Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

KAI O ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ...ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ,που έχει καταχωρημένη την ιδιοκτησια του στο ΚΙΣ...για να μη φορολογείται) ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Θέλει η Κλάπα να κρυφτεί και η ΔΗΜΑΡ δεν την αφήνει!

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 - 18:03 52
Μιλτιάδης Κλάπας, υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας με την ΔΗΜΑΡ
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Tύπου της Πρέβεζας, το περιφερειακό γραφείο Ηπείρου της αριστερίστικης κομματικής συμμορίας ΔΗΜΑΡ, κάλεσε την τοπική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα προκειμένου να επικυρώσει και τυπικά την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Μιλτιάδη Κλάπα, ως υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!
Πρόκειται το δίχως άλλο, για την απόλυτη και πανηγυρική επιβεβαίωση των καταγγελιών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, περί άμεσης διασύνδεσης της εφέτη-ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννας Κλάπα με την κομματική συμμορία των ανθελλήνων της ΔΗΜΑΡ.

Το πρωτόγνωρο και πρωτοφανές αυτό γεγονός, του να προφυλακίζει και επιπλέον να στερεί από εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό βουλευτές το δικαίωμα να ασκούν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους δικαστική λειτουργός της οποίας ο σύζυγος είναι ιδρυτικό στέλεχος αντιπάλου των κατηγορουμένων κόμματος και ο αδερφός του υποψήφιος δήμαρχος με το ίδιο κόμμα,επιχείρησε να υποβαθμίσει σήμερα και ο θλιβερός υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου, καλύπτοντας την φανατική αριστερίστρια υφισταμένη του.
Είναι πλέον πασιφανές και στον πλέον δυσκολόπιστο πως τα προσωπεία έχουν πέσει και αναδύεται η δυσοσμία της βρώμικης πολιτικής σκευωρίας της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά και των αριστερών επίορκων, εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όσοι αναμένουν σύγχρονα δικαστήρια του βουνού, θα απογοητευτούν: τους περιμένει πολιτικό ξεβράκωμα με το οποίο θα γελά για χρόνια ο Ελληνικός Λαός!Παναγιωτόπουλος (Μέγκα - Μπομπολιστάν): Στελεχάρα της Δημάρ ο σύζυγος της Κλάπα!


Έγραψε λοιπόν το aixmi.gr: "Ο Παναγιώταρος υποστήριζε ότι ο σύζυγος της μιάς -της κυρίας Κλάπα- είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και διαβάζει μαζί του τις δικογραφίες. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Κλάπας είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα, δηλαδή τοπικό στέλεχος. Αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Μιλτιάδης Κλάπας, που πολιτικά κινείται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. "

Από την βιασύνη τους να διαψεύσουν (;) οποιαδήποτε σχέση της ανακρίτριας Ιωάννα Κλάπα - Χριστοδουλέα με τον πολιτικό χώρο της Δημάρ, τα παπαγαλάκια του Μέγκα στην ουσία επιβεβαίωσαν την σύνδεση με τον κομματικό χώρο του Κουβέλη του συζύγου της ανακρίτριας Παναγιώτη Κλάπα, αλλά και του αδερφού του Μιλτιάδη Κλάπα.
Αυτό δηλαδή που ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου έκανε "γαργάρα", διαμηνύοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην... ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, έσπευσε να παραδεχθεί από βιασύνη και βλακεία το Μπομπολιστάν! Ο Παναγιώτης Κλάπας, σύζυγος της εφέτης ανακρίτριας είναι ηγετικό και μάλιστα ιδρυτικό στέλεχος της Δημάρ, (νούμερο 57 από τα 162 ιδρυτικά στελέχη).
Ο αδερφός του Μιλτιάδης Κλάπας είναι πρώην δήμαρχος Πρέβεζας και νυν υποψήφιος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τη στήριξη Κουβέλη. Πρωτοστάτησε μάλιστα στις πρόσφατες παράνομες αντισυγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες "κατοίκων" ενάντια στο άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα.
Σύντομα θα έρθουν στο φως κι άλλα στοιχεία για την "ανεπηρέαστη" Δικαιοσύνη...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panagiwtopoulos-megka-mpompolistan-stelechara-ths-dhmar-o-suzugos-ths-klapa#ixzz2rOG9HSKu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου