Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014


ΟΡΓΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ …ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουν μπουκάρει ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και πουλάνε φούμαρα… Ούτε τηλεφωνα διαθέτουν …ούτε γραφεία, ούτε e-mails, Aλλά σου ζητάνε τα δικά σου στοιχεία!
ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: Μην ασχολείστε με τις αγγελίες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ-Κινδυνεύετε να πέσετε θύματα…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
!
***Μάλιστα δε μια οργάνωση αποκατάστασης ανέργων διευθύνεται από εν ενεργεία πρεσβευτή μας και συγκεκριμένα τον μόνιμο αντιπρόσωπό μας για θέματα Εμπορίου, στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση…

Αγγελίες απάτη; Μάθετε πως να τις αναγνωρίζετε...

Δείτε τι να αποφύγετε για να μη πέσετε σε απάτη
Το όνειρο του κάθε εργαζόμενου είναι να μπορεί να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με τη λιγότερη δυνατή προσωπική του εργασία. Η ιδέα του να βγάζει κάποιος χρήματα μέσω ιντερνέτ, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Αποτελεί μία ελκυστική ιδέα, καθώς προσφέρει την προοπτική του κέρδους από την άνεση του σπιτιού σε συνδυασμό με λίγες ώρες απασχόλησης. Καθώς η παγκόσμια και ιδιαίτερα η ελληνική οικονομία βυθίζεται στην ύφεση και η ανεργία καλπάζει, το να κερδίσει κάποιος χρήματα μέσω internet μοιάζει ως μία ιδανική διέξοδος.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι ο συγκεκριμένος τρόπος εργασίας να αναπτύσσεται και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ασχολούνται με αυτόν. Συνέπεια του έντονου ενδιαφέροντος είναι και η αύξηση στα φαινόμενα εξαπάτησης που στήνονται γύρω από αυτόν τον εργασιακό χώρο. Επειδή όμως η κρίση δεν δημιουργεί μόνο ευκαιρίες αλλά και ευκαιριακούς τυχοδιώκτες καλό είναι να μάθετε πως να αναγνωρίζετε τις απάτες στις αγγελίες που διαβάζετε.
Δεν διευκρινίζετε η εργασία που προσφέρετε:
Αγγελίες τύπου όπως: «Βγάλτε λεφτά μέσω internet», «Θέλετε να βγάλετε πεντακόσια ευρώ έξτρα μηνιαίως δουλεύοντας δύο ώρες την ημέρα από το σπίτι;» «Αποκτήστε εισόδημα από την άνεση του σπιτιού σας», «Θέλετε Άμεσα Χρήματα;» που δε καταλαβαίνετε το αντικείμενο της εργασίας σας αν θα είναι Πωλήσεις; Δημοσκοπήσεις; Προώθηση προϊόντων; Δημόσιες σχέσεις; είναι σίγουρα απάτη.
Σας υπόσχονται υπερβολικά μεγάλο μισθό:
Να είστε βέβαιοι πως οτιδήποτε σας υπόσχεται υπέρογκο κέρδος με ελάχιστο κόπο ή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα, είναι ενδεχομένως απάτη. Το παραπάνω τέχνασμα χρησιμοποιείται τακτικά, προκειμένου να στηθούν πλήθος εξαπατήσεων, γύρω ακριβώς από το κομμάτι «εύκολο κέρδος». Ακόμη κι αν είναι γεμάτη η σελίδα από μαρτυρίες ανθρώπων με αληθινά ονοματεπώνυμα. Γνωρίζετε κάποιον που να πλούτισε από αυτήν την δουλειά; Μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον και να μάθετε γι’ αυτόν τί πραγματικά ισχύει; Θα πρέπει λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται για να ασχοληθεί με την απόκτηση χρημάτων στο ιντερνέτ, να έχει μέσα στο μυαλό του το εξής βασικό: δεν είναι δυνατόν να αποκτηθούν χρήματα πατώντας απλά ένα κουμπί.
Σας ζητάνε χρήματα για εγγραφή/εργαλεία/εξοπλισμό/εκπαίδευση/πρόσληψη:
Κανένας σοβαρός εργοδότης δε θα σας ζητήσει χρήματα για τα παραπάνω οπότε η «χρηματική συμμετοχή» ή το “value for money starter kit” σε αυτήν την περίπτωση είναι ισοδύναμο της απάτης.
Δείχνει κανονική αλλά βασίζεται στη δημιουργία δικτύου πωλητών, κάτω από εσάς, για να κερδίζετε προμήθειες από τις πωλήσεις τους:
Ακόμη κι αν γνωρίζετε ανθρώπους που πραγματικά κέρδισαν κάποιο εισόδημα, ακόμη και αν το αντικείμενο είναι σχετικά εύκολο, το είδος αυτό “εργασίας” λέγεται πυραμίδα. Στις περισσότερες φορές είναι είτε παράνομο, είτε ανήθικο, είτε σας απαιτεί να εγγράψετε όλον τον κοινωνικό σας περίγυρο, είτε συνήθως παίρνετε κάποια χρήματα στην αρχή και στη συνέχεια καταρρέει, η πυραμίδα.
Δεν αναφέρει κάποια διεύθυνση γραφείου:
Αν η διαφήμιση, οποιασδήποτε μορφής, αναγράφει μόνο ένα τηλέφωνο ή ένα όνομα τύπου «κ.Γιώργος» ή ένα email έχει αρκετές πιθανότητες να είναι απάτη. Αν πάλι θέλετε να το ερευνήσετε περισσότερο, ζητήστε να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού για να δείτε τα γραφεία της εταιρίας. Εάν δεν είναι απάτη η αγγελία, δε θα φέρει καμία αντίρρηση να σας προσκαλέσει να τα επισκεφτείτε.
Όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι δε μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα μέσω internet. Υπάρχει κόσμος που έχει αποκομίσει μεγάλα κέρδη, όμως δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Μπορείτε να βρείτε, μερικές γνωστές περιπτώσεις απάτης, στο website Scam.com με μια απλή αναζήτηση. Μια μικρή έρευνα, καθώς η άγνοια είναι ο χειρότερος σύμβουλος, μπορεί να σας βοηθήσει να γλιτώσετε από ψέματα, απώλεια χρημάτων, παρεξηγήσεις με τον περίγυρό σας και φυσικά χάσιμο χρόνου.
Author: Zack on Google+ / Zack on Linkedin


ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ…

O aris89 έγραψε

Παιδιά ξέρετε αν όλες οι αγγελίες που έχουν σχέση με εργασία μέσω ίντερνετ είναι απάτες? Γιατί έχω ψάξει κατά καιρούς το θέμα και πραγματικά η κοροϊδία ορισμένων ξεπερνάει τα όρια!
Εάν κάνετε μια αναζήτηση στο google για εργασία μέσω ίντερνετ θα δείτε πληθώρα sites που υπόσχονται τεράστιες αποδοχες (πολλές χιλιάδες ευρώ) το μήνα! Και θα διαπιστώσετε πως πολλές φορές διαφορετικά domain names παραπέμπουν στο ίδιο site! Και μάλιστα μας παρασιάζουν και δήθεν φωτογραφίες ατόμων που τάχα βγάζουν πόσα λεφτά... Αίσχος! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!
Απορώ πως δεν μπορεί κάποιος να κλείσει αυτά τα sites! Τόσο δύσκολο είναι? Χαμός γίνεται... Τέσπα! Ξέχασα να αναφέρω πως τέτοιου είδους αγγελίες δεν υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ, αλλά και σε πολλές εφημερίδες. Το θέμα είναι όμως πως υπάρχουν και κάποιες "λογικές αγγελίες" (δηλ. που δεν υποσχονται εκατομμυρια), όπως πχ. αυτήν: ********
Τί λέτε? Και υπάρχουν και άλλα sites με μεταφράσεις κειμένων κτλ. Αυτά δεν νομίζω να είναι απάτες, αλλα γενικά είμαι καχύποπτος και γι αυτό θέτω σε σας το ερώτημα, μήπως τυχόν κανείς ξέρει ή έχει δουλέψει μέσω ίντερνετ.

H Estartu (Οποιαδήποτε αγγελία σε οποιοδήποτε μέσο υπόσχεται τρελές αποδοχές με ελάχιστες
ώρες απασχόλησης (ή με εργασία που μοιάζει με παιγνίδι ... πχ. κερδίζεις τόσα με κάθε
κλικ που κάνεις σε επιλεγμένες ιστοσελίδες), είναι κατά πάσα πιθανότητα απάτη
οποιαδήποτε αγγελία σε οποιοδήποτε μέσο "μυρίζει" πυραμίδα και σε υποχρεώνει να
καταβάλλεις κάποιο ποσό για αρχική εγγραφή/δημιουργία δικής σου ιστοσελίδας για να
προωθήσεις το χ προϊόν/αγορά εκπαιδευτικού υλικού για να ξεκινήσεις τη δική σου
εταιρεία, είναι κατά πάσα πιθανότητα απάτη
οποιαδήποτε αγγελία στο ίντερνετ είναι γραμμένη σε "περίεργα" ελληνικά (σα να έχει
δημιουργηθεί από από αυτόματο μεταφραστή χωρίς ανθρώπινη επέμβαση) και δεν έχει
σαφή στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία που αντιπροσωπεύει (τηλέφωνα/διευθύνσεις η/και
ονόματα υπευθύνων) είναι κατά πάσα πιθανότητα , απάτη


ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ …..
Δουλεύω από το σπίτι μέσω internet και μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να βγάζω σχεδόν 1.30-1,50 $ την ημέρα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ …ΠΑΘΩΝ…
γιατί είσαι ένας κοινός απατεώνας που αλιεύει πελάτες μέσω ptr (paid to read) σελίδων,
είναι αδιανόητα ηλίθιο να υπάρχει indoor προσοδοφόρα απασχόληση με ικανοποιητικό
μηνιάτικο και όλοι να σπάνε τον κώλο τους να δουλεύουν outdoor, για 3.60.
αν ήμουν στη θέση του αντμιν του φόρουμ
θα ζητούσα από εισαγγελέα τα στοιχεία σου,
όπως κι έχω κάνει τηλεφωνικά με δεκάδες σαν κι εσένα
και ως δια μαγείας
εξαφανίζονται σαν τις νυχτερίδες
μόλις κινώ υποψίες ότι είμαι σε αλαρμ λιστ,
πέφτουν τηλέφωνα, απενεργοποιούνται γραμμές
και το στόρι συνεχίζεται μέχρι να βρεθούν άλλα
θύματα.
όλη αυτή η πλεκτάνη εκμετάλλευσης της απελπισίας,
της ανεργίας πρέπει να σταματήσει γιατί είναι καρκίνωμα.
Και καταλήγει από το λιγότερο που είναι χάσιμο χρόνου,
εκμετάλλευση της εργασίας σου χωρίς καμιά ανταποδοτικότητα
μέχρι να βρεθείς και φεσωμένος για τη δήθεν γνωστοποίηση
μιας ροής εργασίας που ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΗΣ
ΜΑΛΑΚΙΑ και τπτ περισσότερο."


Η ΑΛΛΗΛΟΝΕΤ,
Είναι δικτυακός τόπος, που προσφέρει μεσολάβιση… για εργασιακή αποκατάσταση…. Δεν ξέρουμε αν είναι μούφα ή όχι, διότι δεν έχουμε καταγγελίες… Εκείνο που μας ξένισε είναι ότι επί κεφαλής της κίνησης αυτής είναι ο εν ενεργεία Έλλην διπλωμάτης κ. Άγγελος Παγκράτης!
Δεν ξέρουμε αν ο κανονισμός του Υπουργείου Εξωτερικών επιτρέπει σε διπλωματικούς υπαλλήλους να μετέχουν σε αστικές εταιρίες, έστω και μη κερδοσκοπικές… Δεν ξέρουμε ακόμη αν η ΑΛΛΗΛΟΝΕΤ, επιχορηγείται από το Υπουργείο αυτό, γνωστού όντος ότι εδώ γίνεται τις ακολασίας με τις επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ.. αν και η οργάνωση το αρνείται κατηγορηματικά πιο κάτω.


1. Aνεξάρτητη και Εθελοντική Πρωτοβουλία

Η ΆΛΛΗΛΟΝnet δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του τωρινού της επιτίμου προέδρου Αγγελου Παγκράτη που ξεκίνησε, μαζί με μερικούς φίλους στην Ουάσιγκτον της Αμερικής και συγκεκριμενοποιήθηκε το 2012 στη Γενεύη. Η ενασχόλησή του με την ALLILONnet ήταν πάντα αυστηρά σε προσωπιικό επίπεδο, χωρίς να συνδέεται με την ιδιότητά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ:
Η ΆΛΛΗΛΟΝnet δεν έχει καμιά απολύτως οικονομική ή άλλη εξάρτηση. Χρηματοδοτείται και στηρίζεται αποκλειστικά από μέλη της με ιδιωτικές εθελοντικές προσφορές και πλήρη διαφάνεια. Δεν αποδέχεται καμιά συνεργασία με πολιτικά κόμματα, ούτε επιδιώκει συνεργασία ή επιχορηγήσεις από κρατικούς φορείς.

Δεν ξέρουμε, απλά αναφέρουμε και την περίεργη περίπτωση του πρεσβευτή και μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, και μάλιστα στη διεύθυνση Παγκοσμίου Εμπορίου…
Ισχυρίζονται πως:
Όλα τα μέλη της δρουν πλήρως εθελοντικά και ανιδιοτελώς.


Δεν χρειάζεται να ψάχνετε στο διαδίκτυο, το οποίο βρίθει…προσφορών για αεροκοπανιστές εργασίες. Βρείτε άλλο τρόπο να προσεγγίσετε εργασία…Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ γίνονται ακατανόμαστα όργια εκμετάλλευσης της ανεργίας.ΠΡΟΣΟΧΗ…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου