Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ..ΑΦΕΡΙΜΑ! ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!

ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ Ο ...ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥ... ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ..ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!
Ο μεν Αβραμό είναι δουλικός προς τους Εβραίους, ο δε Ερντογάν ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΒΡΑΊΟΣ!- Ζυγιάστε φαιδροί Χριστιανοί... τα μπατζάκια του ενός και του άλλου!

To 1974 ο σημερινός Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σκηνοθέτησε και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα θεατρικό έργο με τίτλο maskomya. Το έργο είχε ως υπόθεση την σχέση μεταξύ κομμουνισμού , Εβραίων και Τεκτόνων (!!!!!) σε ένα παγκόσμιο παιχνίδι προς εξυπηρέτηση του Ιουδαϊσμού.
Ο τίτλος προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Mason-Komunist-Yahudi.
Καλά ο άνθρωπος έχει όραμα για την πατρίδα του, όχι σαν τους χαλβάδες δικούς μας...Βενιζέλο, Σαμαρά, ..Αβραμόπουλο!


Πτώχευσε την Κύπρο και τους πολίτες της η άθλια και ελεεινή κομματοκρατία και την μετέτρεψε σε ψευδοκράτος του Νότου και τώρα προσπαθεί δήθεν να βρει μέτρα για να αποτρέψει την πλήρη τουρκοποίηση των κατεχομένων εδαφών.
Διαβάστε πιο κάτω συγκλονιστικά στοιχεία για να αντιληφθείτε γιατί για τόσα χρόνια πολεμώ με τόσο πάθος τους μεγαλύτερους εχθρούς της Κύπρου μας.
Όμηρος Αλεξάνδρου
<<Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που περισυνέλεξε και παρουσίασε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η Διακομματική Επιτροπή που μελέτησε το ζήτημα των προσφυγών ελληνοκυπρίων στη λεγόμενη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου