Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Η αναισχυντία στο αποκορύφωμά της!



Δείτε τι γράφει το ελληνοαμερικανικό ΚΑΛΑΜΙ-ΝΕΤ

Το προεδρείο του ''Ευρωπαϊκού Ισραηλινού Κογκρέσσου'' επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά (9 Δεκ.'13) και του απόνειμε τιμητική ''πλάκα'' γιά τις ενέργειές του να καταστείλει την δράση της ''Χρυσής Αυγής''.

 Ευχόμαστε, κάποια ημέρα στο μέλλον, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να δεχθεί στο ''Μαξίμου'' κι εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών Οργανώσεων.
Μεγαλώνει η απόσταση Ελλάδας - Ομογένειας
Και η απόσταση αυτή είναι αισθητή, φανερή. Η Ομογένεια αισθάνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ασχολείται μαζί της, δεν ενδιαφέρεται, ότι εξακολουθεί να την εξαπατά βρώμικα, σε ζητήματα όπως διπλή φορολογία κ.ά. Μπορεί να φταίει η άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει όραμα και πολιτική γιά τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι το υπουργείο Εξωτερικών είναι ουσιαστικά ''ακέφαλο'', μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ο αρμόδιος για Απόδημους υφυπουργός Εξωτερικών ασχολείται περισσότερο με ταξίδια αναψυχής, με κρατικό χρήμα. Πολλά τα ''μπορεί''. Η διαπίστωση μία και θλιβερή: Η Ελλάδα απομακρύνεται από την Ομογένεια και η Ομογένεια απομακρύνεται από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου