Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!


"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΡOΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Δυο φορές ενώπιον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, ο σκοπιανός υπουργός Άμυνας μίλησε για “Μακεδονία”,αναφερόμενος στο κρατίδιο. Κανείς από τους δύο δεν θεώρησε σκόπιμο να αντιδράσει, διακόπτοντας τον σκοπιανό και ζητώντας του το αυτονόητο.

Στην αίθουσα γερουσίας του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της έναρξης των εργασιών της Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας

ζήτησε και πήρε το λόγο ο Σκοπιανός βουλευτής Χαϊρούλα Μισίνι ο οποίος σε δύο σημεία της ομιλίας του χρησιμοποίησε τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Δεν προκάλεσε καμία αντίδραση από τον κ. Τραγάκη που προέδρευε της Διάσκεψης και από τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος ως υπουργός Εξωτερικών της χώρας θα όφειλε να διορθώσει τον κ. Μισίνι.

Περίπου την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας των Σκοπίων είχε υποστεί μια ψυχρολουσία στο ΥΠΕΘΑ, όταν η υποδοχή που του έγινε ήταν η απολύτως απαραίτητη. Χωρίς αγήματα και εθνικούς ύμνους, ο σκοπιανός υπουργός Άμυνας δεν έκανε κανένα “φάουλ” κατά τη διάρκεια των δηλώσεων με τον Αβραμόπουλο.

Οι σκοπιανοί όπου τα βρίσκουν τα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου