Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

OΥΣΤ ΡΕ....

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 



Ο ΦΑΥΛΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ( Κάνει τώρα τον πρωθυπουργό, ως γνωστόν!) ... ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  των ΗΠΑ- ( το έχουμε καταγράψει)

ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ( την Χ.Α.)ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΆΜΠΟΥΡΑΣ
ΕΚ ΚΑΛΑΜΩΝ... ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! 

ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !


Όλα τα κανάλια αυτή τη στιγμή, έχουν κάνει πρώτο θέμα τους " τις πολεμικές εικόνες " που συνέλαβαν σε υπολογιστή μέλους της Χρυσής Αυγής. Το πρόβλημα δεν είναι στα κομπιουτερατζήδικα ευρύματα -σιγά τα λάχανα, της Αστυνομίας, αλλά ο τρόπος μετάδοσης της είδησης. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ  SHOW MEN-WOOMEN επιδίδονται  σε αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς, εν ολίγοις χαρακτηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "εγκληματική οργάνωση".. Είναι εγκληματικό το να έχουμε στον υπολογιστή μας φωτογραφίες με όπλα πλαστικά ή αληθινά;... είναι, να χαιρετούμε ναζιστικά εμείς και τα παιδιά μας; Από ποιο Νόμο του Κάφκα βγαίνουν αυτά τα παρακρουστικά;

H AΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ blogging!

ΑΠΑΤΗ η φωτογραφία με το παιδάκι που συγκλονίζει με τα λόγια του πριν πεθάνει!!!


Ως γνωστόν εμείς τσεκάρουμε τα πάντα και φυσικά μνημονεύουμε τις πηγές μας... Δείτε όμως την αθλιότητα, η οποία αν συνεχιστεί, θα καταξευτιλίσει την σημερινή, εν πολλοίς εγκυρότητα της δικτυακής ενημέρωσης.. Θα είναι δραματική η εξέλιξη... στην ελευθερία όλων μας! ΕΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!




 Μέρα με την μέρα το διαδίκτυο γίνεται όλο και πιό αναξιόπιστο. Σε αυτό ευθύνονται πρώτα κάποια ηλίθια μπλογκ και σαιτ με lifestyle και gossip που κάνουν τα πάντα για να πάρουν κλικ και κόσμο με όποιο κόστος και κατά δεύτερον τα μεγάλα site ενημέρωσης που έπεσαν στην παγίδα και αναδημοσίευσαν το κείμενο χωρίς να το τσεκάρουν και χωρίς φυσικά να αναφέρουν την πηγή για να μπορεί κάποιος να εκτιμήσει αν πρόκειται για αληθινό γεγονός(οι πηγές των θεμάτων έχουν εξαφανιστεί πλέον για τα μεγάλα site και ας πρόκειται για το ίδιο ακριβώς κείμενο). Ο επαγγελματισμός τους φτάνει φυσικά στο ίδιο σημείο που φτάνει και των παραπάνω που ανέφερα. Αποτέλεσμα; Πολλά άξιόπιστα σαιτ και μπλογκ να αναδημοσιεύσουν μία είδηση που ήταν αναξιόπιστη, βασιζόμενοι στο γεγονός πως τα μεγάλα δημοσιογράφικα σάϊτ, έχουν διασταυρώσει την είδηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου