Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

O KAΣΙΔΙΑΡΗΣ ... ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΜΜΑΡΑ...ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΠΡΟΟΠΤΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΌΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΣΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΕΣ- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ! κρατείστε απλα τη νηφαλιότητά σας...


kasidiaris

ΠΟΣΟΣΤΟ – “ΒΟΜΒΑ” 55,5% στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων!

Δημοσιεύθηκε: 21/12/2013 14:54
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της νέας διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε από τις 17/812/2013 έως τις 20/12/2013, σε γνωστό ιστότοπο.
Ψήφισαν 1.494 άτομα τα όποια πέραν της πρόθεσης ψήφου απάντησαν και σε μια σειρά ερωτημάτων άμεσα συνδεδεμένων με την επικαιρότητα, όπως η επιστροφή και η εγκατάσταση του τέως στην Ελλάδα, το ενδεχόμενο εμπλοκής του με την πολιτική, οι υποψηφιότητες (Καμίνη, Κασιδιάρη, Κακλαμάνη) για τον Δήμο της Αθήνας και η βαθμολογία των υπουργών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων της πρόσφατης διαδικτυακής έρευνας, των επιλεγμένων ψηφοφόρων από εξειδικευμένο προσωπικό, η Χρυσή Αυγή παραμένει στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα τα ποσοστά της.
Το εντυπωσιακό στοιχείο όμως της μέτρησης είναι ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μαζί δεν μπορούν να καλύψουν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ!
Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία υφίσταται τις μεγαλύτερες απώλειες, με τους ψηφοφόρους της να κατευθύνονται στη Χρυσή Αυγή. Η απώλεια αυτή είναι της τάξης του 31,7% ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιακό εμφανίζεται και το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ 20,3% που μετακινείται ακροδεξιά!
Το θαυμαστικό αφορά στον θυμό του εκλογικού σώματος και όχι στην ιδεολογική του τοποθέτηση, υπό την έννοια ότι δεν φαίνεται λογικό να μετακινούνται από αριστερό χώρο ψηφοφόροι προς ένα περιβάλλον εθνικιστικό.
kasidiaris
Είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με ψήφο τιμωρίας, η όποια επηρεάζεται περισσότερο από το θυμικό και λιγότερο από την πολιτική θέση του υποκειμένου, μετά από ψύχραιμη πολιτική σκέψη. Το ζητούμενο είναι εάν αυτή η συμπεριφορά θα παγιωθεί ή απλά αποτελεί στιγμιαίο «εκβιασμό» των ψηφοφόρων προς τον κυβερνητικό συνασπισμό, προ της λήψης σημαντικών οικονομικών και πολιτικών αποφάσεων.
den-kas
 Εντυπωσιακό είναι επίσης το ποσοστό που δίνουν οι ψηφοφόροι στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας.
Πρόκειται φυσικά για την ψήφο όσων έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στον Δήμο της Αθήνας, όχι του συνόλου που συμμετείχε από διάφορες περιοχές της χώρας και το 55,5% που δίνουν στον Κασιδιάρη είναι περισσότερο από εντυπωσιακό, σε σχέση με το 25,2% του άλλου (δεν έχουν δηλωθεί όλες οι υποψηφιότητες), το 10,8% του Γιώργου Καμίνη και το πολύ χαμηλό 3% του Νικήτα Κακλαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου