Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...


Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!!

ΡΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!


CyprusMoneyL

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΡΕ!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"!
"Ξερογλείφονται" οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κύπρου και πλέον απροκάλυπτα δηλώνουν την πρόθεσή τους να τα αρπάξουν για ένα "κομμάτι ψωμί".
Ο ίδιος ο επικεφαλής του Eurogroup, Ολλανδός Γ. Ντάισελμπλουμ, ζήτησε πριν λίγο να δημιουργηθεί "ειδικός λογαριασμός" (!), όπου θα μπαίνουν τα έσοδα από το κυπριακό φυσικό αέριο, ο οποίος θα ελέγχεται από τους δανειστές!
"Τα μελλοντικά έσοδα από τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Κύπρο θα ληφθούν υπόψη στις συζητήσεις που γίνονται για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα", δήλωσε, ενώ προσέθεσε: "Περιμένουμε τις πρώτες εξορύξεις, να δούμε πόσο είναι, τι είδους αέριο είναι, τι ποιότητας, και μετά θα συμπεριλάβουμε την αξιοποίηση των κοιτασμάτων στο πρόγραμμα".
"Θα υπάρξει ένας ξεχωριστός λογαριασμός, στον οποίο θα μεταφέρονταν τα έσοδα από το αέριο", συμπλήρωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην ολλανδική Κάτω Βουλή στην Χάγη!
Παράλληλα, σύμφωνα με το Reuters, είπε ότι πριν τα έσοδα αυτά συμπεριληφθούν στους υπολογισμούς για την βιωσιμότητα του κυπριακού χρέους, θα πρέπει να γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά σε ό,τι αφορά το συνολικό ύψος στο οποίο θα μπορούσαν να φτάσουν.
Σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, με βάση τις διαθέσιμες εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή, τα έσοδα θα μπορούσαν να ανέλθουν την πρώτη χρονιά σε 18 δισ. ευρώ ή μεταξύ 100 και 300% του κυπριακού ΑΕΠ.
Δηλαδή αντί "πινακίου φακής" που είναι το πρόγραμμα αναχρηματοδότησης των κυπριακών τραπεζών που τις βούλιαξε το ελληνικό "κούρεμα", θέλουν οι γραφειοκράτες ολόκληρα τα κοιτάσματα!
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου