Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014


Mακάρι να κοπεί η φόρα του Προξενείου!


Ισλαμικά φροντιστήρια Άγκυρας στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, τέλος!

Toποθετήθηκαν οι 23 πρώτοι μουσουλμάνοι ιεροδιδάσκαλοι σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης προκειμένου να διδάξουν το Κοράνιο στους μουσουλμάνους μαθητές!

Είναι νέα παιδιά, με όρεξη να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και σύγχρονες αντιλήψεις.

Η πρώτη αυτή ομάδα ανήκει σε έναν συνολικό αριθμό 64 ιεροδιδασκάλων που έχει προσλάβει στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να υπάρξει σωστή ανάπτυξη και τις θρησκευτικής τους, αλλά και της εθνικής τους συνείδησης σε μία χώρα που δεν κάνει διακρίσεις στους πολίτες για το θρήσκευμά τους, αλλά απαιτεί να έχουν ισχυρή ελληνοκεντρική αντίληψη.

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΗ ΚΩΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !

ΑΓΡΙΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (βιντεο)

Ο Nigel Farage ένας από τους λίγους ευρωβουλευτές που λένε την αλήθεια "στολίζει" τον Σαμαρά....



Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια....
Απολαύστε το....  το βίντεο από τον χρήστη europarl

META ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ: ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΨΥΧΑΡΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΩΝ 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάθε πρωί και κάθε βράδυ θα παρελαύνουν από μπροστά σου όλοι αυτοί που σε έριξαν στον γκρεμό, θα χαμογελούν ευτυχισμένοι γατί σε «έσωσαν», γιατί σε έβγαλαν από την δυστυχία και δικαιωμένοι από το μεγάλο τους έργο θα δοξάζουν την εικονική τους επιτυχία πάνω στα ερείπια της μεγάλης σου δυστυχίας.

Αν αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα και καβαλάει μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές κληρονομιές οι πολιτικοί της την ξεπούλησαν με προδοτικό τρόπο, τα μεγλαοκάναλα είναι αυτά που έθρεψαν, καλλιέργησαν, γιγάντωσαν και συνεχίζουν να εκτρέφουν την μεγαλύτερη προδοσία στην σύγχρονη ιστορία της χώρα μας. Μετά την παράδοση της χώρας στην μνημονιακη κατοχή, ανέλαβαν να παίξουν τον πολύ σημαντικό ρόλο της χειραγώγησης των πολιτών συχνά μέσω εκφοβισμού έτσι ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις πλην των ελεγχόμενων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρωγμές στο κατοχικό καθεστώς του ξεπουλήματος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου