Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ALPHA ,αλλά και ερασιτέχνης ιερέας!

" ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΙΕΡΑΡΧΕΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗΣ, 

που χειροτονήθηκε στη   Ρουμανία ιερέας!

Ο Δημ. Κοντομηνάς τι ρόλο παίζει; 


ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ                               ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.Δηλαδή από μας  και την Ε.Ε.! ..ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ...ΝΟΕΙΤΩ!-ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΑΚΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΑΛΛΑ..ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ--ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ!                 

Το πρωϊ σας μεταδώσαμε την είδηση της χειροτονίας του  σε ιερέα, του κ. Φουρλεμάδη, Διευθύνοντος Συμβούλου σήμερα του τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, ο οποίος και θα συνεχίσει να εκτελεί τα κοσμικά του καθήκοντα, χωρίς τα ράσα φυσικά...

Εν των μεταξύ φθάσανε στη σύνταξή μας ένα σωρό άλλα στοιχεία που κοντολογής μαρτυρούν ότι ο νεο-χειροτονηθείς στη Ρουμανία άνθρωπος των ΜΙΝΤΙΑ, φαίνεται ότι είναι βίος και πολιτεία.

Με δυο λόγια: Έστησε την ΜΚΟ της ΕκκλησίαςΑλληλεγγύη, την οποία και καταχρέωσε με 14 εκατομμύρια! Οι ιεράρχες σκανδαλίστηκαν ... Πακτολός χρημάτων έρεαν προς την Αλληλεγγύη.. από το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου εκεί ήταν υφυπουργός ο κολλητός του, ο γνωστός Ευριπίδης Στυλιανίδης...( ο οποίος μοίραζε τρόφιμα της Αλληλεγγύης κατά την προεκλογική του περίοδο!!!). Εκείνο δε που κάνει εντύπωση είναι ότι ο Δ. Φουρλεμάδης.. έστησε πρόσφατα και την Μ.Κ.Ο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης του κ. Ανθίμου..ο οποίος όπως γράψαμε προ ολίγου καιρού έχει εξαγγείλει την χειροτονία  ερασιτεχνών ιερέων...και μάλιστα του είπαμε και ΜΠΡΑΒΟ!

 Το ερώτημα: Γιατί άφησε αυτόν τον φωστήρα ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗ,  να του φύγει στην Ρουμανία και να μην τον χειροτονήσει ο ίδιος; Πάντως ο Μητροπολίτης ...του διαθέτει και ειδικό γραφείο στη Μητρόπολή του, το τσιφλίκι του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου