Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΑΦΗΡΕΣΕ  ΤΗ ΖΩΗ  μια γηραιας  κυρίας ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ του!


(Σημειώστε ότι περιέργως λόγω αναισθησίας των Μ.Μ.Ε. η περίπτωση του αυτόχειρος αυτού.. αστυνομικού ... ελάχιστα προβάλλεται... Δείγμα της δημοσιογραφίας του ΤΙΠΟΤΑ που διακονούν  οι άνθρωπο των ΜΙΝΤΙΑ!)   


Το πιο κάτω κείμενο , που βρήκαμε στον καλό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.. Δεν φέρει υπογραφή... ατυχώς!

Λέει πολλά ακαταννότα πράγματα... και παρακάμπτει την ουσία.. και στέκεται στην ψυχοσύνθεση του αυτόχειρα.. αδιαφορώντας πλήρως για την ουσία της αυτοδικίας του!
Και η ουσία είναι μία και μόνη: Ο νεαρός αστυνομικός κλονίστηκε που αντίκρυσε νεκρή την γηραία κυρία που επέπεσε στο μηχανάκι του.... Τί έκανα είπε μέσα του; Αφαίρεσα μια ζωή; Συγκλονιστικό το ερώτημα !Πήρε το πιστόλι του και τίναξε τα μυαλά του!

Και στη λεπτομέρεια αυτή πρέπει οι σώφρονες  να προβληματιστούν!
Σίγουρα ο αυτόχειρας αστυνομικός ήταν ευαίσθητος κι είχε αυξημένη την ευθύνη της αποστολής του επί γής!Δεν άντεξε την κατραπακιά της μοίρας και την παγίδα που του έστησε στο σταροδρόμι του Χαλανδρίου! Κι έκανε ό,τι έκανε.
Η κοινή γνώμη υποκλίνεται προς τη λεβεντιά του.Την ομορφιά του!
Αν δε αναλογιστεί κανείς τα χιλιάδες εγκλήματα της σημερινής Μνημονιακής Κυβέρνησης... χωρίς κάποιος πολιτικός ..μέχρι στιγμής να έχει αυτοκτονήσει συναισθανόμενος ως απόλυτα υπεύθυνος  για τις ζωές που χάνονται μέσα στη απελπισία τους... τότε μπορεί να προσμετρήσει το μέγεθος του σπουδαίου αυτού αστυνομικού αυτόχειρα, και τις υπέροχες διδαχές που έλαβε από την οικογένεια του!.. Που σημαίνει απλά ότι δεν έχουν κατεδαφιστεί όλα σ΄αυτόν τον τόπο από τη σπείρα της εγκληματικής επεγγελματικής οργάνωσης των πολιτικών μας.

Σας δίνουμε πιο κάτω και το κείμενο... επί του οποίου διαφωνούμε πλήρως: Έτσι για να δείτε και την άλλη μεριά του νομίσματος!: 
 


ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ...

Η ΨΥΧΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ
Με την ίδια ευκολία που αυτοκτόνησε επειδή σε τροχαίο σκότωσε μια γιαγιά που πετάχτηκε στο οδόστρωμα και που όλοι λίγο πολύ έχουμε αντιμετωπίσει σαν συμβάν με ηλικιωμένους, θα μπορούσε να βγάλει το όπλο και να είχε σκοτώσει τον οποιονδήποτε αν είχε τρακάρει τον ίδιο ! 
Ο καθένας φέρει ένα όπλο και όποιον πάρει ο χάρος είτε ένστολος είτε πολίτης. 
Μάλιστα, όπως φαίνεται, περισσότερο προσέχουν οι πολίτες τα όπλα που κατέχουν απ' ότι οι ένστολοι που τα έχουν μαζί τους και τα χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία.Μετά τους φταίνε οι σκοπευτές, οι αθλητικοί όμιλοι, η χρυσή αυγή ,οι πολίτες που για κάποιο λόγο οπλοφορούν.
Που είναι το ψυχογράφημα του ειδικού φρουρού ; Αν ήταν περισσότερο ευαίσθητος δεν έκανε γι αυτή τη δουλειά ,το ίδιο αν ήταν και λιγότερο ευαίσθητος.
Χρειάζεται ισορροπία στο μυαλό για να κατέχει ένα όπλο ο οποιοσδήποτε.
Φανταστείτε κάποιος για παράδειγμα που πάει στο Χαϊδάρι και ανήκει σε σκοπευτικό σύλλογο .
Στην Λ. Αθηνών του πετάγεται ένας γέρος ,τον σκοτώνει και μετά αυτοκτονεί ! 
Στην Λ. Αθηνών τον τρακάρω ,τσαντίζεται, βγάζει ένα Springfield και μου τινάζει τα μυαλά στον αέρα ,ανεξάρτητα αν είναι ειδικός φρουρός, γιατρός,οικονομολόγος,βοθρατζής,ηλεκτρολόγος ! 
Μετά μας φταίει η αστυνομία που είναι φειδωλή στις άδειες και στην έκδοση αδειών κυρίως οπλοφορίας . 
Πολύ καλά κάνουν και είναι φειδωλοί διότι ο Έλληνας είναι εκ φύσεως συναισθηματικός αλλά ταυτόχρονα και ευέξαπτος και έτσι δεν μπορεί όπως ο Αμερικανός να αγοράζει και να φέρει όπλο σα να αγοράζει πατάτες από το μανάβικο της γειτονιάς του. 
Χρειάζεται να έχεις ισορροπία στον εγκέφαλο και ακέραιο χαρακτήρα με όρια και αρχές για να έχεις όπλο. 
Εγώ δεν θα καννιβαλίσω στους δύο νεκρούς αλλά ειλικρινά δέχομαι ότι ο άνθρωπος από εξαιρετικά μεγάλη ευαισθησία αυτοκτόνησε όταν είδε την ηλικιωμένη νεκρή.
Και ερωτώ , εσείς πως το εκλαμβάνετε αυτό το συμβάν ; 
Δηλαδή αν ήμουν εγώ και είχα σκοτώσει μια γιαγιά ή ένα γέρο άνθρωπο επειδή "πετάχτηκε" στο δρόμο κατά το σύνηθες "χόμπυ" των ηλικιωμένων ,αυτό σημαίνει ότι αν είχα όπλο, θα το έβγαζα και θα αυτοκτονούσα ; 
Συγνώμη αλλά δεν είναι δείγμα ευσαισθησίας χαρακτήρα αυτό. 
Είναι δε'ιγμα διαταραγμένης ψυχικής υγείας.Γνώμη μου.

( Γνώμη σου μεν...αλλά δεν μας λες ποιος είσαι...ρε φίλε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου