Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ... ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Προειλημμένη η απόφαση για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από 9/1 με υπογραφή Κλάπα!Εισερχόμενα

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου





Αυτό που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή και οι συνήγοροι υπεράσπισης, αλλά και όλος ο νομικός κόσμος ότι η απόφαση για τις προφυλακίσεις των τριών βουλευτών τη Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη και πάρθηκε κατόπιν πολιτικής εντολής Σαμαρά, επιβεβαιώνεται και από το ντοκουμέντο που φέρνουμε στην δημοσιότητα.
Με σημείωση της Ειδικής Ανακρίτριας του Εφετείου Αθηνών Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, πάνω στο κείμενο της απολογίας του ήδη προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, υπάρχει η ένδειξη «Συμφωνούμε 9/1/2014», κάτω από την σημείωση του Εισαγγελέα Εφετών, στην οποία αναφερόταν ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής κρίνεται προφυλακιστέος. Είναι αυτό που ακούει ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις με «σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα».
Το θέμα όμως είναι ότι η απολογία των Συναγωνιστών - βουλευτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ενώ η ημερομηνία που θέτει η Ανακρίτρια είναι Πέμπτη 9/1/2014.
Προφανώς την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια «συνεννόηση-σύσκεψη», στην οποία είχε προαποφασισθεί η τύχη των Συναγωνιστών - βουλευτών της Χρυσής Αυγής και η όποια απολογία τους ήταν μάταιη και τυπική διαδικασία.
Αυτό που αποτυπώθηκε από το χέρι της ανακρίτριας Κλάπα αποτελεί αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο ότι καταλύθηκε η Δημοκρατία και το Πολίτευμα κατόπιν εντολών Σαμαρά, ώστε να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και να μπορούν να περάσουν τα ανθελληνικά νομοσχέδια από την παράνομη Βουλή των 294.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/klapa-ypografi.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου