Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

OI ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ...

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉ"


Οριστικά και αμετάκλητα για τις 30 Ιανουαρίου 2014 αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής της πρώην εφέτου Ευγενίας Τσαρμποπούλου σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη. Ο συνήγορος υπέρασπισης του εκδότη την ίδια ώρα και μερα εκδίκαζε σοβαρή υπόθεση πελάτη του στο Συμβούλιο Επικρατείας και γι' αυτό τον λόγο ζήτησε αναβολή. Ο συνήγορος της ενάγουσας συνήνεσε για συναδελφικούς λόγους στην αναβολή αλλά ζήτησε να δοθεί η πιο κοντινή ημερομηνία για την τελική εκδίκαση της υπόθεσης. Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 30 Ιανουαρίου (των τριων Ιεραρχών) οποτε και θα εκδικαστεί οπωσδήποτε.


ΦΛΕΡΤΑΡΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!


Κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τον Νέλσον Μαντέλα ο Μπαράκ Ομπάμα βρήκε ευκαιρία να...
αστειευτεί και να.. φλερτάρει με την πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Θόρνινγκ Σμιτ

Ωστόσο η σύζυγός του, Μισέλ, τον αντιλήφθηκε. Έτσι μετά το παγωμένο βλέμμα που έριξε στον Μπάρακ τον σήκωσε από τη θέση του και κάθισε αναμεσά τους για να κόψει μια και καλή το φλερτ.

Η φωτογραφία που έκανε χθες τον γύρο του κόσμου και εξακολουθεί και σήμερα να σαρώνει ήταν από το περιθώριο της τελετής τιμής για τον Νέλσον Μαντέλα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στη συνέχεια... μούτρωσε, όπως αναφέρουν οι χρήστες του διαδικτύου.
Σε λειτουργία τίθεται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το Σύστημα Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών, με το οποίο οι ελεγκτικές αρχές θα έχουν πλήρη πρόσβαση μέσα σε 24 ώρες στο τραπεζικό προφίλ φυσικών και νομικών προσώπων.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, οργάνωσε στα Σκόπια μια συνέντευξη Τύπου, μπροστά από ένα πανό που έγραφε «Economic chamber of Macedonia»- «Οικονομικό Επιμελητήριο της Μακεδονίας» και τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέφρασαν την έκπληξή τους, που συμφώνησε να μιλήσει εμπρός από μια τέτοια ονομασία.
Η φωτογραφία του Μπουτάρη με το πανό προκάλεσε αντιδράσεις και στο διαδίκτυο που οι αναγνώστες άφησαν σχόλια αρνητικά.
Τα περισσότερα σχόλια- αναφέρει το δημοσίευμα- των αναγνωστών εξέφραζαν την απορία πως κάθισε μπροστά από το πανό αυτό που είχε κλεμμένο το όνομα της Μακεδονίας.

Πηγές του δημοτικού συμβουλίου της παράταξης Μπουτάρη, στην ενημερωτική ιστοσελίδα τους, (thestival.gr) που γράφει αποκλειστικά για το νέο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, είπαν ότι δεν είχαν προσέξει τι έγραφε το πανό πίσω του..., γράφει η Ούτρινσκι των Σκοπίων.


Πηγή: echedoros 

ΑΝΘΙΜΟΣ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΕ ΑΝΘΙΜΕ….

Θεσσαλονίκης Άνθιμος: ''Συντηρούν ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ τη σκανδαλολογία για να πουλήσουν''                                          




ant-2

Μην λες τρίχες κύριε Άνθιμε... Όλα τα στραβά τα κάνουν οι δημοσιογράφοι...έτσι; Τα δικά σας στραβάδια δεν τα βλέπετε; Και κατά τον παρδαλόν..."θείον" λόγο σας ...φορτώνετε τα καταγέλαστα κι απρεπή ανομήματά σας... σε άλλους; Καλά μωρέ... εκπροσωπείς Θεόν;
Η αφορμή δίδεται από την Ρομφαία… η οποία ξηρά γράφει τα δρώμενα και στη συγκεκριμένη περίπτωση τις φανφαρώδεις κι άσκεπτες, ανιστόρητες δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου...του και Παναγιοτάτου! Θου Κύριε!

Ο ΕΦΡΑΙΜ ...ΧΘΕΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ!


gerontas4

TO BATOΠΕΔΙ ΖΕΙ...ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ...


Πάνω από 3.500 χιλιάδες άτομα πλημμύρισαν το “Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο” για την εκδήλωση του Ινστιτούτου “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός” της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου με τίτλο 'Φως στην Οικουμένη'. 

Ο Αρχηγός καλόγερος της διάσημης Μονής, π. Εφραίμ, αποκάλυψε, κάτι που αγνοούσαμε...:


 Η Μονή Βατοπεδίου, μέχρι σήμερα έχει δώσει 2 εκατ. ευρώ για αποφυλακίσεις κρατουμένων για να μπορούν να κάνουν και αυτοί τώρα χριστούγεννα στο σπίτι τους. Αυτό νομίζω είναι έμπρακτη αγάπη”, ανέφερε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Νικόλαος Γκουράρος.


Κι αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό και μηνυματικό... Αποδεικνύεται ότι ο μοναχισμός δεν είναι απόκοσμος, αλλά είναι δίπλα στον άνθρωπο! Τιμούμε αυτή την αντίληψη... 

Βεβαίως η μονή Βατοπεδίου είναι η πλουσιότερη. Υπάρχουν και εκατοντάδες άλλες με οικονομική δύναμη, που μπορούν εκ του περισεύματος τους να σταθούν στον απλό αδύναμο άνθρωπο!
Βεβαίως υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα μοναστήρια που μετά βίας εξασφαλίζουν τον επιούσιον! Έτσι τιμής έννεκεν προς τον ηγούμενο Κύπριο, π.Εφραίμ ... το και παρεξηγημένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου