Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ ΗΡΩΑΣ ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ!






H ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΡΑΜΟΓΚΟΛΕΓΚΟΥ”, που πρέπει να απασχολήσει τους σκεπτόμενους… τουλάχιστον!

Ο “ΗΡΩΪΚΟΣ” ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ !!

ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!..ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Εμείς ως γνωστόν δεν ασχοληθήκαμε με το στόρυ της απαγωγής του βιομηχάνου Μανώλη Καραμολέγκου…Είχαμε πολλούς λόγους να κρατηθούμε σε απόσταση…
Κάτι απ΄όλη την περιπέτεια δεν μας κόλλαγε… Σαν πολύ εύκολη ήταν η απαγωγή και η ευτυχής κατάληξή της. Κι ακόμη έχουμε ερωτηματικά…όπως …λέμε “βρε μπας κι ήταν το όλο στόρυ σκηνοθετημένο;”
--Και τις συλλήψεις των δραστών που τις βάζεις;

Το μυστικό έσκασε χθες: Ο κ. Καραμολέγκος, αποκάλυψε πως υποσχέθηκε στον δράστη της απαγωγής του, ότι θα προσλάβει στις επιχειρήσεις τους τη γυναίκα και το παιδί του…!!! Αυτό είναι κομβικό στοιχείο! Και προσέξτε:
Λέγεται φυσικά ότι ο απαχθείς είναι καλός διαπραγματευτής, ευφυής και μάγκας.Στις απαγωγές όμως υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες όπου δεν φτουράνε τέτοιες …αρετές.
Από την άλλη μεριά κι από τα υπάρχοντα στοιχεία φαίνεται ότι οι δράστες της απαγωγής ήσαν εξωφρενικά ερασιτέχνες…

Ο διεστραμένος νους ρωτάει:Μήπως η “περιπέτεια”ήταν μια καλοστημένη σκηνοθεσία, με κάποια θύματα( εν συνεννοήσει βέβαια) αλλα και με κέρδη για όλους…;Σημειώνεται δε ότι τα αρτοποιήματα του Καραμολέγκου, γίνονται ανάρπαστα αυτή τη στιγμή από τα σούπερ μάρκετ, λόγω συμπάθειας προς τον απαχθέντα. Λογικόν, διότι έτσι αντιδρά παγκοσμίως η κοινή γνώμη!
Κι αυτή η εκδοχή όμως έχει πολλά κενά.
Αν όμως πάρουμε ως ακριβή, αληθή τη συμφωνία Καραμολέγκου με τον απαγωγέα του, (πως δηλαδή θα εξασφαλίσει εργασία σε μέλη της οικογένειάς του τότε προβάλει ένα τεράστιο άλλο θέμα., αναδεικνύεται η βαθύτερη ποιότητα του Μολδαβού απαγωγέα!

Μην ξεχνάμε πως είναι λαθρομετανάστης στην Ελλάδα κι αγωνίζεται καθημερινά για τον επιούσιον. Εμπλέκεται σε μια “απαγωγή” ,είτε την οργάνωσε ο ίδιος, είτε “σκηνοθετήθηκε” .. με τον απαχθέντα, κυρίαρχο στοιχείο είναι τούτο:

Θυσιάζεται,για τη γυναίκα και το παιδί του!!!
Ε, μπορεί και κατά την υπόσχεση του κ. Καραμολέγκου ότι θα βοηθήσει.. (διότι έχει γνωριμίες και πως θα πέσει στα μαλακά…) τελικά θα τη σκαπουλάρει με λίγα χρόνια φυλάκισης… Αλλά θα έχει εξασφαλίσει όμως ψωμί και ζωή στη γυναίκα και το παιδί του!
Και οι ...εγκληματίες, μωρέ, έχουν καρδιά...

Είναι μοναδική και ηρωϊκή η περίπτωση του Μολδαβου! Κι εξ΄άλλου από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο δράστης δεν φέρεται να είναι σεσημασμένος!

Αλλά όπως και νάχει η διαπραχθείσα συμφωνία Καραμολέγκου –Απαγωγέα στεφανούται με σπάνια θυσιαστική πράξη του, υπερ ανθρώπων που αγαπά.




Να μια ιδιαιτερότητα που μόνον εμείς ξέρουμε να βγάζουμε… Να γιατί συχνά παρατηρείτε που μερικά θέματα αποφεύγουμε να τα αγγίξουμε …την ώρα που βράζουν… ΄Ετσι από βίτσιο να βγάλουμε την ιδιαιτερότητα που κρύβεται… πίσω από κάθε γεγονός! Έχουμε περγαμηνές σ΄αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου