Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΗ! ΓΙΑ ΠΟΙΟ..ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ Νο 2...; ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ!

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΕΞ Κ. ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ο Άκης Γεροντόπουλος από τον Έβρο είναι συμπαθής πλην άχρωμος-νερουλός πολιτικός . Φιλαράκι από τα παληά του Σαμαρά... του σαμαρωμένου αυτού ...πρωθυπουργού.Τον παρασημοφόρησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας... Ξύνουμε την κεφάλα για να βρούμε το λόγο!

desk agioritikovima
alt

Είναι λέει ο Γεροντόπουλος η μεγαλύτερη τιμή που
 του έχει  γίνει στη ζωή του!
Γιατί; Τι έχει κάνει στη ζωή του,
ώστε να προσδοκά τιμές; 


Το Παράσημο του Ανώτατου Ταξιάρχη, απένειμε σήμερα το πρωί στον ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκο Γεροντόπουλο ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.Θεόδωρος Β'.
Η απονομή έγινε μετά την Θεία Λειτουργία στον κατάμεστο Ι.Ν.του Αγίου Σάββα, επ' ευκαιρία της Γενεθλίου εορτής του Πατριάρχη.
Ο κ.Γεροντόπουλος εμφανώς συγκινημένος αρκέστηκε να τονίσει:
"Είναι η μεγαλύτερη τιμή που μου έχει γίνει στην ζωή μου, τεράστια για τα ελάχιστα που έχει προσφέρει και ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον Μακαριότατο.
Εύχομαι, επειδή σήμερα είναι και τα γενέθλια του, να τον έχει ο Θεός καλά, γερό και δυνατό, για να συνεχίσει το τεράστιο έργο του στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και σε όλη την Αφρική. Για το καλό του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού".
Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας δέχθηκε τις ευχές του Υφυπουργού Εξωτερικών, του Έλληνα πρέσβη στην Αίγυπτο Χριστόδουλου Λάζαρη, του Γενικού Προξένου στην Αλεξάνδρεια Χρήστου Καποδίστρια, της Κύπριας Ευρωβουλετού Ελένης Θεοφάνους, του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Γιάννη Σιόκα και πλήθους πιστών που είχαν ταξιδέψει ακόμα και απ' την Ελλάδα για να παραβρεθούν στα εγκαίνια των δύο Μουσείων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου