Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Α...ΡΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ
ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 
ΜΟΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ-NEWS ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-...ΒΟΛΕΥΤΩΝ. 
Τους απογυμνώνει: ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Και τους προειδοποιεί ότι ο Ξυνός είναι εδώ και παρούσα η Χρυσή Αυγή… Μ΄άλλα λόγια …πως δεν θα περάσουν …καλά !
Ρε, μαγκάκι βολευτή βουλιάζεις που βουλιάζεις προδοτικά κατά της Ελλάδας δι ιδίαν ιδεοτελή βόλεψιν.. Αλλά γιατί κάνεις το κορόϊδο και δεν παίρνεις θέση για την παρακάτω ιερή υπόθεση;Κάνεις το κορόϊδο από τον περασμένο Ιούλη!
Δεν ΣΕ συγκινήσε; Μα δεν αισχύνεσαι; Μια ολάκερη ζωή καιροσκοπείς μέχρι προδοσίας του τόπου αυτού... Είσαι άθελα σου ίσως, οργανάκι κι εκτελεστής αυτής της πατρίδας... από σιωνισμούς, Γερμανούς, δανειστές... Κατάλαβαιτέ το Ρε χαλιαμπάλια βολευτά! Θα περιμένουμε , έστω κι αυτή την υστάτη στιγμή να αναβλέψεις.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ... 
Μια και είσαι κύριε Βολευτά, πολιτικέ, στουρνάρι εξ οικογειακων καταβολών, για να καταλάβεις, τι σημαίνουν όλα τα παρακάτω δες λεπτομέρειες στην http://hellasnews-agency.blogspot.gr/p/h-e.html 
Mη ξανακάνεις το λάθος να μας αγνοήσεις... (έχουμε ζητήσει και επίσημα από τα κόμματα και "συνεντευξεις" από γνωστά κομματικά καθίκια)..αλλά σφυρίζουν.....Τεχνήτες-μαστόρια του ..εφικτού! ΟΥΣΤ ΡΕ!
Περιμένουμε ... γιατί στην πιάτσα είναι πάλι παρών ...Ο Ξηρός... και πανταχού παρούσα η Χρυσή Αυγή... 

Δεν σας εκφοβίζουμε ( προς Θεού εμείς;) ..΄Ομως επέρχονται δεινότερα για την πατρίδα ... Συνέχισε να είσαι λακές, γλύφτης του Γερμανοευρωπαικού-εβραϊκου, για την ακρίβεια SYSTEM. 

Ως ΠΟΤΕ ,ΡΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ...θα ψηφίζεις μνημόνεια και νομοκατασεύασματα της προδοτικής κυβέρνησης Σαμαρά; Και παρά τις αντιδράσεις της όποιας συνείδησης σε έχει απομείνει; 

Γιατί ψάχνεσαι ΡΕ ΘΕΟΣΤΡΑΒΕ, που μπήκες στην πολιτική με χίλια δυο γλυψίματα; Προσβλητικά της θείας προσωπικότητάς σου; ...Ως πότε πια θα κρατάς αυτό τον ήχο πλάγιο, που σε προσβάλλει ως δίποδο! Δεν μιλάμε για άνθρωπο,αλλά για δίποδο... Διότι με τις επιλογές σου έχεις χάσει αυγά και πασχάλια και τον ..άνθρωπο!

Γιατί πρσκυνάς καραγκιόζηδες- αποδεδειγμένα, αρχηγούς σου, .. που σε σέρνουν-με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν, όπου αυτοί αποφασίζουν … 

Και εσύ, ταλαίπωρε καιν ουτιδανε  σέρνεσαι σαν σκουλήκι στο κατόπι τους;… Καλά ΡΕ βολευτή δεν ντρέπεσαι; Αυτό το στύλ πατρός ξεβράκωτου διαδάσκεις στα τέκνα σου;.. Αει σιχτίρ ΠΑΝΑΘΛΙΕΣΤΑΤΕ! 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΕ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ! 
Η ΕΛΛΑΣ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!
ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ... Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ 
ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ 

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ: Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ…

Ειναι κακόν; .. Κι οδυνηρόν για τα μαλάκια και βολευμένα της Βουλής; ΡΩΤΑΜΕ …ΡΕ ..που παριστάνετε το ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ της ζωής των Ελλήνων , ενώ είστε αποδεδειγμένα ΦΟΥΣΚΕΣ;..Και το γνωρίζετε άριστα, όταν κοιτάζεστε σε καθρέπτη; Δείτε τα τελευταία: ΛΙΑΠΗΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ –ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, κι όλα τα λαμόγια εσείς ..οι βολευτάδες , που καθίσταστε,  έτσι λόγω …ηθικών αξιών σας  νεκροθάφτες  του λαού και του έθνους ημών!. Ξέραμε πως είστε κοντόθοροι, αλλά πια τόσο στραβάδια... !Επί τέλους πια!.

ΑΝΤΕ ΡΕ …ΠΝΙΓΕΊΤΕ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ! ΟΥΣΤ..ΣΚΥΜΒΑΛΑ, ΚΟΙΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΙ ΑΡΠΑΓΕΣ!.. Θα πέσει πολλή ...αγιαστούρα προσεχώς! Θα τρέχετε και δεν θα ξέρετε ΡΕ που θα κρυφτείτε!


ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ-NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου