Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ:..ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ... Για ποιά διεθνη επιτυχία μιλάνε... Ο άνθρωπος είναι ΄Ελληνας και ήταν υπάλληλος της πρεσβεία του ΙΡΑΚ... ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος τους!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.: ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΦΩΤΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΤΑΪΦ, ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  • 16 Απριλίου 2013 



Ένας από τους πιο γνωστούς Χριστιανούς Ορθόδοξους του Ιράκ αλλά και ολόκληρου του αραβικού κόσμου, ο (Ελληνικής καταγωγής) Φώτης-Μιχάλης Αλταΐφ,επεσκέφθη τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενταχθεί στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. Ο κ. Φώτης-Μιχάλης Αλταΐφ είναι Έλληνας υπήκοος, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα  και απεφοίτησε με “ΑΡΙΣΤΑ”. Έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έχει το ακατάρριπτο ρεκόρ να έχει υπηρετήσει επί 20 συνεχή χρόνια ως Γενικός Γραμματέας της Πρεσβείας του Ιράκ στην Αθήνα, την κρίσιμη περίοδο 1984-2004….

Ο Φώτης-Μιχάλης  Αλταΐφ, είναι γνωστός και σεβαστός  σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο και έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας μεταξύ του Ελλήνων  και των Αράβων. Μετά το τέλος της θητείας του στην Πρεσβεία του Ιράκ ασχολήθηκε με τον κατασκευαστικό τομέα και τις επιχειρήσεις εστίασης και δημιούργησε σημαντικές μονάδες στην Ελλάδα.
Ο Φώτης-Μιχάλης  Αλταΐφ έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνή τηλεοπτικά μέσα εξηγώντας τα Ελληνικά δίκαια αναφορικά με την Τουρκία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Κύπρο, το ζήτημα των Σκοπίων κλπ.
Μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.  δήλωσε ότι  ”στο παρελθόν  είχε προτάσεις  να ενταχθεί  σε άλλα Ελληνικά κόμματα” και προσέθεσε ότι  ”το μεγάλο διεθνές κύρος του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη και η προσφορά του στην πατρίδα και την θρησκεία μας ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που τον ώθησαν να  ενταχθεί στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και να αγωνισθεί για την απαλλαγή της χώρας από την σημερινή οικονομική κατοχή”.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙ...

Το NBA... καλωσορίζει τον 


Αντετοκούνμπο (vid)

Αθλητισμός
adetokunboΟ 19χρονος γκαρντ-φόργουορντ έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο αμερικανικό κοινό κατά τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στο Μιλγουόκι και η διοργανώτρια αρχή τον υποδέχτηκε... και επίσημα με ένα πολύ όμορφο βίντεο.
Πλάνα με θεαματικές φάσεις του Έλληνα άσου από αγώνες του με τα «ελαφια», οι πρώτες του δηλώσεις κατά τη μεταγραφή του στους Μπακς κι αρκετές ακόμα ξεχωριστές στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ
«Απ' όταν άρχισα να μαθαίνω το μπάσκετ, είπα πως όταν ξεκινάς κάτι, πρέπει να στοχεύεις στην κορυφή. Από την πρώτη μέρα, ο στόχος μου ήταν το ΝΒΑ...», λέει μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο.
Απολαύστε τον στο κεντρικό βίντεο:

Η ΔΤ εκπέμπει από σήμερα από το 


Ραδιομέγαρο

Media
ERT12Από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής εκπέμπει από σήμερα το πρωί η Δημόσια Τηλεόραση.
Όλες οι εκπομπές και οι ειδήσεις εγκαταστάθηκαν από σήμερα στα γραφεία του Ραδιομεγάρου, 37 ημέρες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ και την απόμακρυνση των πρώην εργαζομένων στην ΕΡΤ, και αναμένεται σύντομα το πρόγραμμα να εμπλουτιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου