Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΜΜΕΝΟΣ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ!

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΦΑΙΔΡΟΣ Ο   ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ: Ρε μουστερή έκτισες σπίτι στην Ικαρία, με δάνεια της Ε.Ε.; Ναι Ή ΌΧΙ; Κι άσε τα υπόλοιπα..

Δείτε την είδηση για τον γελοίο που παριστάνει τον πολιτικό αρχηγό!

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ


Καταγγελία Άδωνι για Καμμένο από CDemo83



Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε μια βαριά κατηγορία, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο κ. Γεωργιάδης είπε κληθείς να σχολιάσει για το εξοχικό του κ. Μιχάλη Λιάπη και αν αυτό  χτίστηκε με κοινοτική επιδότηση, είπε πως δεν είναι ο μόνος αφού και "πολιτικός αρχηγός απέκτησε εξοχικό με επιδότηση".
Υποστήριξε δε ότι ο εν λόγω πολιτικός αρχηγός είναι ο Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για σπίτι στην Ικαρία που χτίστηκε με επιδότηση τουριστικού καταλύματος. Ωστόσο, σημείωσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη.
Τι απαντούν οι ΑΝ.ΕΛ.
Άμεση ήταν απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίο τόνισαν ότι πρόκειται να τον μηνύσουν.
"Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του" απάντησαν άμεσα στον αέρα το ΣΚΑΪ οι ΑΝΕΛ στις δηλώσεις του υπουργού.
"Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση", ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας.
Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στο twitter το δημοσίευμα για το σπίτι του Π. Καμμένου, λέγοντας ότι δεν το υιοθετεί αλλά τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να ελέγχονται.
ΠΗΓΗ: www.indobserver.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου