Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΑΥΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ....


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ… ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ … ΕΚ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ …ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!



ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΣ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ
ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ...ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!
Προφανώς κάποιοι από σας, θα τον απολαμβάνετε στο τηλεοπτικό πρωϊνάδικο του νεοφανούς σταθμού… ΕΨΙΛΟΝ…Φλυαρεί ακατασχέτως, κάνει τον ξύπνιο, ενώ είναι κοινός βλαξ…παλαιοκομματικός.Δεν ξέρουμε ποιά είναι η επαγγελματική ιδιότητά του, αλλά στο παρελθόν της ανύπαρκτης πολιτικής του δράσης , εξέδιδε και τοπική εφημερίδα στην Πάτρα, που ήταν γιομάτη από κρατικές διαφημίσεις.!!! Δηλαδή πληρώναμε εμείς για να κάνει το κομμάτι του ο ευκαιριακός αυτός Πατρινός “εκδότης”…Νικολόπουλος!
Σήμερα μετά την εκδίωξή του από τη Ν.Δ. ίδρυσε Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα!!! ( Χέστηκε η φορβάς εν τοις αλωνίοις δηλαδή)… Ο καραγκιόζη;ς όμως εκ Πατρών με τη βλαχοπονηριά του αυτή κατάλαβε ότι δεν θα τσουλήσει ..κι οπότε με τα κονέξια του, σκάλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΨΙΛΟΝ…έχοντας δίπλα του μια …ομορφούλα ως γλάστρα , συμπαθέτατη κυρία αλλά ο Νικολόπουλος… δεν την αφήνει να αρθρώσει λέξη! Παρλάρει ο ίδιος τον απέραντο ανεγκεφαλισμό του!
Τέτοιο βλήμα ο εκ Πατρών .. πολιτικάντης… ΄Ιδιο καλαμπούρι με τον Καρατζαφέρη, που ωστόσο είναι σοβαρότερος…ως γνωστόν!!
Εκείνο δε που δεν ξέρετε είναι τούτο… το παλαβό:
Μέσα στην απέλπιδα προσπάθειά του, να έχει στο μέλλον κάποιον ρολάκο στην πολιτική, απευθύνεται ο αληταράς σε νέους ανθρώπους και ζητάει να τον στηρίξουν στις πολιτικές του στοχεύσεις… εθελοντικά και στο τζάμπα!
Ίδιον των πολιτικών ..να ψάχνουν για μαλάκες…εθελοντές…
Ο τσίφτης αυτός του τίποτα έχει σκαλώσει σε κάποιους νέους ανθρώπους και με εγκυκλιό του τους δίνει οδηγίες τί πρέπει να κάνουν .. για να στηρίξουν τα ονειτοπαρμένα των πολιτικών στοχεύσεών του..
Το στύλ αυτού του χαλβά εκ Πατρών είναι γνωστόν παλαιοκομματικό στυλ! Οι πολιτικάντηδες βρίσκουν μερικά χαζά και τους τάζουν λαγούς, αν τους υποστηρίξουν…. Μετά εξοφλούν τα γραμμάτιά τους…με τους γνωστούς διοριισμούς στο Δημόσιο… Γι αυτό και είμαστε ΟΛΟΙ υπό διάλυση σήμερα!
΄Ομως ένας από αυτούς που στράτευσε ο τσαρλατάνος αυτός Πατρινός κλόουν της πολιτικής… τσίνησε: Και του είπε:
--Με συγχωρείτε κ. Νικολόπουλε..κάπου φαλτσάρετε… Θέλετε τη στήριξη μου; Θα σας τη δώσω επειδή καλώς-κακώς σας συμπαθώ. Έχω δύναμη και το γνωρίζετε… Αλλά εσείς μου ζητάτε να κάνω στο τζάμπα και τις δημόσιες σχέσεις σας… Μήπως παλαβώσατε Κύριε; Να το κάνω …αλλά πόσα πρόσφερετε;

Τι να προσφέρει ο άφραγκος Νικολόπουλος! Θύματα ζητάει!
Ο Πατρινός τυχοδιώκτης Νικολόπουλος..άρχισε να παραμιλάει…. όπως επίσης παραμιλάει στην εμετική εκπομπή του… θαρρώντας δα πως είναι και τηλεοπτικός αστέρας! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ!
Αυτά και θα επανέλθουμε αν χρειαστεί με τον Πατρινό αυτόν θεατρίνο.

Να τον χαίρονται εκεί στο ΕΨΙΛΟΝ! ..Σε Αγγελία τον βρήκανε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου