Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΟΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΠΕΣΙΑΛ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ Η.Ν.Α

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ- ΑΝΑΝΤΡΙΧΙΑΣΤΕ! ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! εκπαιδεύονται Γερμανογενιτσαροι για...τη Φιλανθρωπία! 


Μωρέ ΤΖΕΡΟΝΥΜΕ... ΤΙ την κρατάς την μαγκούρα και δεν
την κοπανάς στις κεφαλές εκείνων που  σου εισηγούνται
 τα ανίερα; Γιατί μωρέ, ενώ είσαι καλός- αγαθός;

ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ!
Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ;

Έχουμε καταγγείλει πριν απο κανά δυο μήνες σκληρά την επιπολαιότητα να συναντάται ο Αρχιεπίσκοπος με επαγγελματίες πράκτορες της Γερμανίας , αλλά δεν ξέραμε ότι η Γερμανοφιλία της Αρχιεπισκοπής έχει τόσο μέγα βάθος…
Εκτός από τη lidl, που καταγγείλαμε τον πούστικο ρόλο της στην Ελλάδα, και άλλες γερμανικών συμφερόντων εταιρίες , συνδράμουν τις …φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Εκκλησίας Δείτε πιο κάτω την προπαγάνδα που ασκεί Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ, υπερ των Γερμανών Και φρίξετε!
Προς γνώση των αδαών λέμε: Τα σημερινά κόλπα των Γερμαναράδων είναι γνσωτα από την εποχή του Όθωνα –Βαυαρών μεν, αλλά εκδηλώθηκαν πιο προκλητικά κατά το δράμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, Η γενοκτονία ήταν εισήγηση και εν πολλοίς εκτέλεση των Γερμανών στρατηγών που είχαν εναγκαλιστεί τον Κεμάλ Ατατούρκ…Οι Γερμανοι καθοδηγούσαν τις σφαγές των Ελλήνων. Το έχουμε επισημάνει παλαιότερα.
Τα κόλπα τους πολυφορεμένα.Επειδή γνωρίζουν άριστα ότι το μέγιστο φρούριο άμυνας των Ελλήνων είναι η Εκκλησία τους, σήμερα στις στιγμές αυτής της κρίσης ,που προκάλεσαν οι ίδιοι, εναγκαλίζονται ασφυκτικά την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και δη το φιλανθρωπικό έργο της κ.λ.π.
Ο σεμνός κατά τα άλλα Αρχιεπίσκοπος πως δέχεται να συνεργάζεται με κοινούς δολοφόνους τους ελληνικού λαού;
Τα πιο κάτω δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ –ΦΡΙΚΙΆΣΤΕ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΛΩΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ! ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!

Το Φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ..εκπαιδεύεται στην Γερμανία και από τους κι από τους Ευαγγελικούς!
Αν ο αρχηγός της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν είναι παλαβός, να μας εξηγήσετε την παλαβομάρα… Έλληνες να εκπαιδεύονται από Γερμαναράδες και Ευαγγελικούς!
Θα γίνουν ή δεν θα γίνουν Γενίτσαροι; (Απολαύστε και τη μακέτα!):


elande1

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή σε συνεργασία με την Ευαγγελική Εκκλησία Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα και το Evangelischer Freiwilligendienst, υλοποιούν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, πρόγραμμα ανταλλαγής εθελοντών σε Ελλάδα και Γερμανία.

Οι Έλληνες επωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι νέοι 18-28 ετών, απόφοιτοι λυκείου, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εθελοντική εργασία σε δομές κοινωνικής φροντίδας στη Γερμανία, διάρκειας 12 μηνών. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι επωφελούμενοι θα λαμβάνουν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για τις υπηρεσίες τους, θα τους παρέχεται δωρεάν διαμονή και διατροφή καθώς και πλήρης ασφάλιση.

Σημαντικό και πάγιο μέρος του προγράμματος της ElanDe είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση των επωφελούμενων μέσα από σεμινάρια προετοιμασίας, σεμινάρια κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη της εθελοντικής τους εργασίας. Επίσης, προσφέρονται μαθήματα γλώσσας.



Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής πραγματοποιούνται από 01/12/2013 έως 15/02/2014.

...Τρέξτε τώρα ΤΩΡΑ...Για ένα χρόνο θα σας ταϊζουν, και εκπαιδεύουν πως θα ξεφυλλίζετε την Ελλαδίτσα μας μέσω του Φιλάνθρωπου έργου της Αρχιεπισκοπής... Αν όμως κουβαλάτε μέσα σας Ελλάδα ...θα κάνετε τους άθλιους της Γερμανίας να χορεύουν καρσιλαμά. Τολμήστε... 

Κι όπως το λέει το σλόγκαν τους... θα γνωρίσετε ...και τον πολιτισμό της Γερμανίας!..και θα μετέχετε στην αλληλεγγύη των λαών... 
Την αλληλεγγύη των Ούνων Γερμανών, την γεύεστε στο πετσί σας 5 χρόνια τώρα! ΠΑΤΕ  ..στείλτε τις αιτήσεις σας ..κι αν κουβαλάτε Ελλάδα μέσα σας, σίγουρα θα χορέψετε στο ταψί τους θλιβερούς ΟΥΝΟΥΣ της μανδάμ ΜΕΡΚΕΛ! Υπόψιν ότι κι εμείς ( δικοί μας άνθρωποι)  θα υποβάλουμε αίτηση στο πρόγραμμα!

Αυτή η πουστερλέ κόμπανυ...ElanDe τι μέρους του λόγου είναι;- Ελλάς-Γερμανία σημαίνει;
Το νέο αστέρι της αμαρτωλής ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΔΡΙΤΣΑΣ , Δήμτσας, -κάπως έτσι, λέγεται... ,δημοσιογραφίσκος ήτανε, ..μήπως μπορεί να μας πει κάτι τις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου