Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

O MEΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ...ΤΣΙΠ!


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2014! ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Οι σατανιστές της Νεας Τάξης, θέτουν σε εφαρμογή από τον Μάϊο του 2014 της αλλοτρίωσης του ανθρώπινου είδους...
Σε κάθε νεογέννητο θα φοράνε κι ένα τσιπάκι... με το οποίο θα το ελέγχουν δια βίου..
Το μέτρο θα εφαρμοστεί στα γίδια της Ε.Ε. η οποία και αποτελεί τη καρδιά της ανθρωπότητας...
Όλοι οι άλλοι λαοί μένουν έξω από τον έλεγχο... Γι αυτούς έχουν άλλα πλάνα εξαφάνισής τους ... Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ :

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλε
ΣΥΝΕΧΕΙΑ www.indobserver.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου