Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

MΗΠΩΣ ΜΩΡΕ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ...ΒΟΥΡΛΙΖΕΣΑΙ;

ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;..και νομίζει οτι  θα την σκαπουλάρει; ΑΜ ...ΔΕ...Ούτε στον αιώνα...τον άπαντα;...ΑΜ ...ΔΕ! 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που μας έστειλε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..  ξεβρακώνει τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τα στοιχεία δεν φαίνεται να είναι παραμύθια. Εκείνο που εμείς ξέρουμε είναι ότι οι δικαστικοί, παρά το ότι υπάρχουν ανάμεσά τους πολλά διαμάντια, είναι εκδικητικοί και πολλοί διαπλεκόμενοι.... Σημειώστε,   αν δεν το έχετε προσέξει, οι περισσότεροι δικαστές, είναι χλωμοί, κιτρινιάρηδες και χολερόβλητοι -άνδρες και γυναίκες! Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί; Εμείς ξέρουμε!

Η ιστορία του κυνηγιού της Χ.Α... πρωτοαναγγέλθηκε από το Ε.Βενιζέλο.. και πήρε τη γνωστή δρομολόγηση... με τον Κουζουλό Κερκυραίο Δένδια, χωρίς ωστόσο να στοιχειοθετηθεί κάτι όντως σοβαρό κατά του κομματιδίου αυτού... ( Παιδική χαρά εμείς το ονοματίσαμε..κι όχι τυχαία ασφαλώς ) Άρες-μάρες κουκουνάρες λένε. Εκείνο δε που μας έκανε εντύπωση είναι οι περίεργες αποφάσεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να τουλουμιάσει για φυλάκα τον αρχηγό ενός κόμματος... Πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά!.. 

"Καλά τόσο μαλάκας είναι ο αντιεισαγγελέας  του Αρείου Πάγου και τόσον νομικά ξετσίπωτα παίρνει τέτοιες αποφάσεις;" ..κουβεντιάζουν, σχολιάζουν άπαντες στα δημοσιογραφικά γραφεία!~
Όχι δεν είναι μαλάκας ο κ. Βουρλιώτης... Απλά αποβουρλάθηκε και χρησιμοποιείται αναιδώς από αλήτες της πολιτικής! Δείτε όμως τι αποκαλύπτει η Χ.Α... Βγάλτε όποιο συμπέρασμα θέλετε:



Αποκάλυψη: 4 δεκαετίες κρατά το μίσος του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!


Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να τρομάζουν τους διεφθαρμένους της εξουσίας. Μελετώντας το αστείο πόρισμα που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος στάθηκα στο όνομα του συντάκτη του, Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου. Έμεινα άναυδος και συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Άρειος Πάγος ανέθεσε την "βρώμικη δουλειά" κατά της Χρυσής Αυγής σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα  μισεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και 40 χρόνια.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή - καταγγελία που ήρθε στην Χρυσή Αυγή, όπως δημοσιεύτηκε στην χθεσινή εφημερίδα
:
Και εξηγούμαι: Τέλη δεκαετίας '70, Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού. Πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές του '77 και το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη. Οι υποψήφιοι Έφεδροι Ανθυπολοχαγοί της 77γ' ΕΣΣΟ μπαίνουν και αυτοί στο πολιτικό κλίμα. Από τους πιο φανατικούς ο Βουρλιώτης Χαράλαμπος επιτίθεται φραστικά στους υποστηρικτές της Εθνικής Παράταξης.
Συχνά ωρύεται και φωνασκεί: "Δεν περνάει ο φασισμός" και άλλα συνθήματα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αντιδρά. Η μεταξύ τους έντονη διαμάχη αφήνει εποχή. Το πολιτικό μίσος του Βουρλιώτη πρωτοφανές. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα διαρκούσε 40 χρόνια. Ούτε ότι αυτός ο άνθρωπος θα έπαιζε σημαίνοντα ρόλο σε βρώμικες υποθέσεις που ευτελίζουν την έννοια της Δικαιοσύνης (νόμος περί ευθύνης υπουργών, πόρισμα κατά Χρυσής Αυγής). Θεώρησα καθήκον μου να σας ενημερώσω για μία πολύ σοβαρή πτυχή της υπόθεσης αυτής, που στην ουσία υποσκάπτει τα θεμέλια του πολιτεύματος.
Κ.Α.
Υ.Γ.: Για του λόγου το αληθές εσωκλείω τις φωτογραφίες των Υποψηφίων Εφέδρων Ανθυπολοχαγών της 77Γ΄ΕΣΣΟ, όπου διακρίνονται ξεκάθαρα οι Χαράλαμπος Βουρλιώτης - Νικόλαος Μιχαλολιάκος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-4-dekaeties-krata-to-misos-tou-antieisaggelea-bourliwth-gia-ton#ixzz2nvv4JvEN


ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

Ξέρουμε και τα δικαστικά, και τα στρατιωτικά και τα πάντα: Δείτε ένα μικρό στόρυ:
Ο Απ.Βραχιολίδης ...γνωστός ως θρυλικός ρεπορτερ, όλων των εποχών  της Ελλάδας, ξεκίνησε ως καφετζής από παιδί 11 ετών. Και σέρβιρε καφέδες σε σπουδαίους της Σαλονίκης.. όπως σε δικαστικούς, σε Αστυνομικούς διευθυντές και μεγαλοδημοσιογράφους της πόλης... Του έλαχε αυτή η εμπειρία. Ποιός να προσέξει τον κοντοπαντελονά  νεανίσκο; Κανείς... Πρόσεχε όμως αυτό το παιδί.. τους πάντες και τα πάντα... και τα κατέγραφε μέσα στο μυαλουδάκι του...
Κώλος και βρακί ήσαν ..Αστυνόμοι, δικαστικοί και δημοσιογράφοι!
Λίγα χρόνια μετά ..που έγινε δημοσιογράφος είδε στο διάβα του τα ίδια "καθίκια": αστυνόμους, δικαστικούς και δημοσιογράφους!

***Μιά μέρα τον κάλεσε ο Αστυνομικός διευθυντής της Σαλονίκης, ο περιβόητος Μήτσου ..στο έγκλημα του Λαμπράκη! Άνθρωπος διαπλεκόμενος και λαμόγιο κάθετα!
Πάει ο Βραχιολίδης ... κι άρχισε ο Μήτσου να του λέει πως τα άρθρα δεν του άρεσαν  κ.λ.π.... για να παρατηρήσει τελικά...
--Τέλος πάντων ... θα ήμουν ευτυχής , αν ο γιός μου... σας έμοιαζε...!!!
Κουταμάρες αστυνομικών!

Ο Νίκος Στάγκος, σπουδαίος δημοσιογράφος της Σαλονίκης  της εποχής του 1951-1960.. ήταν ένας από αυτούς που ο Βραχιολίδης του πήγαινε καφέ στις  σχεδόν καθημερινές συναντήσεις του με τον αρχηγό της Αστυνομίας ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ και Θράκης...(ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ λέγονταν ο συνταγματάρχης και κάπνιζε ο μπαγάσας 80 τσιγάρα τη μέρα...)..
Και ξάφνου Στάγκος και Βραχιολίδης μετά από λίγα χρόνια βρέθηκαν στα ίδια δημοσιογραφικά γραφεία...   στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΡΡΑ, σφραγιστική εφημερία της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Ο Στάγκος έκανε διαπλεκόμενη δημοσιογραφία..,λεπτομέρεια που ο νεανίας δημοσιογράφος δεν καταλάβαινε... κι ερευνούσε θέματα ,που θεωρούσε ο Νίκος Σταγκός ότι ανήκαν στο  δικό τιμάριο...ελέγχου: Τον πολέμησε αγρίως!..
--Ποιό είναι αυτό το τζόβενο της δημοσιογραφίας που μπορεί να μπαίνει στα χωράφια μου,...έσκουζε!
Το τζόβενο, όμως είχε χαράξει τη δική του ρότα ..κι άντε να τον έπιανες..  Ένα- δύο χρόνια μετά ο Βραχιολίδης είχε γίνει αστέρι της δημοσιογραφίας ... Και ο σπουδαίος όντως Σαλονικιός δημοσιογράφος (μέχρι και ανταποκριτής των TIMES και του REUTERS...ήταν ) ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΓΚΟΣ..καυχιότανε..
--Ο Βραχιολίδης, είναι μαθητής μου!

Παραμύθιον μέγα!

Ναι, ο διώκτης του Βραχιολίδη .. ποιούσε και τον δάσκαλο του Βραχιολίδη, όντας γνωστόν ότι ο ρεπόρτερ αυτός δεν είχε κανέναν δάσκαλο. ΄Ηταν απλά δάσκαλος του εαυτού του...Διότι, χωρίς να το ξέρει είχε μπεί μέσα του η δημοσιογραφία από παιδί 11 χρονών!... Διάβαζε απλά 4 εφημερίδες τη μέρα!  Του άρεσε! Ε, ποτίστηκε με το ...δυλιτήριο της εφημερίδας....
Να μη ξεχνάμε πως σέρβιρε καφέδες...σε ταπεινούς και σπουδαίους... ως οι αστυνομικοί διευθυντάδες, οι δικαστές, και δημοσιογράφοι σαν τον Νίκο Στάγκο, κι αγόραζε, άκουγε ... τις κουβέντες που κάνανε μεταξύ τους...Τα κράταγε μέσα του...Κατανοούσε ...Κατασκόπευε... χωρίς οι άλλοι να παίρνουν χαμπάρι... .ώστε να εξελιχθεί...μετά ως το μεγαλύτερο λαγωνικό της δημοσιογραφίας...

Αυτά κι αν χρειαστουν κι άλλα για δικαστές, αστυνόμους και δημοσιογράφους ... θα τα ξαναπούμε!
 
 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου