε...  

κτηματολογιο, εθνικο, ραιχεμπαχ, χαρτων




(Τί είπες οτι δεν είσαι Ναζιστής; Μα εκτελείς συμβόλαια  δολοφονίας, όπως ακριβώς έπρατταν ΟΛΟι οι τσόγλανοι συμπαυριώτες σου...που εκτελούσαν εντολές του μέγιστου ιδάλματός σας...που ρέει στις φλέβες σας, τον Χίτλερ!.. Κωλογαμημένη γερμανική ράτσα.. σφάξατε ΟΛΗ την Ευρώπη 3 ΦΟΡΕΣ... για να κλέβετε τους άλλους λαούς... και τα αγαθά τους! 

ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ H ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ 

ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ!

Τον Οκτώßριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να µπει στο Δεύτερο Παγκόσµιο Πόλεµο µε την απρόκλητη εισßολή των στρατευµάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από µία ταπεινωτική ήττα, εισέßαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερµανούς όσο καµία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύµφωνα µε τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άµεσο αποτέλεσµα της Γερµανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόµη Τσιάνο, «Οι Γερµανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόµη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους». 

Η Γερµανία και η Ιταλία επέßαλαν στην Ελλάδα όχι µόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατοµµυρίων δολλαρίων.
 

Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερµανίας να πληρώσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωµής του.
 Μετά το τέλος του πολέµου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατοµµύρια δολάρια για πολεµικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατοµµυρίων δολαρίων. ΣΥΝΕΧΕΙΑ www.indobserver.blogspot.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου