Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ



ΠΕΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑ...ΠΥΚΝΟΤΕΡΑ!
ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ !

Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: «Μας κοροϊδεύουν όλοι...επιτελείται σαλαμοποιήση»

damaskinos

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός, σχετικά με την φερόμενη συγχώνευση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου με το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός μιλώντας στο Ράδιο Maximum, εξέφρασε τους φόβους του για την εν λόγω κατάσταση.
«Διαπιστώνω καθημερινά μια συρρίκνωση η οποία γίνεται με αποψίλωση της περιοχής από υπηρεσίες. Το νοσοκομείο π.χ. δεν είναι μια υπηρεσία, είναι η ίδια μας η ζωή, είναι η ζωή των ανθρώπων μας!», ανέφερε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου.
Σε άλλο σημείο ο κ. Δαμασκηνός έκανε λόγω για άγνοια, τονίζοντας ότι «έχουν αντιληφθεί ότι η απόσταση Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη είναι 190 χλμ., είναι όσο να πας από την Αθήνα στην Λαμία. Πως θα πάει ο κόσμος τόσο μεγάλη απόσταση; Αλλά ας έχουμε εμπιστοσύνη στον Υπουργό, διότι έχει καλή διάθεση.»
Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ανέφερε: «Εμείς που ζούμε εδώ πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για την περιοχή μας, πρέπει να μάθουν το τι γίνεται εδώ πάνω στη Θράκη. Ούτε εγώ γνώριζα για την περιοχή πριν έρθω εδώ...»
ΠΗΓΗ:ROMFEA.GR |
Επικροτούμε τις θέσεις του Σεβασμιοτάτου και τον προτρέπουμε σε περισσότερη ενημέρωση.. Γιατί καλά πληροφορημένος λαός, γίνεται πιο δυνατός! Δεν θα τον κοροϊδεύει κανείς σαλτιμπάγκος κι ούτε που θα τολμήσει την σαλαμοποίησή του.

ΝΕΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ! 400 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


meteoritis


Τουλάχιστον 400 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας μετά την ισχυρή έκρηξη μετεωρίτη που σημειώθηκε στην περιοχή Τσέλιαμπινσκ.
Εικόνα του μετεωρίτη από ερασιτεχνικό βίντεο Εικόνα του μετεωρίτη από ερασιτεχνικό βίντεο Σύμφωνα με το Associated Press, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών έκανε λόγο για 400 τραυματίες σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό ενώ σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή για να προσφέρουν βοήθεια.
Από την ισχυρή έκρηξη έσπασαν τζάμια κτιρίων και προκλήθηκε πανικός στους κατοίκους. "Υπήρξε βροχή μετεωριτών, χωρίς να πέσουν κομμάτια τους στη Γη. Ένας μετεωρίτης εξερράγη σε ύψος 10.000 μέτρων πάνω από την περιοχή του Τσέλιαμπινσκ" δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών στο πρακτορείο Ιντερφαξ για το περιστατικό.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Reuters ότι η έκρηξη έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο 19όροφο κτίριο όπου βρισκόταν στο κέντρο της πόλης ενώ ακούγονταν στην ευρύτερη περιοχή ήχοι από συναγερμούς αυτοκινήτων. .Στις επαρχίες Τσέλιαμπινσκ και Σβερντλόβσκ, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για φλεγόμενα αντικείμενα στον ουρανό.
Ερασιτεχνικά βίντεο στο youtube αποτυπώνουν σκηνές από το πέρασμα του μετεωρίτη αλλά και τον πανικό που επικράτησε:
enet.gr
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου