Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ..Σ ΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ!


Η κυβέρνηση καταργεί το 25ευρω στα νοσοκομεία

Κατόπιν τούτου...μπορεί και πάλι να ψηφίσετε κοινά μαλάκια ( ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ)..όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα που σας πιάνουν τον κώλο... με δείγμα ευφυϊας κάτω του μετρίου... Φιγουρατζήδες και Λεροί είναι σε όλα!
Η κυβέρνηση καταργεί το 25ευρω στα νοσοκομεία
Στην απόσυρση του μέτρου για την επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία κατέληξαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία μέσω της οποίας θα καταργείται το τέλος για την εισαγωγή στα νοσοκομεία, ενώ ως ισοδύναμομέτρο ορίστηκε η αύξηση στην τιμή των τσιγάρων και του καπνού κατά 5 λεπτά, προκειμένου να καλυφθεί το κενό των 40 εκατ. ευρώ.

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στους βουλευτές τουΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν μετά το επίμονο αίτημα της Χαριλάου Τρικούπη για την απόσυρση του εν λόγω μέτρου. Μετά τη συνάντηση, στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο για «πολύ σημαντική εξέλιξη στο πλαίσιο της αρχικής μας απόφασης και της μάχης που δώσαμε». Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αυτό δείχνει πως το 2014 μπορεί να είναι πραγματικά έτος κοινωνικής ευαισθησίας και αποκατάστασης αδικιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το εν λόγω θέμα από το βράδυ της Δευτέρας και αφού συμφώνησαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, επικοινώνησαν με τον υπουργό Υγείας, ο οποίος εκείνη την ώρα συναντιόταν με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου