Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013


ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!


Παραιτήθηκε η πρόεδρος του «Αθήνα 9.84» καταγγέλοντας τον Καμίνη

athina-984-660Tην παραίτηση της από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ραδιοσταθμού «Αθήνα 9.84» υπέβαλε η Κατερίνα Δωρή μέσω μιας επιστολής «καταπέλτη» με καταγγελίες τόσο για τον δήμαρχο Αθηναίων όσο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού Τάκη Καμπύλη.
Η Εβραιογενής Ραχήλ( αν δεν είναι να το δηλώσει).. βαράει στο σταυρό την άθλια πολιτικής μας! Και είμαστε μαζί της!

Ραχήλ: Μας κυβερνούν επικίνδυνα γελοίοι...

343431Επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε μέσω Facebook η Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας τη συνάντηση των τριών υπουργών για την αιθαλομίχλη.
Συγκεκριμένα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε: 
"Από το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή από το γελοίο στο σοβαρό όμωςη απόσταση είναι τεράστια. Κύριοι αυτοί μας κυβερνούν επικίνδυνα γελοίοι".

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΘΛΙΌΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑΣ! ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ...ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ!

Γιατί ήθελε λέει να λαλεί την αλήθεια!


Θύμα ξυλοδαρμού Ουκρανή ρεπόρτερ - ΒΙΝΤΕΟ

fgnsdfgndfgnfgΗ γνωστή Ουκρανή δημοσιογράφος της εφημερίδας Ουκράινσκα Πράβντα, Τατιάνα Τσορνόβιλ, έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης θύμα άγριας επίθεσης.
Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, θεωρείται από τις κορυφαίες ρεπόρτερ στην χώρα, γνωστή για τις έρευνές της σχετικά με σκάνδαλα διαφθοράς κορυφαίων πολιτικών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και του πρωθυπουργού της χώρας.

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ... ..ΚΑΛΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΗ ΑΥΛΗ.. ΤΟΥΣ ...ΠΟΥ ΣΤΡΑΠΑΤΣΆΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.... Ας δουν πόσοι τους περικυκλώνουν και γιατί ...


Η ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!!

(Ως γνωστον το φιλάνθρωπο έργο της Εκκλησίας σήμερα ενισχύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση!)


Της Κεφάλου Αγλαϊας

24.12.2013

Αυτές τις μέρες των εορτών, θα δούμε όχι μόνο πολιτικούς ( δημάρχους, βουλευτές, υπουργούς κλπ
) αλλά και δημοσιογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης, από την μία να ανακοινώνουν τα αυτονόητα, ότι δηλαδή θα δοθούν κανονικά οι συντάξεις, ότι καταβλήθηκε και η επόμενη δόση για το επίδομα θέρμανσης, η της επιδότησης ελαιοπαραγωγών, και από την άλλη να αναφέρονται σε αστέγους που ζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας προτρέποντας τον κόσμο να τους βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Κόρινθος: Εκκλησία θάφτηκε κάτω από μπάζα - ΒΙΝΤΕΟ

ekklisia 1Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι του οικισμού Βαμβακιές στην Κορινθία, καθώς λόγω της βροχής στον δρόμο που συνδέει την περιοχή από την Αττική, σημειώθηκαν κατολισθήσεις.
Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλης έντασης οι κατολισθήσεις που η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή θάφτηκε κυριολεκτικά στις λάσπες, με τον τρούλο μόνο να ξεχωρίζει, αναφέρει το korinthostv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου