Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ...ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΖΑΝ ΩΣ ΝΕΚΡΗ...

ZEI H ΘΕΙΑ ΤΟΥ Μ.ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΑΔΕΙΑΖΕΙ'' ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ...

... ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
Βασιλική Λιάπη, θεία του πρώην υπουργού, όχι μόνο ζει αλλά και αδειάζει τον ανιψιό της. Η κυρία Λιάπη, στο όνομα της οποίας εκδίδονταν «αθωωτικές» ανακοινώσεις...
για τον ανιψιό της ζει στο Χολαργό σε μια διώροφη κατοικία επί της οδού Υμηττού και όπως αναφέρει έχει χρόνια να δει τον πρώην υπουργό.
Το Tovima.gr εντόπισε και συνάντησε την κυρία Λιάπη η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με οικείους της εξέφραζε τη χαρά της λέγοντας ότι οι δημοσιογράφοι αντελήφθησαν επιτέλους ότι ζει, ενώ άννθρωποι από το περιβάλλον της τόνιζαν ότι «έχει να δει χρόνια τον κ Μιχάλη Λιάπη». Ετσι, άφηναν να εννοηθεί ότι «η ανακοίνωση του δικηγόρου (στο όνομα της κυρίας Λιάπη μερικές μέρες αφότου έσκασε η «βόμβα» για την ανακαίνιση του σαλέ στην Ευρυτανία εκμεταλλευόμενοι κοινοτικά κονδύλια που προορίζονταν για τουριστικά καταλύματα)  έγινε ερήμην της και ασφαλώς όλα αυτά τα περί κατοχής παραστατικών με υποτιθέμενους «πελάτες» του ξενώνα είναι μία ανύπαρκτη ιστορία».
Επίσης, όπως σημειώνει Tovima.gr κατόνπιν σχετικής έρευνας προκύπτει ότι  ο δικηγόρος που δήλωσε νομικός εκπρόσωπος της κυρίας Λιάπη ήταν τελικά δικηγόρος του ίδιου του κ. Μιχάλη Λιάπη και τον είχε εκπροσωπήσει νομικά σε διάφορες άλλες υποθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος στην ανακοίνωση που είχε εκδοθεί μετά την αποκάλυψη για την παράνομη χρήση των κοινοτικών κονδυλίων  ανέφερε τα εξής: «Εκπροσωπώντας τη Βασιλική, σύζυγο Δημητρίου Λιάπη, και επί έτη δικηγόρος της, κατ” εντολήν της έχω να σημειώσω τα εξής: Η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της. Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κ.λπ). Ουδείς άλλος. Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως μάλιστα προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος. Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της στον εκ του συζύγου της ανιψιό (σ.σ. τον Μιχάλη Λιάπη). Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη».
Πηγή : defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου