Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΟΝΟΣ ...ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ!


Απόπειρα ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 
ΦΥΛΑΚΕΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Βλαστού με
ελικόπτερο
ΑΠΕΤΥΧΕ...Τραυματίες ο Βλαστός και ο πιλότος!
ΟΙ ...αρχες ήξεραν εδώ και 2 μήνες την απόπειρα απόδρασης...
Αναβρασμός επικρατεί στις φυλακές Τρικάλων, μετά από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο.
Οι φύλακες αντελήφθησαν το περιστατικό, έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών και τελικά κατερρίφθη το ελικόπτερο στο παρκινγκ των φυλακών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την απόπειρα της απόδρασης τραυματίστηκε Παναγιώτης Βλαστός που αυτή την ώρα βρίσκεται στο ιατρείο των φυλακών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο προαύλιο των φυλακών κατά τη διάρκεια του προαυλισμού. Ο Βλαστός κατάφερε και μπήκε στο ελικόπτερο, το οποίο δέχθηκε πυροβολισμούς είτε από αστυνομικούς είτε από υπαλλήλους των φυλακών. Μέσα από το ελικόπτερο, απάντησαν με πυροβολισμούς, πιθανόν χρησιμοποιώντα καλάσνικοφ.
Σύμφωνα με τον Αντώνη Αραβαντινό, συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ο πιλότος του ελικοπτέρου και ένας Αλβανός συνεργός του Βλαστού που επίσης επέβαινε στο ελικόπτερο.
Σημειώνεται ότι ο Βλαστός έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλής Παναγόπουλου, ενώ  υπενθυμίζεται ότι  είχε προσπαθήσει να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2011, έχοντας κρατήσει τότε ομήρους και τρεις δεσμοφύλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου