Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ...ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΚΕΥΗ Ι Τ ΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ;


ierominos


1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ “ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ” ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ INTERNET. ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΕ; ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Δημοσιεύθηκε: 18/12/2013 21:20
Τις συναλλαγές της με τους πολίτες εκσυγχρονίζει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με σκοπό τη μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση αδειών και πιστοποιητικών γάμου, διαζυγίου και βάπτισης.
Στο πλαίσιο αυτό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την εισηγμένη εταιρεία Byte Computers ΑΒΕΕ για την υλοποίηση έργου, χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ, που αφορά στην ανάπτυξη υποδομής Πληροφοριακών Συστημάτων για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε κύριους τομείς εκκλησιαστικής διοίκησης (Αρ. Διακηρύξεως 254/ 1-2-2013).
Το τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.424.989,68 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και η συνολική διάρκεια υλοποίησής του είναι εννέα μήνες από την έναρξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου