Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΞΗΡΟΣ!ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΞΗΡΟΣ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ-ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ...ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ: Επιδιώκεται ο αποκεφαλισμός της χώρας!

ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ... ΘΕΩΡΕΙ ΒΑΛΤΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ..ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ!

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ
ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΟΥΣΙΕΣ!

Χθες εμφανίσαμε το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΞΗΡΟΥ.. και σε βίντεο! Ευστόχως χαρακτηρίσαμε το λόγο του ως Διάγγελμα...(και μας αντέγραψαν ) και είπαμε ότι λόγω συγκυριών ο εν λόγω τρομοκράτης διεκδικεί ρόλο λαϊκου ήρωα... διότι ο χειμαζόμενος και καταληστευθής λαός εύχεται εκ βάθους ψυχής την έλευση ενός τιμωρού κατά των δυναστών, κατά των ανδρίκελων των συνωμοτών ..

Έτσι είναι η πρώτη ανάγνωση του διαγγέλματος του τρομοκράτη ΞΗΡΟΥ.
Θα παρακολουθήσατε ασφαλώς χθες τις ακατάσχετες τηλεοπτικές φλυαρίες... που ξερνάνε τον άπατο της εξαγορασμένης  ανοησίας τους!  Δεν αξίζει τον κόπο να σχολιασθούν οι ρήσεις κυρίως δημοσιογράφων βαλτώνν, προς τους οποίους ο φυγάς Ξυνός, δεν παλείπει να βάλλει στο στόχαστρό του κι όχι αδίκως . Διότι η δημοσιογραφία έχει φθάσει,πλέον  σε υπέρτατα όρια ασχημοσύνης.

Είναι όμως έτσι, όταν ο κοινός δολοφόνος ανυποψίαστων , δεν έχει ούτε παιδεία, ούτε φλόγα επαναστατική, έστω κι αν οι κοσμοθεωρίες του γαλουχύθηκαν μέσα στη ξοφλημένη φάτνη της αριστεράς; Δηλαδή αυτό το τέκνο του παπά-  Τριαντάφυλλου, μπορεί να παράξει λαϊκή επανάσταση με τόσους φόνους λάθος ανθρώπων , όπως π.χ. Αξαρλιάν,  Παύλο Μπακογιάννη κ.α.;
Σοβαρά ερωτήματα που ο κάθε αναγνώστης δεν μπορεί να παρακάμψει.

Με αφορμή τα όσα γράψαμε χθες για ΞΗΡΟ .. που πάει ο ελληνικός λαός να τον υποδεχτεί με  βάγια και ΩΣΑΝΑ... επικοινώνησε μαζί μας διαπρεπής Ελληνίδα συγγραφέας, η οποία με τις παρατηρήσεις -εύστοχες εν πολλοίς-, δίνει μια άλλη διάσταση .. στο διάγγελμα του Βλάκα-γενικά- Μιστερ ΞΗΡΟΥ:

"-- Αν είδατε το βίντεο  με το διάγγελμα του Ξηρού , θα καταλάβατε ασφαλώς, ότι ο ανθρωπάκος ήταν υποκινούμενος .. σκέτη καρικατούρα, με βαμμένα μαλλιά, με κακορίζικο μπουφάν κ.λ.π... Και σίγουρα ποτισμένος με ουσίες... με φάρμακα! Δεν εννοώ κατ΄ανάγκη ναρκωτικά , διότι ο άνθρωπος, απ΄όσα ξέρουμε δεν ρέπει... προς το είδος. Πάντως σίγουρα στη βιντεοεμφάνιση του ..κοιμάται!

Τον στήσανε με φόρμα για να απευθύνει διάγγελμα, αυτά τα χαζά δηλαδή που είπε! Ο άνθρωπος δεν είχε καν συναίσθηση το τι έκανε μπροστά στον φακό! Έμοιαζε με τον άνθρωπο της Μαντζουρίας!
Αυτό σημαίνει πως ο,τι και να γίνει στην Ελλάδα -και θα γίνουν πολλά- ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟ!
Υπάρχουν-φαίνονται- κάποιες δυνάμεις-μάλλον ξένες- που επιδιώκουν να αποδομήσουν την Ελλάδα, -έστω κι όπως είναι σήμερα απέραντα αποδομημένη-.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΕΦΑΛΗ.. χωρίς πρόεδρο δημοκρατίας και χωρίς κυβέρνηση!..
Μάλιστα δε δυναμιτίζουν και τον  ΣΥΡΙΖΑ...ο οποίος τρώει τη φόλα του Ξηρού, χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται! Προσέξτε το διάγγελμα του υποκινούμενου ΞΗΡΟΥ... Ο άνθρωπος, δεν επικοινωνεί ούτε καν με τον εαυτό του...
Συμπερασματικά λέγω κάθετα: Ο Ξηρός, που με τόση ευκολία το έσκασε από τις φυλακές, είναι σχέδιο αλλοτρίωσης και σαλατοποίησης της Ελλάδας. Είναι φόλα... και ...κροιός πολοορκητικός  για το θάψιμο της Ελλάδας δια παντός από τον χάρτη!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου