Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΩΝΑΣΗΔΩΝ... ΔΙΗΝΕΚΕΣ! ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΚΩΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!











ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ ΝΤΟΝΤΕΡΟ…

Και οι προστυχιές ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .. Δεν 

υπάρχει ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ...Αλλά Παπαδημητρίου!


Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ...που έπρεπε ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ... αλλά οι παπαρδέλες και οι τίποτε Παπαδημητρίου... τα άρπαξαν ΟΛΑ! ..Το ίδρυμα τό έχουν για δικό τους ..τιμάριο... Εκμεταλλεύονται το βιός του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΩΝΑΣΗ!.. Για να ζουν οι ίδιοι! Να ζούν , αλλά όχι και να σκυλεύουν... στον ευεργέτη τους ΜΕΓΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ!.. ασεβούντες προς το γράμμα της κληρονομιάς που άφησε... ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΩΝΑΣΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ.. Και οι ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...τον γράφουνε στους όρχεις τους!

( Είναι ελληνίδα η συγγραφέας ΝΤΟΝΤΕΡΟ...  και συνομήλικη της Χριστίνας Ωνάση και σαφώς στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει το 2014, θα γράψει όμορφα πράγματα για το Χριστινάκι..

ΤΙ να γράψεις για τη Χριστίνα Ωνάση; Εμείς την ξέραμε καλά, όσο μπορεί να ξέρει καλά ένας δημοσιογράφος πρόσωπα της επικαιρότητας..
Παιδί του πατέρα της ήταν, αυτή και o αδικοχαμένος αδερφός της Αλέξανδρος –δολοφονηθείς από τη CIA,-δεν έχει αποδειχθεί-, …αλλά ποιο έγκλημα των ΗΠΑ έχει αποδειχθεί;


Παγκοσμίως ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ στη Ναυτιλία ο Αρίστος Ωνάσης… Απέκτησε δυο πολύ όμορφα παιδιά, όπως όλα τα παιδιά μας, καλοσυνάτα, ευγενή , παιδιά με αρχές ελληνικές, χαμογελαστά, τον Αλέξανδρο και τη Χριστίνα..

Και τα δυο παιδιά αυτά , όπως και ο πατέρας τους εξαερώθηκαν …εξαφανίστηκαν από τη ζωή! Μόνον ένας χαζός θα θεωρούσε ότι έφυγαν από τη ζωή.. τυχαία… ΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΤΩΝ ΗΠΑ …καραδοκούν παντού!

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΩΝΑΣΗ τελικά, κατέστη …

ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!

Οι λόγοι είναι: 1)Με τις ναυτιλιακές του επιτυχίες ο μεγάλος Αρίστος είχε …περίπου σακατέψει τη ναυτιλία των ΗΠΑ, Ήταν ο νάμπερ Ουάν τότε 2) Η μεγάλη πρόκληση κατά των ΗΠΑ… ήταν ότι “πήδηξε”-νυμφεύθηκε την χήρα Τζάκυ Κέννεντυ, τη γυναίκα του πιο ελπιδοφόρου-και δολοφονηθέντος επίσης- Αμερικανού προέδρου .. Κάτι συμπτώσεις όμως…

Η κ. Ντοντερό (κι όχι Δοδερό, όπως γράφεται από κάποιους) βέρα Ελληνίδα γράφει βιβλίο… Και θα ήταν μεγάλη συνεισφορά από μέρους της, αν έτσι η αλλιώς μας πει ποιός δολοφόνησε και τη Χριστίνα…ή να μας οδηγήσει στα ίχνη του. Νομίζουμε πως δεν θα το μπορέσει!
Διότι έως σήμερα … και ο θάνατός της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, όχι πως απλά ο θάνατος αυτού του καλού κοριτσιού παραμένει μυστήριο , αλλά απολύτως θολός κι ανεξερεύνητος… όπως βέβαια και του αδερφού της Αλέξανδρου, του και πολυαγαπημένου του Αρίστου Ωνάση, ο ποίος έφτιαξε και το ΩΝΑΣΕΙΟ ίδρυμα ..ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΝΑΣΗ.. το οποίο σήμερα έχει τύποις και ουσία περιέλθει στα χέρια των δικηγόρων του που εμπιστεύονταν ( π.χ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κι άλλων υποτακτικών του π.χ Ιωαννίδης κ.λ.π. )… τα τέκνα των οποίων, με διάφορα κολπάκια είναι σήμερα ΚΤΗΤΟΡΕΣ του Ωνασείου Ιδρύματος… που οι μπαγάσηδες, για να τα μασάνε..βγάλανε από τη μέση και την τελευταία απόγονο του Ωνάση…την Αθηνά! που είναι η φυσική κληρονόμος του παππού της… 

Πρόσφατα .. δε, με διάφορα τερτίπια νομικίστικα με τη εμετική νομική νοοτροπία των ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ..την έχουν αποκληρώσει … από την κληρονομιά του παππού της, του δημιουργού του Ωνάσειου Ιδρύματος!..( εκ του οποίου και ζούν πέραν των 50 χρόνων οι Παπδημηρίου και η κωλοπαρέα τους)! Έτσι;
Να μην πούμε άλλα… Προμηνών κάναμε έρευνα και δείχναμε τα πάντα γι αυτούς τους τίποτα ..Παπαδημητρίου.. ΦΟΥΣΚΕΣ του κερατά είναι που απομυζούν, απλά την κληρονομιά του μεγάλου Ωνάση… για πάρτη τους!
Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι άλλες δημόσιες …περσόνες του ελληνικού κράτους εκλαμβάνουν τους σημερινούς διαχειριστές του Ωνάσειου ιδρύματος, δηλαδή Παπαδημητρίου-Ιωαννίδη, αυτούς του άρπαγες της περιουσίας ΩΝΑΣΗ…ως σοβαρούς διαδόχους του Ωνάση…
Και γιατί ΟΧΙ; Αφού οι Παπαδημητρίου τους ταϊζουν; Όχι δεν θα πούμε άλα , αυτή τη στιγμή! Ες αύριον τα σπουδαία με αυτόν τον τζιτζιφιόγκο Παπαδημητρίου… δικηγόρο της πλάκας που παριστάνει τον πρόεδρο του Ωνασείου, διαδεχθείς τον πατέρα του… λες και η περιουσία Ωνάση.. είναι φέουδο..του υπάλληλου του Ωνάση…
Θέλουμε δε να υπογραμμίσουμε πως αυτός ο μικρός Τύπος Παπαδημητρίου.. υιός υποτακτικού του Ωνάση, προσκηνηματικός, και ντάλα
πειθήνιος προς Ωνάση, δεν μπορούσε να κουνηθεί με προστυχιές αρπακτικές προς τον Ωνάση…Τέτοια προσωπικότητα ο δικηγοράκος από την Αίγυπτο!.
Μόλις είδε ο δικηγοράκος αυτός, ότι τα κακάρωσε ..το αφεντικό του.. πήρε ανάποδες στροφές και αποφάσισε πως θα ενθυλακώσει .. την περιουσία του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΩΝΑΣΗ! ..Και τα κατάφερε ο θλιβερός μπαγάσας!
Σήμερα η διοίκηση της Ωνασείου κληρονομιάς τελεί υπό τη διεύθυνση του Κανακάρη του , χωρίς κανείς από τα λοιπά μέλη που διόρισε ο Αρίστος Ωνάσης ..Βασικά τα ΤΡΩΝΕ ΟΜΟΥ!
Μου έρχεται να κάνω εμετό!… ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ
ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΊΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΩΝΑΣΗ! ΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι οι πλέον ..άρπαγες της περιουσίας του… και παριστάνουν τα μαλάκια τους σπουδαιοφανείς…ενώ είναι ΑΡΧΙΔΙΑ ..καλαβρεζικια .. ή εκ Πετραλώνων!
Δυστυχώς κύριοι, φίλοι…ΕΣΙ ΕΙΝΑΙ!
Το τελευταίο βράδυ της Χριστίνας Ωνάση! Βιβλίο – αποκάλυψη από την καλύτερή της φίλη

Η καλύτερη φίλη της Χριστίνας Ωνάση και νονά της Αθηνάς, Μαρίνα Δοδέρο γράφει ένα βιβλίο αποκάλυψη που ρίχνει φως στις άγνωστες πτυχές του θανάτου της κληρονόμου.
Είκοσι πέντε χρόνια μετά το θάνατο της κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση, εκείνη αποφάσισε να γράψει βιβλίο και να κλείσει για μια πάντα τα στόματα που άνοιξε η φοβερή τραγωδία.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Αργεντινή το Μάρτιο του 2014 και θα αποτελείται από 24 κεφάλαια, από τα οποία έχουν γραφτεί τα 20 και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος του βιβλίου.
Η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου – Δοδέρο, γόνος Εμπειρίκου, είναι αυτή που είδε πρώτη τη νεκρή Χριστίνα στην μπανιέρα, που της έκλεισε τα παγωμένα μάτια, τη συνόδευσε στο νεκροτομείο συρόμενη από τον πόνο και ξαγρύπνησε πλάι της στο παρεκκλήσι της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στο Μπουένος Άιρες την τελευταία της νύχτα στην Αργεντινή.
“Ήμασταν στα 17 όταν γνωριστήκαμε, το καλοκαίρι του \’66, σε ένα πάρτι των Κονιαλίδων που ήταν φίλοι των γονιών μας. Η αδελφή του Ωνάση, η Μερόπη Κονιαλίδη, μας σύστησε. Σκέφτηκε ότι η ανιψιά της, η Χριστίνα, θα μπορούσε να κάνει καλή παρέα με την εγγονή του εφοπλιστή Τζορτζ Εμπειρίκου και δεν έκανε λάθος. Αμέσως δεθήκαμε και αγαπηθήκαμε”, αναφέρει χαρακτηριστικά για την καλή της φίλη.
“Την πρώτη φορά που μου ζήτησαν να γράψω βιβλίο για τη Χριστίνα, ήταν μερικές μέρες από το θάνατό της. Φυσικά μου ήταν αδύνατο να το κάνω. Ήμουν απίστευτα λυπημένη και βαθιά σοκαρισμένη. Έδωσα κάποιες συνεντεύξεις, αλλά ως εκεί… Τώρα που πέρασαν τα χρόνια και επειδή η μνήμη της καταρρακώθηκε πολλάκις, ήθελα να δείξω την πραγματική Χριστίνα, να γράψω την αληθινή ιστορία και να ρίξω φως σε μια υπόθεση που με κυνηγάει. Θέλω τη μέρα που θα φύγω κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει το όνομα της Χριστίνας και το δικό μου. Να βγει η αλήθεια για τις γενιές που έρχονται”, αποκαλύπτει στο “Έθνος της Κυριακής”.
Για το τελευταίο βράδυ της Χριστίνας αναφέρει: “Ήταν μια πολύ ζεστή ημέρα, όλοι φορούσαν καλοκαιρινά ρούχα αλλά η Χριστίνα μπήκε στο εξοχικό φορώντας πουλόβερ και διαμαρτυρόμενη ότι κρυώνει. Καθίσαμε στο τραπέζι και μου έκανε εντύπωση ότι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η Χριστίνα άρχισε να μιλάει για τον πατέρα της και τον αδελφό της, καθώς και για πολλά ακόμα θέματα για τα οποία δεν μιλούσε ποτε! Ήταν σαν να έκανε κάθαρση… Γελώντας μου είπε πως είναι πολύ κουρασμένη και το μόνο που ήθελε ήταν ύπνο. Μου έδωσε ένα φιλί στον αέρα και είπε καληνύχτα στα ελληνικά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδα ζωντανή”.
Το επόμενο πρωί την αναζήτησε και την βρήκε στη μπανιέρα. “Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συμβαίνει. Σε κατάσταση σοκ έτρεξα να βρω τον αδερφό μου. Μαζί με τον πρώην σύζυγό μου, Αλμπέρτο, ο Χόρχε μπήκε στιο μπάνιο, σήκωσαν το σώμα και το ξάπλωσαν στο πάτωμα του δωματίου. Θυμάμαι τα μάτια της Χριστίνας ανοιχτά να κοιτάνε το άπειρο…”
ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ
Εν τάξει μανδάμ ΝΤΙΝΤΕΡΟ ..ΘΥΜΑΣΤΕ … ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΙΝΑΣ … αλωνίζεται απο κάποιους τίποτε-υπαλληλίσκους ως οι ..ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ κ.λ.π. Αυτοί οι τύποι που ατυχώς εμπιστεύονταν ο Ωνάσης … χάψανε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ! ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ! θα…τα ξαναπούμε! ΜΟΡΤΕΣ και τρωκτικά του ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ!…τόσο δε …σατανικά… που εξωπετάξατε και την Αθηνά , που έπρεπε κατά τη διαθήκη… να είναι η πρόεδρος και διαχειριστής ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΝΑΣΗ…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ …ΑΡΠΑΓΗ 

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ 

ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΝ…Ο ΜΕΓΑΣ ΩΝΑΣΗΣ!

ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΛΛΟΣ!

Εδώ μονστράρετε …η προτομή του ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στο Ωνάσειο Νοσοκομείο… αλλά όχι του Ωνάση! Απίθανα πράγματα…!
Το λέμε κάθετα: Αρχίδια ήσαν οι Παπαδημητρίου---Υπάλληλοι του Ωνάση, χωρίς καμιά προσωπική κατάθεση, πλην εκείνου του Δ. Παπαδημητρίου (που δεν μετέχει στις λοβιτούρες του Ωνασείου) ..ναι μιλάμε γι αυτόν τον καλλιτέχνη που δίδει σταθερά , σημαντικές εμπνεύσεις από τους Ολυμπιακούς 2004 έως σήμερα…
***Το ΩΝΑΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ , με τον σημερινό Παπαδημητρίου , δικηγοράκο, υιό του πονηρότατου δικηγόρου πατρός του… που εμπιστεύθηκε ο Αριστος Ωνάσης… –διότι ήταν όντως ικανός- αλλά μετά τον θάνατό του.. ο πατήρ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, άρπαξε –νομικίστικα- την περιουσία του πιο διάσημου κροίσου της Ελλάδας, του Ωνάση… για λογαριασμό της οικογένειάς του και των φίλων του!
Διερωτηθείτε , πως διάολο ο σημερινός πρόεδρος του Ιδρύματος να είναι ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ… κι όχι η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ… κόρη της τραγικής Χριστίνας…
Διερωτηθείτε, επίσης πως διάολο… οι εμφανιζόμενοι ως επιφανείς του ελληνικού συστήματος διοίκησης, ΟΛΟΙ τους, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο… είναι τρόφιμοι του Ωνάσειου ιδρύματος…σιτιζόμενοι με διάφορα κόλπα… Ακόμη πως αυτό το Ίδρυμα –όπως και πολλά άλλα- …
Ξέρουμε –και τα έχουμε πει, αποκαλύψει παλαιότερα- τι λένε οι …ψευτοσπουδαιοφανείς της ελληνικής επικαιρότητας που σιτίζονται… μέχρι και ο γιόκας της Μπακογιάννη … έλαβε παχυλή υποτροφία από… τον γιόκα Παπαδημητρίου, που σήμερα ποιεί τον πρόεδρο του Ωνασείου Ιδρύματος…

Αλλά ο δικός μου γιόκας , οι δικοί μας... γιόκηδες δεν έλαβαν καμιά υποτροφία … από το φαύλο αυτό…ίδρυμα Παπαδημητρίου κι –σαφώς ΟΧΙ ΩΝΑΣΕΙΟΥ! Τουτέστιν…

ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΝΆΣΗ… και κοκορεύονται, με ξένα κόλυβα οι Παπαδημητρίου και η θλιβερή παρέα του! Και κάνουν ό,τι τους γουστάρει! ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ! 

** Η Αθηνά , η μόνη εξ αίματος κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση… πρέπει ΑΜΕΣΩΣ –κατά τη διαθήκη του μέγιστου Αρίστου, να αναλάβει την προεδρία του Ιδρύματος… Τα υπόλοιπα δικολαβίστικα .. ας τα αφήσουν στην μπάντα ..Και να γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι ότι σιτίζονται και επιβιώνουν…με βρώμικο ψωμί , ατιμάζοντας τον ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ .. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ!

Νομίζουμε ότι καταλαβαινόμαστε… ΡΕ 

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου