Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!


Η Χρυσή Αυγή, ο Ξηρός και οι Ξεροκέφαλοι που μας κυβερνούν (Καλά ..αν δεν είναι στουρνάρια ή μαλάκια...)


Το πιο κάτω κείμενο είναι αριστερίστικης ατμόσφαιρας, δεν μας πειράζει. Συχνά οι αριστερές αντιλήψεις -εκτιμήσεις είναι εύστοχες. Επ αυτών που θα διαβάσετε πιο κάτω, σημειώνουμε και τα εξής που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι ακριβώς μας συμβαίνει στη Ελλάδα σήμερα:

1) Είχαμε όλοι αποκοιμηθεί και παρασυρθεί  από τη μεταπολίτευση ίσαμε με σήμερα στην άσκηση της λαμογιάς.Ψηφίζαμε αυτούς που μας βόλευαν... που ικανοποιούσαν τις προσωπικές μας επιδιώξεις. ΟΛΟ το δημόσιο είναι φίσκα από πελάτες των κομμάτων (ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ...ΠΑΙΔΙΑ).

2) Οι εξουσιαστικές δυνάμεις (κυβερνητικοί, αντιπολιτευόμενοι και οι  συγγενείς)..έχουν εξελιχθεί σε σπείρα, μαφία, δηλαδή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ .Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ είναι αποδεδειγμένα εγκληματικές -ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ... ( Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕ  ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, τα λέει όλα).  Γι αυτό και κόλλησαν ΣΤΗ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το κλισέ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, όταν εμείς από την αρχή την ονοματίζουμε ως ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

Για ποια εγκληματική οργάνωση, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, μπορεί να μιλάμε, όταν τα παιδία...παίζει! Μέχρι και χθες αποθαυμάσαμε την πολιτική τους σοβαρότητα  με κραυγές και ιαχές και νταηλίκια των.. φουσκωτών της! 
Άλλωστε να μην το ξεχνάμε το θάψιμο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι εντολή επίσημη και χυδαία του Διεθνούςς Σιωνισμού.. που ζήτησαν από τον Σαμαρά να τους εξαφανίσει από το πολιτικό προσκήνιο
Τα έχουμε γράψει... Και επί του εβραϊκου σχεδίου δρα ο Σαμαράς και οι συν αυτώ! 
Παρά ταύτα η Χ.Α. δημοσκοπικά δίνει ρέστα ...διεκδικεί ακόμη  και την πρώτη θέση στις εκλογές... Αυτό ακριβώς κάνει τη κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ... να είναι παντελώς παλαβωμένη, σκεπτόμενη ανοήτως τον αποκλεισμό του κομματιδίου από τις προσεχείς εκλογές... πράγμα που θα είναι και ο τάφος της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ... -Διότι πολύ απλά όλες, ΟΛΕΣ οι ενέργειες της Κυβέρνησης είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ! Και ο λαουτζίκος που τόσο αναιδώς δουλεύουν, ευτυχώς το έχει πάρει χαμπάρι!

3) Η Χρυσή Αυγή αν απολαμβάνει εκλογικής και σήμερα δημοσκοπικής συμπάθειας οφείλεται σε 2 λόγους: α) Το ιδεογράφημά της, εκτός των ακραίων δήθεν ναζιστικών θέσεών της, ακουμπάει στα οράματα του μέσου ΄Ελληνα... Είναι ο μόνος κομματικός σχηματισμός που μιλάει ...ελληνικά. Ακουμπάει στα ονείρατα του μέσου ΄Ελληνα, που τα σακάτεψαν οι λοιπές αυτοπροσδιοριζόμενες ...δημοκρατικές, αριστερές δυνάμεις..(από το 1974 κι εδώ), οι οποίες άφρονα πάνε να καταργήσουν και τις πίστες των Ελλήνων μέχρις και την Ορθοδοξία!
β) Ο Έλληνας που αυτή τη στιγμή που δείχνει συμπάθεια προς τη Χ.Α. δεν είναι φασίστας ..ούτε ναζιστής... Κρατάει όμως μέσα του τα ελληνικά οραμάτα  που που εκπέμπουν αυτοί οι τύποι Μιαχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος.. παραγνωρίζοντας τον ερασιτεχνισμό τους, που είναι ολοφάνερος στην πολιτική πρακτική!

4) Ο Έλληνας αυτή τη στιγμή ,λαμόγιο ή μη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι πελαγωμένος... απόλυτα. Καταλαβαίνει τα πάντα ασφαλώς. 
Αλλά μας προέκυψε πλέον και ο ΞΗΡΟΣ ..που αρνείται να επιστρέψει στη φυλακή του. Τα μαλακοειδή της δημοσιογραφίας ..αναφέρουν..πως τάχα μου απέδρασε από τη φυλακή. ΔΕΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ, ήταν απλά αδειούχος... 

Απλά έκρινε ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει ΣΤΑ ΣΊΔΕΡΑ!
ΌΜΩΣ ΟΙ ΞΗΡΟΙ δεν είναι τυχαίοι!  Έχουν σαφές ιδεόγραμμα και συγκεκριμένη πρακτική. Σπέρνουν θάνατο! Διότι έτσι πιστεύουν πως μόνον με αίμα θα απαλλαγεί η Ελλας από τους ληστοσιμμορίτες (κυρίως επώνυμους-μεγαλόσχημους), που επέλασαν  μεταπολιτευτικά και ολοένα με τις κλεψιές τους βυθίζουν τον ελληνικό λαό στη μιζέρια κι αθλιότητα... 

Αναμένεται ότι οι Ξηροί  θα χτυπήσουν φονικά την αθλιότητα του συστήματος.Ο Σάββας Ξηρός δεν τη σκαπούλαρε τυχαία... Κουβαλάει φλόγα μέσα του, έστω και ...διαστροφική... Αλλά κάπως έτσι δεν ήσαν οι επαναστάτες ανά ΓΗΣ; Και δη ο ντερμπεντέρης ΤΣΕΓΚΕΒΑΡΑ;
Πρέπει να κατανοηθεί ότι η Ελλάς αυτή τη στιγμή, είναι στο έλεος Συμμοριών... (Βασικά Κυβερνητικών) και ..ΞΗΡΩΝ! Αυτοί οι τελευταίοι, εύχονται πολλοί ..να κάνουν το θαύμα τους και να μας απαλλάξουν από τη μούργα... που συνεχίζει να οδηγεί την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή και υποδούλωσή της σε ξένες δυνάμεις.  

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...που εμείς δεν διαφωνούμε:

Σαμπάνιες πρέπει να ανοίξουν στη 
Χρυσή Αυγή ύστερα από τις τρεις 
νέες συλλήψεις βουλευτών 
του κομμάτος
 οι οποίοι βρίσκονται πλέον πίσω από 
τα σίδερα 
της φυλακής.

Οι ξεροκέφαλοι της κυβέρνησης 
θεωρούν
 πως βάζοντας όλη τη Χρυσή Αυγή 
μέσα σε ένα 
κελλί, αυτόματα θα αντιμετωπιστεί και 
το 
όποιο πρόβλημα.

Οι ξεροκέφαλοι αδυνατούν 
να καταλάβουν
 το αυτονόητο που έχουμε τόσοι 
και τόσοι 
γράψει ήδη από τιςπαραμονές των εκλογών
 του Μαΐου του 2012, ότι δηλαδή ο όποιος 
κίνδυνος ναζισμού ελλοχεύει μέσα από την
 άνοδο του λαϊκού συνδέσμου δεν 
αντιμετωπίζεται με χειροπέδες και 
χολυγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά με 
επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας όπως η φτώχεια, η ανεργία, η 
διάλυση του  κοινωνικού κράτους, η εγκληματικότητα και...

η λαθρομετανάστευση.

Μια κοινωνία που δεν πείθεται για τις αγνές προθέσεις των...ξεροκέφαλων αφού 
ο ίδιοι βρωμούν  εντός κι εκτός όσο κανείς σε μια συγκυρία κατά την οποία 
σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο.

Αλλά και οι ξεροκέφαλοι δεν αντιμετωπίζουν το κακό στη ρίζα του διότι πολύ 
απλά ουδόλως τους ενδιαφέρει ο κίνδυνος του ναζισμού και του 
φασισμού. Άλλωστε υπάρχει σήμερα δημοκρατία;

Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πολιτική τους επιβίωση και τα προνόμια, κάτι που 
όμως κινδυνεύει πάρα πολύ με την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια, κάπου εκεί έρχεται ή μάλλον εξαφανίζεται ένας Ξηρός και τους κάνει ρεζίλι καθώς οι μεν μπαίνουν στη φυλακή ως επικίνδυνοι και ο δε την κοπανάει ενώ έχει καταδικασθεί για 
εγκληματικές ενέργειες. Η πλάκα θα είναι να τους κάνει και κανένα πιο χοντρό αστείο,να ...τρομάξουν.

του Στρατή Μαζίδη από freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου