Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΛΏΝΟΥΝ!-ΕΡΕΥΝΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑ:  
Οδεύουμε στην 6η ΠΤΩΧΕΥΣΗ! με μαθηματική ακρίβεια! ΄Οπως ακριβώς το λέω!”

΄Ολοι μιλάνε ότι η Ελλάς δεν πάει για πτώχευση,παίζονται και στοιχήματα από τους διεθνείς νταβατζήδες, τύπου Σόρο! Αλλά όμως βαίνουμε στην 6η πτώχευση! Έξι φορές πτωχευμένοι είμαστε δηλαδή! Και κανείς αλήτης δεν μας το είπε!

Το λέει όμως ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του περίφημου ΤΕΙΡΕΣΙΑ, που έχει ήδη φακελλομένους 5,5 εκατομμύρια ΄Ελληνες!

Η συγκλονιστική αυτή είδηση, προέκυψε …αυθόρμητα κατά τη διάρκεια έρευνας της Η.Ν.Α για την περίπτωση αυτού του ιδιωτικού φορέα που λέγεται ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και έχει μπει θρασύστα σε κάθε σπίτι!.. για να προστατεύει την αλητεία των Τραπεζιτών!
Δείτε το ρεπορτάζ πιο κάτω:

ΘΕΜΑ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ… ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ! ΕΣΑΣ…ΕΜΑΣ..

Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:

Η υπηρεσία ΤΣΕΚ (Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων) αποσκοπεί στην άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη των επιχειρηματικών αποφάσεων, έτσι ώστε να αξιολογούνται αντικειμενικότερα και αποδοτικότερα οι οικονομικές δοσοληψίες με προμηθευτές και πελάτες.
Η καλύτερη εκτίμηση του κινδύνου που ενέχεται στις συναλλαγές αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για την προστασία από επισφαλείς συνεργασίες και παρεπόμενες συνέπειες, μειώνει το λειτουργικό κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενισχύει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη και συνδράμει στην ενίσχυση της οικονομικής σταθερότητας. Παράλληλα, αποτρέπονται συνεργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να αποβούν προβληματικές ή/και ζημιογόνες, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται η δημιουργία νέων. “

Βασικά …παραμύθια της Χαλιμάς..Για την ταμπακέρα δεν γίνεται κανένας λόγος… Ότι δηλαδή ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ..είναι μηχανισμός ιδιωτικός, προστασίας των Τραπεζών κι όχι όλα τα άλλα παχιά κι αναιδή που ισχυρίζεται!
Δείτε αναλυτικά:

ΠΑΡΔΟΝ … ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ “ΤΕΙΡΕΣΙΑ” ;
ΣΕ 5…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ . .ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Η περίπτωση του λεγόμενου ΤΕΙΡΕΣΙΑ, δημοσιογραφικά δεν έχει αναδειχτεί ποτέ και ουδέποτε! Χάψαμε ΟΛΟι το καλαμπούρι του- ασμένως .. Τα δε σαϊνια της δημοσιογραφίας εξακολουθούν λόγω ιδιώνυμου ταλάντου που τους παραδέρνει… δεν έχουν έως στιγμής αγγίξει το θέμα! ..

Έστω κι αν είναι μυστικός, αόρατος δυνάστης του βίου των Ελλήνων στην καθημερινότητά τους.Χωρίς να το ξέρεις βρίσκεσαι ξαφνικά στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ… της μαφίας των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!.. Τα μεγέθη της μαφίας αυτής τα βιώνουμε καθ΄όλη τη διάρκεια της κρίσης. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ μας την έστησαν ..Αυτό να μην ξεχνιέται!

Ως Τραπεζική φάμπρικα , Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ , δηλαδή όργανο ιδιωτικό, προστασίας των Τραπεζικών συμφερόντων… όποιος σε καταγγέλλει σε κατατάσσουν αυτόματα … στις Δέλτους του μπαμπούλα Τειρεσία! Βασικά είναι οι ίδιες αυτές οι Τράπεζες που σε βάζουν στη Μαύρη λίστα ! Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει! Βασικά μια πουτανέσκα ιστορία!
Παλιότερα, όταν ανθούσε η βιντεοκασσέτα είχε βγει στην πιάτσα ένα ανάλογο καλαμπούρι .. προστασίας των βιντεοπαραγωγών…Η λεγόμενη ΕΠΙΒΕ- βασικά κόλπο των ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΑΊΩΝ- 

Το VIDEO ALBUM από τα μεγαλύτερα περιοδικά   στον κόσμο την εποχή εκείνη 1986-1990..αντεδρασε αλύπητα μέχρι που μας κουβαλήθηκε ενταύθα ο πατήρ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ για να ρυθμίσει τα της πνευματικής ιδιοκτησίας στην ΕΛΛΑΔΑ!…Διότι σύμφωνα ,με τα στοιχεία της εποχής “κλέφτες” βιντεοταινιών ήσαν οι ίδιοι που συνέστησαν την ΕΠΙΒΕ για να διώκουν …τη διακίνηση πλαστών βιντεοκασετών! Τέτοιο πράγμα.
Και για να ξέρετε ότι ο σημερινός νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας. στην Ελλάδα.. επιβλήθηκε από Μίστερ Μπους…στον Κων.Μητσοτάκη, τότε πρωθυπουργό!
Ανάλογο εφεύρημα, –με την πανάθλια ΕΠΙΒΕ των Βαρδινογιανναίων - με μικρές παραλλαγές είναι και ο μέγας νταβατζής μας ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ!.. Η διάλυση του οποίου θα επέλθει, μια και τοιούτον όργανο ιδιωτικό…παρακολούθησης πολιτών δεν υφίσταται σε καμιά πολιτισμένη χώρα!
Τόσο Ελληναράδες είμαστε!
Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι δημιούργημα,των Τραπεζών..δεν έχει καταδιωκτικό χαρακτήρα, αλλά μουντζουρώματος, μαυρίσματος όλων εκείνων.. που παραπατούν στις οικονομικές τους συναλλαγές. έστω κι αν το 80% των Ελλήνων-κατά τις διαπιστώσεις του ΤΕΙΡΕΣΙΑ- είναι έντιμοι, στις συναλλαγές τους και μόνον ένα 20% μπορεί να θεωρηθεί ως …προφέσιοναλ…εν ψυχρώ κακοπληρωτές, απατεωνίσκοι!.
Εμείς όμως … ψάξαμε το στόρυ !… ΤΙ ΚΑΝΕΙ δημοσιογράφους ΝΑ ΣΙΓΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΕΙΡΕΣΙΑ; Τι να απαντήσουν τα κοθόνια του Τύπου;
Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ … εμφανίζεται στο ελληνικό γίγνεσθαι… περίπου ως νταβατζής μας και τρομοκράτης μας…Κάθε ένας που χρωστάει, ..εισάγεται στο σύστημα …και μπαίνει στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ!

Πως και γιατί είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο που ψάλλει σταθερά ο ΤΕΙΡΕΣΊΑΣ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ! :

*** Στόχος του Τειρεσία είναι η διασφάλιση των συναλλαγών και η υποστήριξη του θεσμού της Πίστης!…
***Έχουμε στις λίστες μας περίπου 5,500.000 διαπλεκόμενους με διάφορες συναλλαγές . Τις έχουμε καταγεγραμμένες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ΟΛΟΙ .. είναι …τσαπατσούληδες, … Αντίθετα . Η πλειοψηφία των Ελλήνων κατά 80% είναι φιλότιμοι και ευσεβείς, τυπικοί στις υποχρεώσεις τους! υπογράμμισε

Το τόνισε σοβαρό στέλεχος της Εταιρίας.., Μαθηματικός και Αμερικανοσπουδαγμένος…Δεν αναφέρουμε το όνομά του, αν και υπερβολικά ευγενώς του ζητήσαμε την άδεια, χωρίς να συντρέχει λόγος.Δεν θα είχε αντίρρηση να αναφερθούμε ονομαστικά, αλλά εμείς για να μη του δημιουργήσουμε τυχόν προβλήματα, μόνοι μας του είπαμε ότι δεν μας χρειάζεται το όνομά του, αλλά η ουσία..Δεν το θεωρήσαμε αναγκαίο…μας αρκούσε ο δικός του υπεύθυνος λόγος, που μας φάνηκε μεστός και συγκροτημένος και ειλικρινής. 

Φυσικά ήταν προστατευτικός, υπερασπιστικός του μαγαζιού όπου εργάζεται!
Η ερώτηση του : Γιατί το μυρμήγκι … πρέπει να πληρώνει το τζιτζίκι; ( Εδώ ο αξιόλογος συνομιλητής μας ..εννοεί τους εν συνειδήσει λαμόγιους- κακοπληρωτές, ή ατυχήσαντες στους υπολογισμούς τους… τα χρέη των οποίων τελικά πληρώνουν… οι συνεπείς και φιλότιμοι μέρμηγκες…για να τα απολαμβάνουν τα ξύπνια τζιτζίκια δηλαδή!

***Οι δανειζόμενοι ,κατά κανόνα … δεν βάζουν την κακιά ώρα…που μπορεί να τους έλθει… π.χ… ένα διαζύγιο, ή μια άλλη περιπέτεια ζωής…Με αποτέλεσμα να είναι δραματικά εκτιθεμένοι προς τα δάνειά τους…

*** Όταν ένας επιχειρηματίας αναλαμβάνει ένα ρίσκο, που μπορεί να του βγει προσοδοφόρο, αν όμως όχι, ποιός τελικά θα φορτωθεί το ρίσκο του; Ο διπλανός του ασφαλώς! Είναι δίκαιον αυτό;

*** Αν δεν έμπαινε ο άνθρωπος αυτός στη λίστα ΤΕΙΡΕΣΙΑ θα συνέχιζε ενδεχομένως να δρα, να παραπλανά όλους με τους οποίους συναλλάσσεται… Αυτό ακριβώς κάνει ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ… Συμβάλλει στην πληροφόρηση, ώστε να προστατεύσει τους αδαείς…Και προσθέτει ο συνομιλητής μας, μεγαλόσχημο στέλεχος του ΤΕΙΡΕΣΙΑ:

--Ας είμαστε ψύχραιμοι. Η χώρα διέρχεται μεγάλη κρίση και οδεύουμε στην 6η ΠΤΩΧΕΥΣΗ! με μαθηματική ακρίβεια! ΄Οπως ακριβώς το λέω! 6η ΠΤΩΧΕΥΣΗ! ΄Ολα όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... Είμαστε χώρα 6 φορές -πέντε- ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ!

Ο κόσμος θέλει φθηνά δάνεια , αλλά η νοοτροπία του είναι 100% εσφαλμένη γι αυτό και τόνισα ότι πλέον η χώρα πορεύεται προς την 6η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ πλέον!
Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν είναι διωκτικός οργανισμός, αλλά καταγραφέας συμπεριφορών οικονομικών συναλλαγών. Και ερευνά την κάθε καταγγελία που φθάνει εδώ σε μας… Δεν αυθαιρετούμε.

***Οι περισσότεροι χάνουν τον έλεγχό τους… και αδυνατούν να ελέγξουν τα έσοδα με τα έξοδά τους…οπότε περιπίπτουν στον Τειρεσία, ως καταγραφή συμπεριφορά και μόνον και τίποτε άλλο! Οι συμπεριφορές αυτές είναι πολύτιμες, ώστε να μην υπάρξει …επόμενο θύμα από κακοπληρωτές ας πούμε….ατασθαλίες. υπογραμμίζει…συμβουλευτικά ο συνομιλητής μας.

ΠΕΝΤΕΜΙΣΥ περίπου εκατομμύρια ΄Ελληνες πολίτες είναι φακελωμένοι στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ! Δηλαδή όλοι οι ΄Ελληνες… Ποιά είναι αυτή η κομπανία που φακελώνει τους Έλληνες πολίτες;

Μα το λέει ο αξιότιμος ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΌ ΜΥΑΛΟ και ..στελεχάρα του ΤΕΙΡΕΣΙΑ … πως ΟΔΕΥΟΥΜΕ ..στην 6η ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

Εσείς, εμείς το ξέραμε αυτό; ΄Η μηπως μας έχει πάρει ο ύπνος; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ …ΠΤΩΧΕΥΣΗ … Και, ο Σαμαράς τι μας παρλαπιπίζει; Και ο φωστήρας Στούρνος…Στουρνάρας;

Είναι ολοφάνερο πως έχουμε να κάνουμε με κράτος εν κράτει. Μας έχει φακελλομένους μια κομπανία Τραπεζικών συμφερόντων δια του ΤΕΙΡΕΣΙΑ…

Παρακολουθεί όλες μας τις συναλλαγές μας …κι οικονομικές …ανάσες μας!
Μια ακάλυπτη επιταγή, ένα απλήρωτο γραμμάτιο, ένα δάνειο που αγκομαχάει στις τακτικές του προθεσμίες, και πολλά άλλα καταχωρούνται στο LIBRO D’ ORO, ή τη ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ του Τειρεσία …και καλά ξεμπερδέματα ..Εν ονόματι του … του Στόχου του Τειρεσία που είναι η διασφάλιση των συναλλαγών και η υποστήριξη του θεσμού της Πίστης!… 

Τρίχες κατσαρές … της διασφάλισης των συμφερόντων των Τραπεζιτών.. Κι ερωτάται: Ποιός ο λόγος ύπαρξης μιας τέτοιας υπηρεσίας ιδιωτικής να έχει φακελλομένους 5,5 εκατομμυρίων Ελλήνων, όταν οι πονηροί των συναλλαγών είναι μόλις 20% ;Να λοιπόν γιατί το έκτρωμα αυτό που λέγεται ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι κράτος εν κράτει!
 ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΑΝΜΠΡΙΚΑ… Ποιά διαφορά έχει αυτός ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ … με τους φακέλους μας που κρατούσανε …στην Αστυνομία, στην ΚΥΠ κ.λ.π...οι οποίοι φάκελλοι ,-υποτίθεται- ότι καταστράφηκαν; 

Ας μην είμαστε πλεόν τόσον αφελείς... ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΛΏΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ... Ο θλιβερός ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ , είναι ένα ελάχιστον παράδειγμα! 

Το ερώτημα είναι, πως θα διασφαλιστεί η πίστη των Τραπεζών, όταν έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο μπαταχτσούδες κι από αυτό το 20% των κακοπληρωτών Ελλήνων;

Κι εδώ είναι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα! Ποιός θα μας θωρακίσει από τη βουλιμία των αρπακτικών Τραπεζών, μόνιμα χρεωκοπημένων και πάντα κερδοφόρων με μια απίστευτη διαστροφή του συστήματος; Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι προστατευτικός κλοιός των Τραπεζών. Ποιός όμως θα προστατεύσει τους πελάτες των Τραπεζών… ;

Τα υποδυόμενα τον δημοσιογράφο υποκείμενα ..της πλάκας ας ψάξουν!

Παρά τις σοβαρές επισημάνσεις του συνομιλητή μας από τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ που βεβαίως και δεν γνωρίζουμε σαν φάτσα, πλην όμως; εκτιμούμε τη στρογγυλή σκέψη του.. Μάλιστα δε του συστήσαμε να βγει στα κανάλια…
΄Οταν μιλάς ρε φίλε ,άγνωστε, για την 6η χρεοκοπία της Ελλάδας… Τι περιμένεις…;
Θα σας πούμε εμείς: Υπάρχουν Ελληνικά διαμάντια σε τούτο τον τόπο, που ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν το ΕΛΛΑΝΤΑ!
Ο συνομιλητής μας είναι ένας από αυτούς, όπως εκ της συνομιλίας συμπεράναμε!

Ως προς τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ …μια μόνο φράση: ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ Μωρέ Μαλάκια της πολιτικής! ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Η ΕΛΛΑΣ …δεν χωράει! Τι τον κρατάτε γιά ΣΚΙΑΧΤΡΟ;.. ΄Οταν ο ίδιος ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ομολογεί ότι το 80% των συναλλασσομένων Ελλήνων έντιμοι και μόνον το 20 % εν ψυχρώ μπατακτσήδες;Και κρατάτε μωρέ έναν οργανισμό για το 20%;  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΡΕΥΝΑ: HELLASNEWS-AGENCY (Ελληνικό πρακτορείο Ειδήσεων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου