Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: "Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ"! ΒΙΝΤΕΟ

dikaiosini
Τα όσα προοιωνίζονται από την Δευτέρα και μετά δεν θα είναι καθόλου ήρεμα και ευχάριστα για το κοινοβουλευτικό σύστημα ή για ότι έχει απομείνει όρθιο σε μια δεινή περίοδο με κατ’επάγγελμα κλέφτες, απατεώνες και καταχραστές δημοσίου χρήματος που καταλήστευσαν τράπεζες, ιδρύματα, ταμεία και
δημόσιους οργανισμούς. Μία από τις άγριες διαδικασίες σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα όσα θα καταμαρτυρήσουν-από αυτά που μαθαίνουμε-κατά της ανακρίτριας που χειρίζεται τις υποθέσεις με τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Α. Πρόκειται για την Ιωάννα Κλάπα. Στελέχη και πηγές μέσα από το κόμμα Μιχαλολιάκου υποστηρίζουν ότι η ανακρίτρια Κλάπα είναι “ακραιφνής αριστερή που διαβάζει τις δικογραφίες μαζί με το σύζυγο της, ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη και χειρίζεται τις υποθέσεις με μεροληπτική διάθεση και εκδικητικότητα έναντι των βουλευτών της Χ.Α”. Μάλιστα επιμένουν ότι η Κλάπα ανήκει “στο σύστημα Αθανασίου υπουργού Δικαιοσύνης και επηρρεάζεται από τις αποφάσεις της ΄πολιτικής ηγεσίας”.
Από την άλλη πλευρά όσοι υποστηρίζουν ότι η ανακρίτρια Κλάπα κάνει συνετά την δουλειά της ισχυρίζονται ότι έχει να επιδείξει καλές περγαμηνές.
“Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια αφότου η Ιωάννα Κλάπα, νέα πρόεδρος Πρωτοδικών τότε – μαζί με την εισαγγελέα Πρωτοδικών Καίτη Στουραΐτου, που δεν ζει πια – δεν δίστασε να τραβήξει την κουρτίνα που έκρυβε το «βρώμικο» σωφρονιστικό σύστημα και να ξεριζώσει, μετά από πολύμηνη έρευνα και ατέλειωτες δυσκολίες και εμπόδια, τα κυκλώματα που λυμαίνονταν τις φυλακές Κορυδαλλού. Και μόνο ότι μετά από εκείνες τις έρευνες, που οδήγησαν σε σειρά δικών, ορίστηκε για πρώτη φορά μόνιμος εισαγγελέας φυλακής, με έδρα μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, αποτέλεσε σημαντική πρόοδο, για το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα”, γράφει σε ένα από τα ρεπορτάζ του, το “έγκυρο” Βήμα.
“Μόνο για αυτή την υπόθεση και επίσης για εκείνη του λαθρεμπορίου καυσίμων, με το δήθεν τράνζιτ ναυτιλιακό πετρέλαιο που κατέληγε στην εσωτερική αγορά, με εκατομμύρια διαφυγόντες δασμούς και φόρους, πέρασαν από το γραφείο της (και τα βράδυα το τραπέζι του σπιτιού της όπου κουβαλούσε για να μελετήσει τα ατέλειωτα δικόγραφα) συνολικά 18 δικογραφίες. Η κυρία Κλάπα, μετά τις επιτυχίες της στον Πειραιά, μετατέθηκε σε διάφορα Πρωτοδικεία ανά τη χώρα, διετέλεσε αργότερα προϊσταμένη σε κάποια από αυτά, για να καταλήξει στο Εφετείο Αθηνών και να της ανατεθεί, πλέον, η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή.
Πάντως για την ανακρίτρια Κλάπα, πολλά θυμάται και έχει ακόμα να λέει ο συνδικαλιστής των σωφρονιστικών υπαλλήλων Αντώνης Αραβαντινός που πήγε φυλακή επι των ημερών της.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου