Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ


ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ,ειδικά στην εποχή που ζούμε.


MONON ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χ.Α. 
Η απαγόρευση εισαγωγής αλλοδαπών στις Στρατιωτικές Σχολές είναι μία μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής και αποτελεί δικαίωση πολυετών αγώνων. Η τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού δεν θα παραδοθεί σε αλβανούς, ασιάτες και αφρικανούς και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν θα γίνουν υποχείρια ξένων πρακτόρων, επειδή έτσι θέλησε μία ξεφτιλισμένη, ανθελληνική ηγεσία. Τα αποκόμματα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής και της κοινωνίας.
http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/megalh-nikh-ths-chrushs-aughs-mono-ellhnes-stis-stratiwtikes-scholes
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


AΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ..ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ... 

Και η πλάκα είναι πως τα χαζά της Κυβέρνησης και τα αριστερά τουμπερλέκια της στα ΜΜΕ άρχισαν πάλι να ψευδολογούν! Κι έπειτα απορρούν γιατί Η Χ.Α. ανεβαίνει ολοταχώς!Τό είπαμε είναι το μόνο κόμμα που μιλάει ελληνικά στη ψυχή του ΄Ελληνα.. Δείτε τι λέει στο Δελτίο της σήμερα η Χ.Α.

Πώς ένα μάθημα Ελληνικής Μυθολογίας έδωσε τροφή για ύβρεις στα ΜΜΕ του ανθελληνικού συστήματος


Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά, αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει επισήμως το κράτος, που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι "επίμαχες φωτογραφίες" αφορούν ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους του Κινήματός μας. Πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας.
Προπαγάνδα κατά Χρυσής Αυγής στα σχολεία
Υφυπουργός (μνημονιακής) παιδείας: Αντίπαλος μας είναι η Χρυσή Αυγή

Οι επίμαχες φωτογραφίες από την εκδήλωση στην Τ.Ο. Αρτέμιδος



Φωτογραφίες και περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/pws-ena-mathhma-ellhnikhs-muthologias-edwse-trofh-gia-ubreis-sta-mme-tou-an

 ΧΑΚΕΡΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟ BLOG-Ενοχλείστε; ΞΥΔΙ!

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 

Τελικά μερικοί έχουν πολύ πλάκα.
Δεν αντέχουν απόψεις, δεν αντέχουν κριτική, γενικά δεν αντέχουν ... ότι δεν τους αρέσει. Προσπαθούν με άμεσους και έμεσους τρόπους να φιμώσουν αυτόν που διαφωνούν. 
Βέβαια το περίεργο είναι πως αυτοί οι κάποιοι μπορεί να είναι και υπεράνω πάσης υποψίας. Και αναφέρομαι στο χθεσινοβραδυνό συμβάν που αντιμετωπίσαμε στο ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ: 
Κατά τις 10 χθες το βράδυ δημοσιεύσαμε την ομιλία του Δ. Περδίκη , Αντιπρόεδρου της...
Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου – «Κ.Α.Β.Η., και αγωνιστή για το ΒΗπειρωτικό ζήτημα. Η ομιλία του έγινε στα πλαίσια εκδήλωσης με θέμα : «Ο Αυτονομιακός αγώνας της Βορείου Ηπείρου. 17 Φεβρουαρίου 1914 – και οι εξελίξεις στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα σήμερα.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου