Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013


 Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ! ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ


samaraskaratzaferis

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην πολιτική. Βλέπει ότι δεν του βγαίνει με τον ΛΑΟΣ, έψαξε συνεργάτες και συμμαχίες για να φτιάξει νέο κόμμα, δεν του βγήκε και αυτό. Οπότε, όπως λένε οι πληροφορίες, αναζητεί ασμένως τρόπο να επιστρέψει στη ΝΔ.
Ο επιστήθιος φίλος του Αβραμόπουλος είναι γι' αυτόν η καλύτερη ...συνταγή για να κάνει το νέο connection με τα...πάτρια εδάφη! 
Οι πληροφορίες λένε ότι η ...σούπα ξαναζεσταίνεται ώστε ο Καρατζαφέρης να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, οπότε να ξανμπει στην πολιτική από την ίδια πόρτα  από την οποία μπήκε και ο Σαμαράς μετά την αποστασία του 1993. 
Τώρα, εάν θυμηθεί κανείς το τι δήλωνε πριν από μερικές ημέρες και μήνες ο Καρατζαφέρης για τον Σαμαρά, ότι είναι επικίνδυνος και δεν θα διστάσει να ενσπείρει τον εθνικό διχασμό, αυτά θα πρέπει να τα απντήσει ο κ. Καρατζαφέρης! 
Κύριε Πρόεδρε, μπορείτε να διαψεύσετε παρακαλούμε πολύ τις πληροφορίες μας; Ή μήπως είναι απολύτως αληθινές;
Εμείς πάντως λέμε ότι είναι ακριβείς και ότι ψάχνετε να βρείτε την φόρμουλα να επιστρέψετε στα παλιά σας λημέρια.
ΠΗΓΗ:ιndobserver-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΗΝΑ: Σαν δύσκολο  μας φαίνεται ότι μπορεί να έχει τέτοια εξέλιξη ο Καρατζαφέρης.. Σίγουρα εδώ κι 7 μήνες οι προσπάθειες του για νεκρανάσταση, δεν του βγαίνει..δεν αυγατίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου