Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ... ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΝΤ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ...

Να συνυπολογιστεί το λάθος του ΔΝΤ ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup και στο Ecofin 

Νίκος Κούτρικας
Και στο… Ecofin σήμερα μπήκε το θέμα του λάθους πολλαπλασιαστή….όπου η Ελληνική κυβέρνηση ζητά από χθες στο Eurogroup να συνυπολογιστεί το.. «ομολογημένο λάθος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» στη… δημοσιονομική επεξεργασία των… επόμενων βημάτων του Ελληνικού προγράμματος [...]
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΗΝΑ:  Ως γνωστόν το περίφημο πλέον "λάθος" του Δ.Ν.Τ το αναδείξαμε εμείς με την έγκαιρη περίφημη επέμβαση του ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ με αποτέλεσμα πλέον να κινητοποιηθουν οι πάντες , αλλά δεν το έκαναν ιδιαίτερα σημαία τους , όπως απαιτείται. Η είδηση που διαβάσατε πιο πάνω, είναι μια χαραμάδα ελπίδας... Διότι δεν μπορούν οι καραγκιόζηδες της Ευρώπης να πειραματίζονται με λάθος συνταγές σε βάρος ενός λαού.. 

Η Ν.Δημοκρατία αφυπνίσθηκε τελευταία, και μόλις χθες ο Βορίδης μίλησε για το λάθος και την διεκδίκηση της επιδιόρθωσής του.. ...την κατάλληλη στιγμή. Τρέχα γύρευε δηλαδή!

Το ζητούμενο είναι ακριβώς αυτό! Αλλά..οι κυβερνώντες στις πρώτες μέρες κάνανε το κορόϊδο και να είναι καλά που πρώτος άρπαξε τη σημαία του Γέρου Σοφού, ήταν ο Αλ.ΤΣΙΠΡΑΣ, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι με βήμα χελώνας και σε φιλολογικό λέβελ...χωρίς καμιά ουσιαστική ενέργεια-δράση... ενώ το λάθος είναι δυνατό όπλο στα χέρια της Ελλάδας,..αν δεν έχει πουληθεί τελείως, όπως φαίνεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου