Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ..ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΡΕ!!!

ΜΟΝΟΝ Ο ΜΙΚΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ!
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!

Ο μέγιστος των σημερινών Ελλήνων Μίκης Θεοδωράκης που συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα, άρπαξε το όραμα, η Ελλάς , η τροφός της ανθρωπότητας,επί τέλους να καταστεί κάποτε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΝΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ! 

Δηλαδή μια χώρα ΟΥΔΕΤΕΡΗ, και πλήρως προστατευόμενη , κατά το πρότυπο της Ελβετίας.
Την ιδέα ως γνωστόν γέννησε η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ τον περασμένο Ιούνιο και την κοινοποίησε σε χιλιάδες τιτλούχους παραλήπτες, με την προσδοκία ότι θα μπορούσαν να ωθήσουν το καταλυτικό όραμα για το μέλλον μιας χώρας που συνεχίζει να τρέφει την ανθρωπότητα με τα πνευματικά και πολιτιστικά της αγαθά.
Την ιδέα υποστηρίζουν όλα τα sites του κλίματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ και τα οποία στην πρώτη τους σελίδας φέρουν ειδική μακέτα για το μεγάλο αυτό όραμα . Δείτε το χαρακτηριστικό…οπτότυπο…


ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΠΟΥ ΠΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΚΗΣ! ΕΣΥ, ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ;



Σε μια εποχή δεινής κρίσης για την Ελλάδα .. Χωρίς ιδανικά και οράματα,η ιδέα …η ΕΛΛΑΔΑ να προστατεύεται από όλους τους λαούς –ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, δεδομένου του θαυμασμού απάντων προς τη χώρα αυτή-..η ιδέα προβάλει με γιγάντιες διαστάσεις
ΥΠΕΡΟΡΑΜΑΤΟΣ για όλους τους ΄Ελληνες και να αγωνιστούν ΟΛΟΙ για την επίτευξη του σκοπού. Αρκει οι ΄Ελληνες να αγωνιστούν ώστε η διεθνής Κοινότητα αυτό που θαυμάζει και αναγνωρίζει σε κάθε μέρα του βίου της ..να προβεί και στην πράξη της προστασίας μιας χώρας ΜΝΗΜΕΙΟ –ΙΕΡΟ στην πορεία της ανθρωπότητας!

Δεν είναι δύσκολο. Έχει όμως ..γραφειοκρατικές δυσκολίες…Κι εύλογον αυτό, αφού έτσι είναι δομημένη η διεθνής κοινότητα! Γι αυτό και απαιτείται ο συνεχής αγών!
Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, πιστός στο σκαρί που κουβαλάει παιδιόθεν, έδωσε ρέστα φιλοπατρίας!
Στην πανηγυρική ομιλία του ανακήρυξης του ως “επίτιμου Ακαδημαϊκού”, επικέντρωσε τα πάντα στην ιδέα, στο όραμα μιας Ελλάδος ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ και σεβαστικής από τους πάντες … Κι όχι στόχον επιβουλής και πλιατσικολογίας από τον κάθε κερατά κερδοσκόπο ή άρπαγα της ιερής αυτής ΓΗΣ!

Ο ΜΙΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ και η Ε.Δ. Μ υποκλίνεται … Καλώς που η Ακαδημία τον ενέταξε στους κόλπους των Αθανάτων της … Αλλά ο Μίκης είναι ήδη αθάνατος με τις υπέροχες δημιουργίες του ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη συνείδηση των Ελλήνων και για τους επόμενους αιώνες!
Ενώ λοιπόν ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, σήκωσε το φλάμπουρο του οράματος για την Ελλάδα μας…και μάλιστα υπογραμμίζει…

ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ...


Σʼ αυτή την ιστορική καμπή που βρισκόμαστε, τρία είναι τα κύρια μέτωπα στα οποία οφείλουμε να πάρουμε σαφή στάση:
Το πρώτο αφορά την Κύπρο και το σχέδιο Ανάν. Το δεύτερο αφορά τα Σκόπια και το όνομα «Μακεδονία». Και το τρίτο την υπεράσπιση της ελληνικότητας μπροστά στην επίθεση που δέχεται από ελληνικές και διεθνείς οργανωμένες δυνάμεις."

ΑΥΤΑ λέει ,είπε ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΑΣ αγωνιστής υπερήλικας ΜΙΚΗΣ. Αλλά ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ες αεί! Και φαίνεται ότι είναι σαφώς απογοητευμένος ..από τα πάσης φύσεως μπασταρδάκια της όποιας εξουσίας. Ιδού:

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ( κατά ΜΙΚΗ Θεοδωράκη)

Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών…, όπως είπαμε κοινοποίησε την καταλυτική ιδέα της –ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- σε όλους όσους νόμιζε ότι μπορεί και να συγκινηθούν!

Είναι να γελάει κανείς και να κλαίει για την ένδεια αυτού τόπου…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ …ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ …ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ!

Οι πρώτοι που έλαβαν το μήνυμα της ιδέας της ΕΔΜ ήσαν συμβολικά μόνον δύο. Ο τότε Υπουργός Εξωτερικών, αυτός ο φρου-φρου μίστερ ΔΗΜ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και υποστηριχτής των Ισραηλινών συμφερόντων!
Ο δεύτερος ήταν ο Βαγγελάρας Μεϊμαράκης, ποιούμενος today.. τον πρόεδρο της Βουλής… και παλαιόθεν κατοικοεδρεύων στα πολυφημισμένα Εξάρχεια.. Γι αυτό και το πνευματικό εύρος που εκπέμπει…ο αμόρφωτος!
Ακολουθούν ..1)η μανδαμ Μαριάνα Βαρδινογιάννη, όντας και πρέσβης του ΟΗΕ….2) Ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος…
Άπαντες αυτοί, οι λαμπρές αυτές δημόσιες περσόνες… όχι μόνον δεν κατάλαβαν …την ιδέα, αλλά ούτε και καταδέχτηκαν να πουν: “ Σας ευχαριστούμε ..λάβαμε το ραβασάκι σας… και θα το μελετήσουμε!” Τι να μελετήσουν τα σαϊνια, οι παντάπασι αμελέτητοι;

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΟΕΣ:

Στην ίδια κλίμακα εθνικής αναισθησίας είναι και οι εκλαμπρότατοι θεατρίνοι, όπως:
***ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ …είπε ότι θα …καλέσει μέσω της Γραμματέας του μανδάμ… Καραθανάση..
**ΑΚΙΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ … Τα ίδια και χειρότερα από τη δικιά του Μανδάμ Στάμου… Ο Τζιτζιφιόγκος αυτός έλκει την καταγωγή από τον πολυστοχευμένο Εβρο!.. Απαντάει …ακόμη!
*** ΚΟΥΒΕΛΗΣ..Δια του δικού του κ. Παπαδόπουλου… υποσχέθηκε ότι θα μιλήσουμε…Μιλάμε… όπως βλέπετε ..σε αδειανή…ακρόαση, όπως και το κούφιο κεφάλι τους!
***ΣΥΡΙΖΑ… Ζητήσαμε τον κ. Παπά… Παπαδίστικα καμώματα και τεχνικές… Η κ. Βυσινιώτη…ακόμη να μας καλέσει…
***ΛΑΟΣ..Καλά εδώ είναι για τα πανηγύρια… Η κ. Παπαλάμπρου…μας έχει ακόμη στο ακουστικό….
***ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…Α, μπα ούτε κι αυτή πήρε χαμπάρι…

Προσθέστε σε όλα αυτά τα μαλάκια κι ΟΛΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.ΜΕ… και τα περισσότερα των blogs… Δεν κατάλαβαν ΓΡΙ από το όραμά μας το όραμα του ΜΙΚΗ…
Ούτε σχεδόν καν...αναφέρθηκαν στην εκδήλωση της ακαδημίας Αθηνών... Τέτοια ...δημοσιογραφική αναισθησία! Καλά τον Μίκη τον είχαν αφορήσει η δεξιοί... τον είχαν αποταξει οι ΚΚΕ, αλλά τα προοδευτικά τζουτζέκια του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τον αγνοούν;

Να μην μακρυγορούμε όμως, δεν αξίζει τον κόπο, με τα σαρδανάπαλα αυτά!
Ναι αυτά τα κομματόσκυλα, λίαν προφέσιοναλ, ονειρεύονται να κουμαντάρουν την Ελλάδα, αλλά δεν καταλαβαίνουν το όραμα της Ελλάδας, να πάψει πια να είναι μόνιμος στόχος της παγκόσμιας αλητείας, στόχος μόνιμων επιθέσεων, Κάποτε πια αυτή η ιστορία πρέπει να πάψει ..



Το φλάμπουρο που σήκωσε ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΠΟ.. 
Για να έχετε πλήρη ιδέα τι σημαίνει το μήνυμα Θεοδωράκη πάτε στο http://hellasnews-agency.blogspot.gr/p/h-e.html  όπου στην αρχή θα δείτε και το παρακάτω σημαδιακό:


ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ... Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ 
ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ: Η 
ΕΛΛΑΣ ΝΑ 
ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ 
ΜΝΗΜΕΙΟ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ 
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ , έφερε στο προσκήνιο την αναγκαιότητα η Ελλάς την ιδέα να αναγνωριοσθει Η ΕΛΛΑΣ από όλα τα έθνη , ως προστατευόμενο μνημείο Παγκοσμιας πολιτιστικής Κληρονομιάς.  http://hellasnews-agency.blogspot.gr/p/h-e.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου